28. elokuuta 2014

Jurlique - alekoodi!




Onko sinulla suosikkimerkkiä ihonhoitotuotteissa? Minä en ole aiemmin sellaista yhtä ainoaa oikeaa merkkiä löytänyt, ennen kuin pääsin kokeilemaan Jurlique -ihonhoitosarjaa. Onko merkki sinulle jo tuttu?

Luonnolliset ihonhoitotuotteet ovat aina kiinnostaneet minua, mutten ole ehtinyt aiheeseen oikein paneutua. Kun Jurliquen Suomen edustaja otti minuun alkukesästä yhteyttä, oli ajoitus juuri oikea, sillä olen 40-vuotta täyttäneen ihoni kanssa uuden edessä. Olen aina huolehtinut ihostani ja kokeillut kaikenlaisia ihmevoiteita ja kalliitakin purkkeja ja purteloita, mutta tuntui jotenkin, että herkkä ihoni enemmänkin ärtyi kuin olisi ollut niistä kovin otettu ja alkanut loistamaan.

Joten olin todella kiinnostunut kuulemaan lisää tästä luonnollisesta ihonhoitotuotemerkistä! Paikallinen Jurlique -edustaja, ihana Marika tuli käymään meillä kahvilla heinäkuun alussa ja saimme jutella ihonhoidosta ja miettiä, mitkä Jurliquen tuotteista sopisivat juuri minun iholleni.  Sain paljon tietoa ja vastauksia kysymyksiini.

Jurlique -tuotteiden luonnosta saatavat raaka-aineet ovat biodynaamisesti luomuviljeltyjä. Jurlique on johtava luonnollisten ihonhoitotuotteiden valmista ja se on toiminut 25 vuotta alalla kehittäen luonnon omien tehoaineiden hyödyntämistä kosmetiikassa. Yritys toimii muutenkin kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti, lue ihmeessä lisää Jurlique Finlandin sivuilta!

Sain kokeiluun monta upeaa tuotetta, joita olen nyt testannut puolitoista kuukautta. Eli voin todellakin rehellisesti ja kokemuksen kautta suositella tätä upeaa ihonhoitosarjaa sinullekin! Herkkä ja oikutteleva ihoni ei ole koskaan ollut näin pehmeä, rauhallinen, kirkas ja jopa hehkunut kuulaana!

Kerron yksityiskohtaisemmin kokeilemistani tuotteista pian uudessa postauksessa, mutta sitä ennen haluan jo kertoa sinulle alekoodin RiikkaSyys, jolla lukijani saavat Jurlique -tuotteista huikean 15 % alennuksen Home of Kikas -verkkokaupasta!


Marika pitää ihonhoito-iltoja Jurlique -tuotteilla Pohjanmaan alueella, joten häneen kannattaa ottaa yhteyttä, mikäli haluaisit järjestää kaveriporukalle mahdollisuuden tutustua tuotteisiin. Hänellä on myös putiikki Vaasan Raippaluodossa, jossa kannattaa käydä, mikäli olet paikkakuntalaisia!

I have been testing the awesome all-natural skin care products by Jurlique for the past one and a half month and I can highly recommend them! Get an exclusive 15% discount at Home of Kikas webshop with the code RiikkaSyys!


Suosittelen!
Riikka


/ Blogiyhteistyö - Blog Collaboration /
/ Tuote saatu bloginäkyvyyttä vastaan /


7 kommenttia:

  1. En ole vielä juurikaan testannut jurliqueta ~ ehkäpä olisi korkea aika kokeilla. Tuo jurlique ilta kuulostaa erittäin mielenkiintoiselta <3

    VastaaPoista
  2. Voin kyllä todella lämpimästi suositella Jurliquen tuotteita! Ja ota ihmeessä yhteyttä Marikaan, niin pääset ystävien kanssa tutustumaan tähän luonnonkosmetiikkaan :)

    VastaaPoista
  3. Anonyymi7/9/14

    Does your blog have a contact page? I'm having trouble
    locating it but, I'd like to send you an email.
    I've got some suggestions for your blog you might be interested in hearing.

    Either way, great blog and I look forward to seeing it develop over time.


    Here is my blog - i sell my house

    VastaaPoista
  4. Pernilla8/9/14

    Voin suositella Marika ja Jurlique, olen uusi Jurlique-käyttäjä mutta voin sanoa nyt heti että en vaihda takaisin vanhaan tuotteet. Marikan putiikki on kiva ja siellä löytyy kaikenlaista, vaikka joululahjat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos kun jätit kommentin Pernilla! Hyvä idea tuo joululahjat Jurliquen tuotteista, ei tulisi lahjan saaja pettymään!

      Poista
  5. Anonyymi24/9/14

    Olin jo aivan innoissani, koska minun on pitänyt pitkään testata Jurliquen Purely Age Defying Ultra Firm and Lift Creamia, josta olen kuullut pelkkää ylistystä, mutta valitettavasti se ei kuulunut kyseisen nettikaupan valikoimaan… :( Miksiköhän näin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anteeksi kun vastaus tuli näin viiveellä! No voi harmi, ettei verkkokaupasta juuri sitä löytynyt, en osaa sanoa syytä. Kuulostaa kyllä mielenkiintoisesta tuotteelta!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...