9. huhtikuuta 2015

FACTORY by Tarja Ritari Design
Muistatko kun kirjoittelin Sisustusliike Säteen bloggari-illasta ennen pääsiäistä? Kerroin silloin jo odottavani innoissani Tarja Ritari Design`in uutuuksia, joita hieman ennakolta tiesin saavamme Säteen goodie bagissa. Ja voi että miten kaunis lahja meitä bloggareita odottikin, saimme nimittäin jokainen FACTORY -sarjan keittiöpyyhkeen uudella upealla painokuviolla. Keittiöpyyhe on niin ihanan pehmeää pestyä pellavaa! 
Kolmen roikkuvan industrial-henkisen lampun painokuvio on uutuus Tarja Ritari Design`in FACTORY -tuoteperheeseen ja se on muotoilija Ella Makkosen (AMK) käsialaa. Myös aiempi yksittäinen roikkalamppu -painokuvio, joka löytyy myös meiltä valkoisessa tyynynpäällisessä huvilalta, on hänen suunnittelemansa. Se on ollut viime kesästä lähtien yksi minun suosikkityynyistä!

Meillä on myös käytössä huvilalla kauniit pellavaiset FACTORY -saunatekstiilit, joista tein juttua viime kesänä. Nyt niitä saa uutuusvärissä harmaana!


Upeat FACTORY -sisustustekstiilit muodostavat hienon kokonaisuuden tuotteita, joita on helppo yhdistellä kodin eri tiloissa, kuten keittiössä, olohuoneessa ja kylpyhuoneessa, sillä kauniista tuoteperheestä löytyy nyt myös kylpytekstiilit. Paljon ihanuuksia ja uutuuksia kodin joka huoneeseen, ja myös mökille tai huvilalle! Suomalaista laatutyötä parhaimmillaan!


Uutuustuotteista myös isot 95x140 kokoiset kylpylakanat ovat herättäneet jo paljon kiinnostusta. Ne on valmistettu pestystä pehmeästä pellavasta ja ne ovat erittäin monikäyttöisiä. Voisin kuvitella kietoutuvani isoon ohueen kylpylakanaan huvilalla hellepäivän päätteeksi, illan viiletessä, kun istun terassilla auringon laskiessa ulapan taa. Kylpylakana olisi myös näppärä pakata korikassiin mukaan veneretkelle ja levittää se piknik -alustaksi rantautuessamme johonkin pieneen saareen välipalalle. Ja kylpylakana sopisi myös kauniiksi, rennoksi pöytäliinaksi kesäkattaukseen... Oi että, tuli ihan ikävä kesää ja huvilaelämää! Näetkö jo itsesi hiekkarannalla kylpylakanan kanssa? Minä näen!


FACTORY by Tarja Ritari Design -uutuudet ovat jo osin tulleet ja tulevat kevään aikana sisustusliikkeisiin ympäri Suomea, klikkaa linkkiä ja löydä sinua lähinnä oleva jälleenmyyjäsi.

Vaasalaisesta Säteestä löydät jo keittiöpyyhkeet ja sisustustyynyt uudella painokuviolla. Uunituoreita uutuuksia on myös ehtinyt ainakin turkulaiseen Duo-Living -liikeeseen ja Loviisan Aittaan Ruskossa. Seuraa myös Tarja Ritari Design`ia Facebookissa!


The beautiful linen kitchen towel is made by Tarja Ritari Design. Check out more of their awesome FACTORY -textiles and click the pink links above! Kiitos taas Tarjalle yhteistyöstä ja saamistani upeista uutuustuotteista! 
Eli lisää juttua vielä myöhemmin toisessa postauksessa...
Riikka


PS. Deko133 -blogissa on juuri menossa näiden upeiden keittiöpyyhkeiden arvonta,
joten kipin kapin sinne osallistumaan!/ Blogiyhteistyö - Blog collaboration / 

6 kommenttia:

 1. Ihania tuotteita!
  Jännä tuo pyyhekin:)

  Mukavaa loppu viikkoa sinulle<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin Sari! Ja kaikki tuotteet ovat ihanaa pellavaa! Iloa uuteen viikkoon <3

   Poista
 2. Todella kaunis pyyhe ja kuosi on ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tykkään tosi paljon tuosta uudesta painokuviosta! Se antaa mukavaa ryhtiä meidän keittiöön!

   Poista
 3. Mä en oo vieläkään malttanut ottaa tota pyyhettä käyttöön :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No täytyy myöntää Anna, että se on kyllä niin kaunis että tekis mieli kehystää se... Pitäisköhän..?! Taidan kokeilla huomenna :) Iloista uutta viikko sulle!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...