12. joulukuuta 2014

Lumi lahjaksi


Tämän joulun toivotuimmat lahjat ovat varmasti lumi ja Lumi. Pienellä kirjoitettua vaihtoehtoa ei voi kuin vain toivoa tulevaksi, jotta saisimme valkoisen joulun. Upeat Lumi -tuotteet taas saat helpommin ja varmemmin kotiasi kaunistamaan ja lahjansaajaa ilahduttamaan! 

Tarja Ritari Design´in uutuus Lumi -tuotteet ovat kotimaisten luomulampaiden villasta käsinvalmistettuja sisustustuotteita. Sarjaan kuuluu kotimaisena käsityönä pläkkipellistä valmistetutun Lumienkelin ja ihanan pehmeän Lumisydämen lisäksi myös muita kauniita tuotteita, käy kurkkaamassa TRDn Facebook -sivuilta ja klikkaa itsesi tykkääjäksi! Löydät sieltä myös Tarjan Naantalissa sijaitsevan Jouluisen Putiikin ja Kynttiläkaupan aukioloajat!


These beautiful Lumi products are handmade in Finland by Tarja Ritari Design. You can take contact  with Tarja Ritari via Facebook!


Lumi-tuotteita on myynnissä mm. Säde (Vaasa), Loviisan Aitta (Rusko), Suvimarja Living (Padasjoki), Hushållska (Forssa), Taito Shop (Tampere), Deconella (Pori), Sapira (Seinäjoki), Kodinonni (Rauma), Millan Putiikki (Lahti) ja Eveliinantalo (Nokia). Mikä sijaitsee lähimpänä sinua?


Lumista joulua toivoen,
Riikka


2 kommenttia:

  1. Kumpainenkin olisi äärimmäisen toivottava joululahja. Lumisydän vei erityisesti sydämeni <3. Tunnelmallista viikonloppua sinulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lumisydän on ihana! Kiitos samoin, vietä oikein mukava viikonloppu <3

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...