31. maaliskuuta 2015

Pääsiäisen kauneimmat kukat Amaliasta





Muistathan kannattaa paikallista kukkakauppaasi,
meidän kaupungissa ihanaa 


kun ostat kukat pääsiäiskotia kaunistamaan ja tuliaisiksi!


Amalian verkkokauppaan kannattaa myös tutustua, sieltä löydät paljon ihanuuksia.


Kiitos Amalian Anna näistä upeista kerrotuista leikkonarsisseista,
jotka avautuvat juuri sopivasti pääsiäisviikonlopuksi!
Joko sinä olet hankkinut pääsiäiskukat?
Riikka



/ Kukat lahjoitti Amalia / Blogiyhteistyö - Blog Collaboration /

Huovutetut pääsiäiskoristeet






Hain viikonloppuna laatikollisen pääsiäiskoristeita ulkovarastosta, kun meidän 5vee halusi påsk pyntata. Olin ajatellut, ettemme tänä vuonna niin paljon koristeita ripottelisi pitkin huushollia, mutta koska väki vaati, niin pitihän sitä koristellaan pääsiäiseksi -termi opetella suomeksi ja päästää luovuus (lue: lapsi) valloilleen. Onhan se ihana, kun poika riemusta hihkuen löytää laatikosta päiväkodissa tekemänsä värikkäät tiput ja kukot ja miettii niille loppusijoituspaikkaa. Ja siis, se on meillä kaikilla, nimittäin oikeus oman kodin sisustamiseen!

Nuo huovutetut pääsiäiskoristeet ostin silloin kun meidän 5vee oli 1vee, eli hänen ensimmäisen pääsiäisensä koristeiksi. Meillä oli silloin vain matalia tasoja olohuoneessa, eikä niille voinut laittaa ymmärrettävistä syistä kuin vain särkymättömiä esineitä. Tykkään niistä edelleen, niin kuin meidän pieni sisustajakin. 

Olen jonkun verran huovuttanut, mutta näitä en siis ole itse tehnyt. Ehkä joku teistä näppäristä siellä ruudun takana voisi napata tästä idean toteutukseen! Oletko sinä koskaan kokeillut huovuttamista? Se on hauskaa puuhaa.

Lisää kuvia meidän pääsiäiskoristeista ja muita reaaliaikaisempia juttujani löydät Instagramissa @kotilablog! 1500 seuraajan raja on melkein jo saavutettu, nöyrä JIHUU ja iso KIITOS teille ihanille! 


Last weekend our boy wanted to decorate for Easter. These felt decorations are cute, don't you think! Have you tried felting? It´s fun! More on Instagram!



Tipunkeltaista tiistaita
(meillä on itseasiassa valkoinen päivän väri, sillä yöllä on satanut näköjään oikein kunnolla lunta)
 ja mukavan lyhyttä pääsiäisviikkoa!
Riikka





28. maaliskuuta 2015

Sisustusilta Säteessä ja säteilevän ihania ihmisiä





Huuda hep, jos tiedät sen tunteen, kun on ollut jonkun ihmisen seurassa hetken ja sen jälkeen olo on täynnä energiaa, iloa ja inspiraatiota! Sellaisten hauskojen bloggariystävien ja Säteen ihanien naisten seurassa minulla oli suuri kunnia viettää keskiviikkoiltaa, kun parisenkymmentä vaasalaista bloggaria kokoontui kutsustani Säteen keväiseen sisustusiltaan. 




Säteen Riitta ja Tuija kertoivat aluksi yrityksen yli kymmenvuotisesta menestyksekkäästä taipaleesta sekä yrittäjyyden iloista ja haasteista. Tärkeänä näkökulmana korostui paikallisten yritysten tukeminen, johon me bloggarit tietysti voimme vaikuttaa omilla blogikirjoituksillamme. 




Parituntiseen mahtui paljon puhetta, naurua, sensuroituja kaveriselfieitä hölmöillä ilmeillä (terkut huippuhauskalle Sannikselle <3), Tuijan leipomia herkullisia tuulihattuja (arvaa montako söin), valokuvien napsimista ja tietysti shoppailua. Ihanan goodiebagin (mikä se muuten on suomeksi?) sisällöstä kerronkin sitten toisessa postauksessa, mutta paljastettakoon jo, että sieltä löytyi upea pellavainen uutuustuote Tarja Ritari Designilta.


Laitoin tähän postaukseen blogilleni poikkeuksellisesti paljon kuvia ihmisistä ja vähän sisustustuotteista, sillä niitä kuvasin jo kasapäin aiempaan postaukseeni Bloggareiden sisustusilta Säteessä (varoitus, linkin klikkaaminen voi aiheuttaa sisustusintoa ja muutoshalua omaan huusholliin ;)


Haluan myös osaltani tukea paikallisia bloggareita, kuten yrittäjiäkin, ja listaan illassa mukana olleet vaasalaiset blogit tähän alle, niihin kannattaa ehdottomasti tutustua, klik klik! 





