4. elokuuta 2014

FACTORY -saunatekstiilit
Saunominen on ehdottamasti yksi kesäiltojen parhaista puuhista. Nautin saunapuiden kantamisesta pärekorissa yläpihan puuvarastosta alas merenrantasaunaan. Myös vedenkanto yläpihan vesisäiliöstä on ollut juuri sopivaa hyötyliikuntaa näinä hellepäivänä, mutta kohtahan sekin lysti loppuu, kun saamme uudesta kaivosta vedet putkea pitkin saunalle :) 

Saunominen on jäänyt muutamina päivinä väliin kuumuuden takia. Täällä meren rannalla tuulee melkein joka päivä, tai ainakin osan päivää, joten ne läkähdyttävät helteet, joista on raportoitu, eivät ole tuntuneet meillä niin hurjilta, vaikka ihanan kuumia päiviä onkin ollut.
Nämä upeat pellavaiset FACTORY -saunatekstiilit* ovat kaunistaneet meidän saunaa tänä kesänä. Iso kiitos naantalilaiselle Tarja Ritari Designille! Printti on ihanan nostalginen, muttei liian romanttinen eli just mun makuun!

Pellavainen laudeliina suojaa puuta hieltä, joten saunan kuuraamiseen käytettävä aika vähenee, mahtavaa! Olen huuhdellut liinan saunan jälkeen ja laittanut sen merituuleen kuivumaan, joten sitä ei tarvitse pestä kunnolla kuin joskus harvoin kaupungissa käydessään. 

Saunatekstiilit ovat aina oiva tuliainen mökille ja lahja uuteen kotiin. Ja vaikka ne mielletäänkin enemmän juuri mökkisaunoihin, niin minä ainakin käyttäisin mielelläni omaa laudeliinaa myös kerrostalojen yhteissaunojen lauteilla, joten ne eivät ole hullumpi lahjaidea myös kerrostalon asukkaille. Siis vaikka itselleen saunailtojen iloksi! Löydät sinua lähimmän FACTORY by Tarja Ritari Design jälleenmyyjän täältä! Ja vaasalaisethan saavat omansa Säteestä!

Tykkään siitä, että saunakin on hieman sisustettu. Muistan etsineeni tuota sisustussilmääni miellyttävää löylyvesikiulua todella kauan, mutta en kyllä yhtään enää muista mistä sen sitten vihdoin löysin. Eikä kiulun pohjassakaan ollut valmistajan nimeä, kun kävin äsken asian tarkistamassa. Löylykauha on Leviltä, poronsarvi sopii mielestäni hyvin tänne eteläänkin saaristoluonnon keskelle.

Ovatko Tarja Ritari Designin tuotteet sinulle jo tuttuja? Tuleeko sun yleensä käytettyä laudeliinaa? 

Postasin aiemmin kesällä kuvia meidän upeasta pellavaisesta FACTORY roikkalamppu -tyynystä, joka on katoksen alla terassin kulmasohvalla. Jos se juttu meni ohi lomien takia, niin löydät sen täältä. Ja huomasin just ihanan Deko133 -blogin Kristiinan postanneen TRD:n kauniista mustasta roikkalamppu -keittiöpyyhkeestä, jonka hän osti Säteestä, katso ihmeessä juttu ja kuvat täältä!


These beautiful FACTORY -sauna textiles are made by Tarja Ritari Design.


Mutta nyt netti kiinni ja saunaan!
Riikka 


/ blogiyhteistyö - blog collaboration /
/ *tuotteet saatu bloginäkyvyyttä vastaan /

6 kommenttia:

 1. Kauniita saunatekstiileitä! Ja itse olen huomannut, että jopa hieman kulahtanut, tulevaa remonttia odottava saunamme näyttää siedettävältä, kun sen somistaa kunnon tekstiileillä ja muulla rekvisiitalla;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuohan oli hyvä idea kulahtaneen saunan faceliftiksi, kaunistaa se tekstiileillä, niin ei heti kiinnity huomio pintoihin! Mukavaa viikkoa sinne!

   Poista
 2. Ihana löylykauha! On ne meilläkin käytössä, saunatekstiilit siis. Ihanaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minäkin tykkään kauhasta :) Saunatekstiilit ovat käytännöllisiä ja kauniita! Iloista viikkoa sullekin!

   Poista
 3. Anonyymi5/8/14

  Voi että on ihana löylykauha:) Tykkään myös käyttää laudeliinoja ja pellavaisia selllaisia.....helpottaa tosiaan myös siivouksessa ....saunassa ei paljon ole tarvinnut käydä näillä helteillä:) Ps. Kauniit kuvat sulla jälleen kerran terv. Marita.K

  VastaaPoista
 4. Kiitos Marita <3 Pellavaiset on parhaita! Saunominen on juu jäänyt vähän vähemmälle! Meillä huvilan sauna lämpiää jo yhdellä pesällisellä ihan sopivan kuumaksi, nyt kun on helle, joten on säästynyt polttopuita :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...