31. maaliskuuta 2014

Sudenkorento ja huvilan kesäsuunnitelmia





Lupasin viimepostauksessa laittaa tällä viikolla kuvia meidän huvilalta, jotta päästäisiin jo hieman huvilakauden tunnelmiin. Sattuneista syistä huvilalla ei ole kukaan sisustellut ja muutellut juttuja talven aikana, mutta kivoja kuvia vanhoista tutuista jutuistakin tuli, näet niitä pitkin viikkoa. Tämä sudenkorento lensi viime syksynä terassilta sisälle rottinkituoliin talvehtimaan. 

Huvilakuvia katsellessani inspiroidun suunnittelemaan uutta kesää ja uusia sisustus- ja tuunausprojekteja omaksi päänimenokseni. Joko sulla on suunnitelmia tulevalle sisustuskesälle?

Me aiomme laittaa huvilan pihaa. Se on ollut terassinlaajennuksen ja maansiirtotöiden kohteena viime kesänä, joten maisemointia ja terassisisustusta on tiedossa. Ja suunnitelmissa on myös saada jonkinmoinen kesäkeittiö aikaiseksi ja pieni keittiöpuutarha siihen viereen. Kerron suunnitelmistamme lisää sitten kevään edetessä. 

Mutta jos ihan totta puhutaan, niin mua kyllä vähän hirvittää ajatella miten mun hortonomintaidoilla saan helposti hengiltä ne herneet ja porkkanaparat... Olisko sulla ehdottaa jotain hyvää keittiöpuutarhurin opasta idiootille aloittelijalle? Siis sellaista perusteosta? Tässä ei taida nyt auttaa mun meriitit kymmenvuotiaana 4H-kerhosta keittiöpuutarhasarjassa. Silloin sain hieman apua vanhemmiltani, jotka ovat edelleenkin himokotitarhureita. Täytyy varmaan turvautua samaan hyväksikoettuun apuun kaalin kasvatuksessa nytkin, jokunen vuosikymmen myöhemmin. 

Klikkaa itsesi tuolta sivupalkista Google -lukijaksi ja/tai Facebook -tykkääjäksi, niin saat postaukseni uunituoreina (ja voit seurata mun ryytimaani mahdollista kukoistusta ja/tai hidasta näivettymistä)! Postailen myös Instagamiin kuvia ahkerasti, paljon sellaisia jotka eivät päädy tänne blogiini, joten tervetuloa sinnekin seuraajaksi! Ja sydämellisesti tervetuloa teille kaikille uusille lukijoilleni, joita on taas tullut lisää!



What comes to our summer house´s interior decoration, not much has changed during the winter.  Only this dragonfly cushion flied indoors from the terrace when the autumn came. 

Next summer we are planning to have an outdoor kitchen and a little kitchen garden. I will tell more about our plans later, I promise. Do you already have plans for the summer regarding to interior/outerior decor?  

You can follow me on Facebook and on Instagram ! I hope you have had a good start for the week!



Toivottavasti sinun viikkosi on alkanut mukavasti!
Riikka


30. maaliskuuta 2014

Huvilan sohvapöytänä vanhat laatikot








Nämä meidän huvilan olohuoneen sohvapöydät ovat vanhat tutut teille blogiani pidempään seurailleille. Ne pääsivät paikoilleen viime kesänä ennen meidän huvilla tehtyä lehtijutun kuvauksia. En muuten yhtään tiedä, milloinka juttu tulee lopulta lehteen asti... Mutta hyvä kun ihanat jutuntekijät kävivät meillä kylässä, niin saatiin monta aiemmin vaan suunnittelun asteelle jäänyttä sisustusjuttua tehtyä, kun oli se kuuluisa viimetinka. Vanhat laatikot löytyivät kotitalomme ulkovaraston vintiltä ja kuurasin ne mäntysuovalla sisäkäyttöön sopiviksi. 


Pääsin jo viimeviikonlopun huvilareissullamme kesätunnelmiin. Onneksi kevät on tänä vuonna niin aikaisessa, että huvilakausikin tulee varmasti pidemmäksi. Ainut iloinen ongelma vaan on, että meillä on toukokuun jokaiselle viikonlopulle jo jotain ohjelmaa, ellei jotain menoa peruta, joten emme pääse pesiytymään huvilalle kunnolla ainakaan vielä toukokuussa. 

