30. marraskuuta 2014

Hyvää 1. Adventtia!

Niin se taas ensimmäinen adventti yllätti sisustusbloggarin kuin ensilumi autoilijat! Eli ei ole suutarin lapsella kenkiä jaloissa eikä bloggarin lapsella tähtiä ikkunoissa :D Olin niiiiiin vannottanut itselleni, että tänä vuonna aloitamme valmistelut, askartelut, siivoamiset ja koristelut ajoissa! Olen jouluihminen, joten olen aina halunnut nauttia joulunajasta pitkän kaavan mukaan. Mutta silloin marraskuun alussa, kun olisi ollut aikaa laittaa, joulujutut tuntuivat vielä liian aikaiselta ja nyt se marraskuu sitten karkasi käsistä… Koristeet on kyllä haettu jo varastosta hyvissä ajoin, ja jotain on jo nostettu esiin, mutta  suurin osa odottaa vielä kiltisti laatikoissa, joten tänään niitä aion asetella paikoilleen.

Siksipä siis postaan tässä kuvan viime jouluna tekemästäni kukka-asetelmasta, jonka päätähdeksi pääsi upea peura. No, onneksi on vielä 24 päivää aikaa H-hetkeen, joten me aikaoptimistitkin ehditään mukaan. Oletko sinä jo ehtinyt laittaa kodin jouluisaksi 1. adventin kunniaksi?

Vaikkei kotiamme olekaan vielä kokonaan laitettu joulukuntoon, niin ollaan me sentään viime viikolla jotain jouluista askarreltu eli kuusenkoristeita, kurkkaa kuva Instagramista täältä! Ja takanreunukselle laitoin jouluisan kynttiläkavalkadin ja havunoksia, lupaan kuvia tänne vielä tänään myöhemmin.


Hyvää 1. Adventtisunnuntaita!
I wish you have a good First Sunday of Advent!
Riikka

6 kommenttia:

 1. Anonyymi30/11/14

  Rauhallista sunnuntaita <3

  VastaaPoista
 2. Upea asetelma ♥ ihanaa adventtia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna, kaunista adventin aikaa sinullekin <3

   Poista
 3. Anonyymi30/11/14

  Heps Riikka .....on tuo sarvipää niin kaunis....hitaasti menee tämä kirjoitus yhdellä kädellä , mutta siitä huolimatta jouluvalot on ikkunoissa ja sarvipää omalla paikallaan...kiitos puolisoni. Pitkä kuntoutus edessä että saan Todella nauttia joulun koristeista. Oikeen mukavaa alkavaa viikkoa sulle ja nauti joulun odotuksesta kaiken kiireen keskellä terv. Marita.K

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Marita, toivottavasti sun kuntoutuminen menee hyvin ja voit nauttia joulusta ilman kipuja tai muita vaivoja!! Onneksi sulla on hyvä mies siellä laittamassa joulua :) Kyllä täällä nautitaan jouluvalmisteluista kiireistä huolimatta ja nautitaan itseasiassa niistä "kiireistäkin" ;) Iloista uutta viikkoa sullekin ja ihanaa joulukuun alkua <3

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...