15. toukokuuta 2015

Upea sisustustyyny huvilalle: FACTORY by Tarja Ritari Design -uutuus
Sain postissa jokunen aika sitten ihanan paketin, jossa oli huvilan sisustukseen täydellisesti sopiva koristetyyny, joka on FACTORY by Tarja Ritari Design -malliston uutuus. Kiitos vielä Tarja! Huvilan kevätsiivouksen jälkeen oli hauska kokeilla uutta upeaa tyynyä eri paikkoihin ja se sopi mainiosti niin rottinkituoliin kuin sohvallekin.

Kauniin harmaa tyynynpäällinen on tehty pehmeästä pestystä pellavasta ja uuden painokuvion, kolme lamppua, on suunnitellut muotoilija Ella Makkonen (AMK). Kirjoittelinkin ja postasin kuvia aiemmin samaan FACTORY -sarjaan kuuluvasta Tarja Ritari Design`in upeasta pellavaisesta keittiöpyyhkeestä, jossa on tämä samainen kuvio. 
Tyynyjen ja keittiöpyyhkeiden värivaihtoehdot ovat harmaa, valkoinen sekä pellava. Tyynyä saa myös blankona eli ilman painokuviota. Lisäksi FACTORY by Tarja Ritari Design -malliston uutuuksiin kuuluvat harmaat saunatyynyt ja ja laudeliinat, joissa on valkoinen painettu suihku -kuvio. Meilläkin on huvilan saunalla nämä kauniit saunatyyny ja laudeliina pellavaisina

Uutuuksista pitää vielä mainita kylpylakanat (koko n. 95x140) ja pikkupyyhkeet, jotka molemmat ovat blankoja eli niissä ei ole painokuviota. Kylpylakanoita voi käyttää myös vaikka pöytäliinoina, torkkupeittoina ja picnic-liinoina. Materiaali on samaa kuin tyynyissä ja keittiöpyyhkeissä eli ihanaa, pesussa pehmentynyttä pellavaa, joka vain paranee pesusta pesuun. Kylpylakana olisi todella ihana huvilalle!


This beautiful cushion cover is true Finnish design made by Tarja Ritari Design


Katso lähin Tarja Ritari Design -jälleenmyyjäsi täältä.
Ja tuotteita voit tiedustella ainakin seuraavista sisustusliikkeistä:

Säde (Vaasa) 
Duo-living (Turku)


Huvilakesää odotellessa,
Riikka


/ Blogiyhteistyö - Blog collaboration / Tuote saatu blogin kautta /

6 kommenttia:

 1. Kaunis uutuustyyny! Tarja Ritarin tuotteisiin olen tutustunut muutamassa paikassa ja miellyttävät silmääni. Tämän tyynyn väri on kaunis. Nuo kylpylakanat kiinnostavat erityisesti, sillä monikäyttöisyys on arvokasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä Tarjan tuotteet ovat kyllä kauniita! Monikäyttöisyys on todella arvo sinänsä, mielenkiinnolla odotan että pääsen testaamaan kylpylakanoita :) Mukavaa uutta viikkoa!

   Poista
 2. Anonyymi15/5/15

  Hei hei pitkästä aikaa.....On Tarjan tyynyt ja kaikki tuotteet niin kauniita.Sopii teidän huvilalle tosi hyvin paikkaan kun paikkaan. Mukavat viikonloput ...olin tänään vapaalla ja oli ni kylmä et ulkona voinu tehdä mitää. Mutta eiköhän se tästä ala lämmetä. Terv. Marita:K

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Marita ja ihana kuulla sun kuulumisia pitkästä aikaa <3 Nyt on kyllä ollut niin kylmää, ettei ulkohommat ole paljon houkutelleet, toivottavasti pian lämpenee! Iloa viikkoosi!

   Poista
 3. Nämä TRD:n FACTORY-kuosit on niiiiin nameja! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta turiset Kristiina, nämä ovat todella hienoja <3 Kohtahan on jo kesäkuu, joten mukavia toukokuun viikkoja sinne!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...