Napsin kuvia kameran muistikortin täydeltä, joten näitä huvilakuvia lupailen nyt teidänkin iloksenne tällä alkavalla viikolla. Fiilistellään yhdessä jo pian alkavaa huvilakautta!


We found these old wooden boxes from the attic of our house. Now they are perfect coffee tables in the summer house. They just needed some serious scrubbing before they were house tidy. I promise more pictures from our summer house during this week, so that we will get an early start to the villa season!



Have a great Sunday Evening!
Leppoisaa sunnuntai-iltaa!
Riikka




Huvilan kevät











Onpas ollut upea viikonloppu, ainakin täällä Pohjanmaalla. Kuten oli viime viikonloppukin, jolloin kävimme päiväretkellä meidän huvilalla. Jäät kelluivat isoina lauttoina ja avointa mertakin oli näkösällä jo kauempana. Kaunista aikaa tämä kevät! Rakastan jokaista vuodenaikaa! 

Nämä kuvat ovat jo tuttuja Instagramini seuraajille, joten klikaakan sinne, niin saat reaaliaikaisempia kuvia ja juttuja, varsinkin huvilakesää kohti mentäessä!


Spring looks like this at our summer house. My Instagram followers saw these pictures already last weekend, when we had a day trip to the archipelago. Beautiful, isn´t it? I love all the four seasons!



Kevät tuntuu jo todelliselta, 
meillä kukkivat lumikellot, ja skillat ja krookuksetkin nostavat jo päätään.
Viikonloppuna haravat heiluivat meidän tontilla.
Mites teillä, joko on kevään pihahommat ja ikkunanpesut aloitettu?
Riikka



23. maaliskuuta 2014

Kauniit lahjapaketit by POMARBO






Rakastan kauniita lahjapaketteja. Usein kuitenkin käy niin, että kaikessa juhlavalmistelujen tuoksinnassa, hiusten kiharoinnin lomassa ja paitojen silityskiireessä, jää lahjan paketointi ihan viime tippaan. Ja silloin harmittaa hutaistu lopputulos, sillä lahjan ensivaikutelman luo sen kääre. Juhlava paketti ja lahjanarut antavat lupauksen paketin sisällöstä. Ja miten ihanaa on saada kaunis paketti!


Olin siis todella kiinnostunut, kun sain yhteydenoton ja mahdollisuuden tehdä yhteistyötä keskisuomalaisen POMARBOn kanssa, ja kokeilla heidän katseen ja kiireenkestäviä lahjapakettejaan tosielämän tilanteissa. Voit lukea lisätietoa yrityksestä ja lahjapaketeista postauksen lopusta ja yrityksen kotisivuilta.


Nopeat ja kätevät lahjapaketit ovat pelastaneet minut lyhyen ajan sisällä jo kolme kertaa. Viimeksi perjantaina, kun menimme iltapäivällä työpäivän päätteeksi koko perhe puettuina ja suittuina ristiäisiin. Oli niin helppoa ja nopeaa laittaa kastelahja kauniiseen lahjapakettiin, jossa on rusetti ja satiininauha valmiina. Lahja näytti edustavalta ja se oli ilo laittaa lahjapöydälle muiden pakettien joukkoon.








Nämä minun käyttämäni lahjapaketit ovat printeiltään tyylikkään romanttisia, harmaita ja vaaleanpunaisia. Niiden kartonki on todella tukevaa ja paketoinnissa ei tarvittu saksia tai teippiä ollenkaan. Valmis rusetti antaa paketille viimeistellyn loppusilauksen.


Voit tutustua POMARBOn valikoimiin, erilaisiin ja erivärisiin printteihin ja pakettikokoihin, heidän nettikaupassaan. Suosittelen lämpimästi valitsemaan kotimaista laatua!







Faktaa POMARBOn tuotteista:
POMARBOn on uusi suomalainen paketointikonsepti. POMARBO on lanserattu lokakuussa 2013. Yrityksemme on pieni start up -yritys Keski-Suomesta.


