5. syyskuuta 2013

Herkullinen valkosuklaajuustokakku


Photo & Styling by Riikka / K O T I L A


Kokeilin muutama viikko sitten tätä ihanaa valkosuklaajuustokakun ohjetta, jonka löysin Marian Herkkupuoti -blogista. Se oli mielestäni helppo tehdä, ja ainahan muutama kippo ja kuppi täytyy pestä leipomisen jälkeen. Sulatan muuten suklaan aina mikrossa sulatustehoilla, noin 30 sekkaa kerrallaan, sekoittaen välillä, ja onnistuu hyvin.

Löydät ohjeen alkuperäisenä täältä. Jätin ehdotetun hillokkeen tekemättä ja tarjosin kakun punaisten kirpeiden viinimarjojen kanssa, ihan toimiva yhdistelmä niinkin.


Makeaa torstai-iltaa, sehän on jo kohta viiiiiikonloppu :)
Meillä on tälle illalle kyläily- ja hirvenpaistiruokailukutsu, mahtavaa!
Riikka


4 kommenttia:

  1. Oi, nams! Enkä oo aikoihin tehny juustokakkua, mut nyt asia on korjattava ;) kiitos ohjeesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olepas hyvä, maistuvaa viikonloppua :)

      Poista
  2. Näyttää tosi herkulliselta. Vaikuttaa ehdottomasti kokeilun arvoiselta :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli kyllä herkku, syötiin ihan viimeiseen muruun :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...