2. heinäkuuta 2014

FACTORY by Tarja Ritari DesignNyt kuulkaas, mä olen ihan intona uudesta mielenkiintoisesta yhteistyöstä naantalilaisen Tarja Ritari Design`in kanssa. Posti kiikutti upean paketin, kiitos siitä, melkein kuin mun 40-vuotissynttärilahjaksi!! Ja se synttäripäivä on muuten huomenna, mutta se on sitten ihan oma juttunsa se :D


Saimme paketissa meidän huvilan terassin kulmasohvaa kaunistamaan Tarja Ritari Design`in FACTORY -tuoteperheen sisustustyynyn*. Se on aivan ihanaa valkoista pellavaa, niin laadukas ja sopivan rouhea. Lamppuprintti on moderni ja yksinkertaisen tyylikäs. Huomasin tyynyn Säteessä ja ihastuin siihen korviani myöten! Tuota tyynynpäällistä saa myös pellavan värissä ja mustana, nekin ovat upeita, katso lisää kuvia täältä.

Sanomattakin selvää, että tästä tyynystä tuli mun ehdoton suosikkityynyni! Mallailin sitä sohvan joka nurkkaan ja tuohon kulmaan se istui kuin valettu. Se on niin hieno harmaalla sohvalla, todellinen katseenvangitsija, kun keittiöstä astuu terassille. Meillä on huomenna huvilalla juhlat perheelle mun suuren päivän kunniaksi, joten on ihanaa kun terassin sisustus on viimeistelty!

FACTORY -tuoteperheeseen kuuluu muitakin mielenkiintoisia printtejä, jotka sopisivat meille, näet muut mallit täältä. Tarja Ritari Design`in Tarja Ritari-Andersson valmistaa kaikki tuotteensa itse, joten suunnittelu, kankaanpaino ja ompelu ovat taatusti kotimaista laatutyötä. FACTORY by Tarja Ritari Design -painokuviot on suunnitellut Ella Makkonen (muotoilija, AMK) työharjoittelunsa aikana. Inspiraationa oli tehdä sisustustuotteita rouheaan, teolliseen sisustustyyliin upeasta pellavasta. Tuotteita myy sisustusliikeet ympäri Suomea ja Putiikki Naantalissa. Löydät sinua lähellä olevan jälleenmyyjän täältä!

FACTORY -tuoteperheestä löytyvät myös kauniit saunatekstiilit, joista kerron pian lisää, sillä postipaketti sisälsi ihanuuksia myös meidän huvilan saunaan. Iso kiitos vielä Tarjalle yhteistyöstä ja kauniista tuotteista!


I´m so happy for the new collaboration with Tarja Ritari Design! I thank them for the great gift! This cushion cover is from the FACTORY -product line with an old lamp print. It´s my favorite! I have my 40th birthday party tomorrow at our summerhouse for the family, so it´s so nice that the terrace and the sofa look beautiful because of the new cushion! Thanks again Tarja Ritari Design! You can find your nearest retailer here. 


Onko FACTORY -tuotteet sinulle ennestään tuttuja?

Iloista heinäkuun alkua kaikille!
Riikka


/ blogiyhteistyö - blog collaboration /
/ *tuote/tuotteet saatu blogin kautta /
10 kommenttia:

 1. Tosi kaunista ja kiva tyyny. Tarjalla on myös hyvä silmä. Hän on ihan tässä lähellä, Naantalissa. Hurjasti onnea huomisen johdosta! Ihania juhlia ja upeaa päivää sinulle Riikka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarjalla on todellakin silmää upeille printeille! Kiitos onnitteluista Hanna <3 Tänään juhlitaan :)

   Poista
 2. Vautsi, aivan ihana!! <3 Onnea jo etukäteen synttärisankarille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin!! Kiitos kiitos, tänäänhän se suuri päivä onkin <3

   Poista
 3. Anonyymi2/7/14

  Heps Hei...Katsoin Säteessä näitä tyynyjä ovat tosi kauniita.......Toivotamme sinulle huomiseksi Paljon Onnea :) Toivottavasti huomenna kaunis ilma päiväsi kunniaksi T.Marita:K ja hänen miehensä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun sinäkin huomasit tyynyt, ne ovat hienoja ja tosi laadukkaita! Sydämellinen kiitos onnitteluista teille <3 Toivotaan todellakin, että ilma kirkastuu illaksi, niin on ainakin luvattu :)

   Poista
 4. Onnea jo näin vähän etukäteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna, onnea aina tarvitaan <3

   Poista
 5. Hieno tyyny! Mukavia synttärijuhlia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jemina, aikomus olis juhlia kunnolla :) Tyynyt ovat upeita, käy katsomassa niitä muita hienoja printtejä Säteessä!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...