Lahjarasioiden kuosit ovat omien suunnittelijoidemme käsialaa. Yrityksemme haluaa tuoda innovatiivisia ratkaisuja arkemme helpottamiseksi. POMARBOn lahjalaatikon avulla voit helposti ja nopeasti paketoida lahjan. Lahjarasioissa on mukana kokonaisuuteen sopiva satiininauha, joka on sidottu valmiiksi rusetille. Rusetti/satiininauha menee näppärästi lahjalaatikon päälle rusetin alla olevan kuminauhan ansioista. Vihdoinkin paketoiminen on helppoa, nopeaa ja tyylikästä.


Pomarbon lahjarasiat on painettu kasviöljypohjaisilla väreillä suomalaiselle kartongille. Sisäpuoli on printin lisäksi saanut lakkapinnan, ettei painoväri tartu lahjatuotteeseen. Ekologisen kartonkisen lahjarasiamme hiilijalanjälki on mahdollisimman pieni. Lisäksi tuote on kierrätettävä.  




More information on these beautiful Finnish gift boxes on POMARBO´s homepage.




Kiitos vielä POMARBOlle yhteistyöstä ja lahjapaketeista!

Kauniiden lahjojen puolesta,
Riikka





9. maaliskuuta 2014

Lehtikorissa






Mä en näytä pääsevän eroon pahasta tavastani, sisustuslehtien ostamisesta, vaikka netti onkin täynnä visuaalista viihdettä myös sisustusrintamalla. Mun sisustuslehtisuosikkeja ovat tällä hetkellä brittiläiset, kärkipäässä Livingetc ja Elle Decor UK. Ne inspiroivat nyt. Taidan olla vielä lisäksi niin vanhanaikainen, että LUEN (en siis vain selaa) lehdet.


The Internet is full of interior decor inspiration. However, I am a bit old fashioned, and I like to read magazines. My favourites are the British ones, like Livingetc and Elle Decor UK. Breath of fresh air! And I READ magazines, not just flip through them. 


Taas uusi viikko edessä!
Great new week ahead!
Riikka

Muutoksia alakerran olohuoneessa








Alakerran olohuoneen sivupöydän asetelma muuttui keväisemmäksi.
Pieni ripaus talven tuntua jäi vielä huoneeseen pöytäliinana toimivan taljan muodossa.
Ja koulutaulumaniani sen kun vaan jatkuu!
Mitäs tykkäät?


Some changes in the dowstairs livingroom.
By the way, come and have a peek in my Instagram!
Have a lovely Sunday!


Hei muuten, tule kurkkaamaan Instagramiin !
Mukavaa sunnuntaita!
Riikka





7. maaliskuuta 2014

Kotona ollaan!






Pitkäksi venähtäneestä blogihiljaisuudesta voisi päätellä, että me sitten päätettiin jäädä sinne Alppien rinteille vielä toiseksikin viikoksi, mutta niin ei valitettavasti päässyt käymään. Täällä sateisessa ja kuraisessa kotimaassa ollaan jo oltu hyvä tovi. Olen ollut ahkerana sisustusartesaaniopintojeni kanssa ja  aloittanut harjoittelujakson. 

Bloggaamaan en ole ehtinyt. 

Tai no ehtinyt ja ehtinyt. Instagramiin olen kyllä ehtinyt. Jäänyt suoraansanottuna ihan koukkuun sen mutkattomuuteen. Enpä olisi uskonut! Mä joka vihaan kännykällä nettisurffailua ja kaikkea muutakin pläräämistä ja näpläämistä. Minä?! Koukussa!

Joten klik klik sinne mukaan, jos meikäläisen kuvamaailma kiinnostaa tässä tosielämään pohjautuvassa draamakomediassa nimeltä "Vain tämä yksi elämä". Siellä myös ottamiani kuvia tapettivinkeistä  harjoittelupaikastani. Ja kuvia meidän St. Antonin reissulta.


Ja tuo kuvan laatikko sitten..? Ei liity mitenkään mihinkään, kuva vaan oli kiva, ja noi Habitaresta ostamani mintut vintage Marimekon purkit ovat päässeet jo keittiön avohyllylle ja tuo patsas takanreunukselle. Ja tuo harmaa muovinen matto on edelleenkin keittiömme kaunistus ja pelastus!



We are back home from sunny and snowy St. Anton, Austria. I have had a bit of blogging pause, but been a busy bee on the Instagram. Clik click!!



Rentoa perjantai-iltaa ja odotan näkeväni sut pian Instassa!!

See you all on Instagram!
Riikka





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...