Täytyy vielä ihan mainostaa, että Löytö -blogin tehonainen Johanna Koo (ylläkuvassa oikealla) on perustanut BlogiVaasa -blogin, johon nämä listan blogit muiden muassa kuuluvat. Se kokoaa postauksia mukana olevilta yhteen osoitteeseen. Minulta on muutaman kerran kysytty, miksei blogini ole siinä poppoossa mukana (kysymyksenasetteluna ennakkoasenteelliset "etkö sä ole halunnut mukaan", "eikö sua ole pyydetty" :), joten kerrottakoon, että syy on ihan maantieteellinen eli asumme n. 80km Vaasasta ja BlogiVaasa on nimenomaan vaasalaisille blogeille ja se on mielestäni hyvä rajaus se! Ihania, energisiä ja kuplivia bloggarikaveita nämä naiset ovat ja tapahtumiin kutsutaan puolin ja toisin. Tällainen vertaisryhmä on mahtava olla, sitä kun muuten on aika yksin bloggaamiseen liittyvien moninaisten kysymyksien, teknisten juttujen ja kokemustensa kanssa, jos ei kukaan tuttu bloggaa.

Olen "kasvanut kiinni" Vaasaan, sillä olen asunut siellä aiemmin ja käymme siellä molemmat mieheni kanssa edelleen töissä päivittäin, sekä monet hyvät ystäväni asuvat Vaasassa. Luonnollisesti myös shoppailut keskittyvät sinne, vaikka meidän pikkukaupungissakin on hyvät palvelut, se täytyy lopuksi paikallisuuden nimissä mainita!


Nyt vedän untuvatoppiksen päälleni ja lähden kantamaan korillisen puita ja lämmittämään ulkosaunaa sillävälin kun mies lähti meidän 5veen kanssa pelaamaan lätkää. Eilen illalla käytiin lasten serkkujen kanssa uimahallissa, niin ettei korvantauksia tarvitsisi tänään pestä, mutta tämä takatalvinen päivä sai luuni kaipaamaan kuumia löylyjä. Satoiko teilläpäin tänään lunta?


Kiitos vielä Säteelle todella mukavan tapahtuman järjestämisestä!
Iloa elämään ja ihanan leppoisaa lauantai-iltaa!
Riikka



25. maaliskuuta 2015

Bloggareiden sisustusilta Säteessä




Tänään on tiedossa todella iloinen ilta, sillä olemme kutsuneet Sisustusliike Säteen kanssa vaasalaisia bloggarikollegojani keväiseen sisustusiltaan Palosaaren liikkeeseen. Koska olen tehnyt Säteen kanssa yhteistyötä nyt jo reilun vuoden verran - mistä olen todella kiitollinen ja ikionnellinen - kävin jo hieman ennakolta tekemässä kuvareportaasin Säteestä, jotta voin kertoa sinullekin enemmän tämän upean sisustusliikkeen tuotetarjonnasta, mikäli et ole paikkakuntalaisia. Tästä tuli nyt oikein kuvapläjäys, sillä otin kaikkiaan 491 kuvaa, eli ymmärrät miten valtavan ihanasta ja inspiroivasta liikkeestä on kyse!

Sädettä kutsutaan naisten rautakaupaksi, eikä syyttä. Valikoimat omat todella monipuoliset! Totesin Tuijalle ja Riitalle viimeksi käydessäni, että ainoastaan vessapaperin joutuu ostamaan muualta, kaiken muun kotiin tarvitsemani saan Säteestä :) Ja tietystihän naisten rautakaupasta löytyy tauluhyllyjen ja ripustuskoukkujen, vetimien, valaisimien ja vatkaimien lisäksi kauniita vaatteita ja ihania huiveja. Hengareilta löytyy ihanuuksia mm. Creamilta ja Lexingtonilta.




Olen jo aiemminkin tainnut mainita, että Säde palvelee jokaista sisustusmakua. Sisustustavaroita ja -tekstiilejä löytyy hyvinkin erilaisten kotien tyyleihin. Valikoimissa on aina myös paljon ajankohtaisia sisustuksen trendiherkkuja. Tällä hetkellä sisustussilmääni miellyttävät messinki, kulta, kupari ja ripaus blingblingiä.




Svaneforsin sisustustyynyissä kiiltelee sisustuslehtien trendihedelmä ananas ja tanskalaisen Tine K:n uutuuksia on paljon esillä.





Alakuvan House Doctorin maton kotiutin meille ja valikoimissa on paljon, paljon muutakin kivaa tältä suosikkimerkiltäni. Ja jos ei hyllystä löydy lempimerkiltäsi tiettyä tuotetta, niin tilaamalla Säteen kautta sen saat! Netistä löytyy nykyisin useimpien sisustusmerkkien katalogit, joiden avulla saa tilattua juuri niitä juttuja kotiinsa kuin itse toivoo, vaikkei niitä ehkä liikkeeseen olisikaan myyntiin tilattu. Esimerkiksi isommat huonekalut ja peilit voi tilata näin kätevästi Säteen kautta. Pitääkin tänään bloggari-illassa kysyä, kuinka monen valmistajan tuotteita Säteellä on valikoimissaan, mutta ainakin useiden kymmenien, uskaltaisinkohan veikata lähemmäs sataa merkkiä...  




Säteestä löydät myös isot valikoimat kauniita Mateus -posliiniastioita, jotka ovat Portugalissa käsintehtyjä. Ne ovat todella suosittuja varsinkin Ruotsissa. Niitä näkeekin Lantliv -lehden kattauksissa usein. 




Valikoimissa on myös paljon muiden valmistajien kahvimukeja, lautasia, kulhoja, kannuja ja muita astioita, joista voi koota kodin koko käyttöastiaston. Jos olisin kesämorsian, haluaisin kyllä ehdottomasti laittaa häälahjalistani Säteeseen!






Greengaten astiat ja muut kodin tuotteet ovat kestosuosikkeja monelle innokkaalle sisustajalle ja kodinlaittajalle. Niiden kauniit, heleät värit raikastavat kesäisen keittiön ilmeen hetkessä.











Olen tykännyt Nordalin sisustustuotteista jo monen malliston ajan ja alakuvan Tine K:n koreja löytyy meiltä useissa eri malleissa ja eri kokoisina. Niissä on näppärä säilyttää aurinkolaseja piirongin päällä eteisessä, päiväpeittoa sängyn vieressä makuuhuoneessa, sisustuslehtiä pöydän alla olohuoneessa ja koreista saa helposti lisää säilytystilaa kuivamuonalle keittiössä työtason päällä.




Yläkuvassa on kotimaisen Tarja Ritari Designin upeita koristetyynyjä. Olen tehnyt tämän naantalilaisen suunnittelijan kanssa yhteistyötä jo pidempään. Innolla jo odotan hänen uusia tuotteitaan, joihin pääsemme tänään kaikki sisustusillassa tutustumaan. Pääsiäiseksi odottelen häneltä pakettia, joten pysykäähän kuulolla. Kotimaista laatutyötä on ilo tukea!


Vaikka minun postaukseni välillä hieman maanläheisiin sävyihin rajoittuu, niin ei väriä Säteestä puutu! Valikoimissa on toinen toistaan upeampia, herkullisen värisiä sisustustyynyjä ja muuta piensisustustavaraa. Tiesitkö muuten, että tällaiset vesivärinomaisesti maalatut kankaat ovat trendien kärkeä tällä hetkellä maailmalla ja varsinkin vaatemuodissa kukat kukkivat runsaina. Minulle tulee näistä mieleen 90-luku, eikä millään pahalla, sillä itseasiassa pidän näistä vesiväritöistä todella paljon!






Alakuvan Lene Bjerren tuotteet ovat löytäneet tiensä minun sisustussydämeeni!








Lexingtonin ja Gantin tuotteita löydät Säteestä todella kattavalla otannalla. Vinkkinä sanottakoon, että merkkien käsipyyhkeet ovat aina tervetulleita tuliasia kyläpaikassa!





Lapsille on tarjolla paljon ihanuuksia ja täältä löytyvät myös kauneimmat lahjat kummilapsille. 














Olipa sitten uudistamista tai sisustamista vailla keittiö, makuuhuone, vaatehuone, lastenhuone, olohuone, työhuone tai kylppäri, niin Säteestä löydät varmasti kaiken tarpeellisen pieneen ilmeenkohotukseen tai totaaliseen tyylinvaihdokseen.




Lopuksi vielä pitää kertoa, että Säteessä on isot valikoimat kaikenlaisia herkkuja, kuten hilloja, makeisia, mehuja, marmeladeja ja minun erityisherkkuani eli lemon curdia. Myös tyylikkäät, monissa blogeissa näkyvät, Nicolas Vahén ruoanlaitto- ja keittiötuotteet saat Säteestä.
  


Noin kaksikymmentä ihanaa bloggaria on ilmoittautunut tänään Säteen bloggari-iltaan mukaan, joten tiedossa on paljon naurua ja vilkasta puheensorinaa sekä tietysti kiivasta kameroiden räpsyntää! Laitan seuraavassa postauksessa kuvia illasta ja kattavan listan mukana olleista blogeista, niin pääset tutustumaan sinulle ehkä uusiin blogituttavuuksiinkin. Odotan jo iltaa kovasti, sillä paikalla ovat ihanat bloggariystävät, joita on taas ilo nähdä ihan livenä! Kiitos jo etukäteen Säteelle illan järjestelyistä!


Mukavaa iltaa sinullekin!
Riikka


/ Sponsoroitu / Tuotteet on kuvattu Sisustusliike Säteessä /
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...