6. marraskuuta 2014

Jurlique - tuotteet testissä!





Kirjoittelin viimeksi elokuussa jo aiemmin kesällä alkaneesta uudesta mielenkiintoisesta Jurlique -yhteistyöstä. Kiitos Jurlique Finlandin sekä Home of Kikas -nettiputiikin pitäjän Marikan, olen saanut tutustua näihin luonnollisiin ihonhoitotuotteisiin ja kokeilla merkin montaa upeaa kosmetiikkatuotetta tämän syksyn aikana!

Huomenna käynnistyy mahtava Jurlique -arvonta, jossa Sinulla on mahdollisuus voittaa juuri sinulle sopiva vapaavalintainen Jurlique -tuote Home of Kikas -nettiputiikista! Joten kannattaa tutustua tuotteisiin jo tänään, jos ne eivät ole sinulle entuudestaan tuttuja. Voit lukea lisää johtavan luonnollisten ihonhoitotuotteiden valmistajan, Jurliquen, toiminta-ajatuksesta ja biodynaamisesti viljellyistä raaka-aineista täältä

Minulle brändi oli jo hitusen tuttu ennen edustajan yhteydenottoa, mutta tuotteet eivät, joten sovimmekin sellaisesta tuotetestauksesta, jolloin olisin halutessani voinut vetäytyä yhteistyöstä ilman kustannuksia, mikäli tuotteet eivät olisi vakuuttaneet minua käyttökokemukseni perusteella. En muutenkaan blogissani esittelisi tuotteita, joita en voisi rehellisesti suositella tai tee yhteistyötä vain siksi, että saisin alennuksia tai tuotteita ilmaiseksi! Suosittelen minulle mieluisia tuotteita, jotta teillä lukijoillani olisi mahdollisuus myös löytää hyviä juttuja vaivattomasti nykyajan kulutusviidakoista ja tavarameristä.

Olen käyttänyt näitä kuvien tuotteita nyt siis kolmisen kuukautta, eli kauniit purkit ja purtelot eivät olleet vain kuvauslainassa. Marika valitsi ne sopimaan juuri minun ihotyypilleni ja tutkiskelikin ihoani käydessään meillä kesällä kahvilla tämän yhteistyön aloittamisen kunniaksi. Minun ihoni on tyypillinen sekaiho, kiiltävä ja paikallisesti näppyinen kierron mukaan, silti arka ja helposti ärtyvä, punoittava ja pintakuiva. Eikä tässä vielä kaikki! Lisäksi vaivanani ovat ennakkoperintönä saadut couperosa ja ihotautilääkärin diagnosoima rosacea, joten Marikallekin totesin, etteivät sitten helppoa yhteistyökumppania saaneet :) Kasvoni siis punoittavat melkein koko ajan meikistä huolimatta, enkä mitään paksua pakkelia suostuisi edes käyttämäänkään. Siksipä sain kokeiluun useita Jurliquen Redness Rescue -sarjan tuotteita, jotka ovat kehitetty rauhoittamaan helposti ärtyvää ihoa ja hillitsemään ihon punoitusta, joten esittelen ne alla ensin. Jurliquelta löytyy eri ihotyypeille sopivat tuotteet, myös ikääntyvän ihon hoitoon, joten suosittelen tutustumaan tuotteisiin!

Mutta nyt siis itse asiaan eli mitä näissä kauniissa purkeissa oikein on? Ensivaikutelmani tuotteista oli todella positiivinen. Minulle ainakin merkitsee paljon tuotteiden pakkaukset ja varsinkin purteloiden visuaalinen ilme ostopäätöstä tehdessäni. Oletko sinä huomannut samaa, että kosmetiikkapurkkien tai päivittäishygieniatuotteiden pullojen muotoilulla ja värillä olisi sinulle merkitystä? Jotkut purtilot vaan näyttävät paremmin sopivan kylpyhuoneen sisustukseen kuin toiset.

Ja sitten ne kokemukset tuotteista purkki purkilta:





Calendula Redness Rescue with Comfort Complex
A hydrating mist to soothe sensitivity


Minulla ei ole aiemmin ollut kasvosuihketta kotikosmetiikkavalikoimissani, joten aluksi hieman ihmettelin sen käyttötarkoitusta. Huomasin suihkeen edut päivittäisessä käytössä kyllä nopeasti ja siitä tuli yksi lempituotteistani, koska sen käyttömahdollisuudet ovat niin moninaiset. Sillä saa ihanan pehmeän, kevyen ja raikkaan kosteutuksen iholle vaikka useammankin kerran päivän aikana ja se on aivan ehdoton talvista kuivaa sisäilmaa vastaan. Luonnollinen, hento tuoksu saadaan raikkaasta kurkusta ja kamomillasta ja se on todella miellyttävä. Suihke rauhoittaa punoitusta ja ihon arkuutta, ja viilentää samalla ihoa. Ainesosina mm. kehäkukkaa, kamomillaa, aloe veraa ja pellavansiemenöljyä.





Calendula Redness Rescue with Comfort Complex


Seerumit ovat ihan mun ykkösjuttu! Tämä kevyen raikas, helposti levittyvä ja imeytyvä geelimäinen seerumi tuntui iholla heti omalta. Tuotteessa on sama hennon luonnollinen tuoksu kuin aiemmassa. Seerumia voi levittää aamuin kosteusvoiteen alle tai sen asemasta, kosteutus on pitkäkestoista, myös iltaisin sen käyttöä suositeltiin. Seerumi rauhoittaa punoitusta silminnähden. Pidän erityisesti annostelua helpottavasta pumppupullosta, 1-2 painallusta riittää hyvin koko kasvojen alueelle, hieman sipaisen sitä myös kaulalle ja decolteelle. 




Calendula Redness Rescue with Comfort Complex
A deeply hydrating moisturiser to comfort skin


Tämän kasvovoiteen täyteläinen koostumus ilahduttaa ihoani varsinkin pakkasten alkaessa. Calendula eli kehäkukka, jota kaikissa Redness Rescue -sarjan tuotteissa on, auttaa rauhoittamaan ihoa ja tasoittamaan ihon punaisuutta muiden ainesosien kanssa. Voide sopii sekä päivä- että yövoiteeksi. Se imeytyy yllättävän nopeasti. Voide on aivan löytö melko voimakkaasti tuoksuvan kasvovoiteen ystävälle, mutta tuoksuhan tietysti hälvenee myöhemmin iholle levittämisen jälkeen.





A sensitive skin cleansing lotion to remove the day


Jos mun pitäisi valita jatkossa käyttööni vain yksi kokeilemistani Jurliquen tuotteista (onneksi mun ei niin tarvitse tehdä :) niin se olisi ehdottomasti tämä puhdistusmaito. Sen kevyt koostumus on lumovan pehmeä ja helposti levittyvä, joten se on erittäin riittoisa. Tuoksu on mieto ja raikas. Se puhdistaa meikit tehokkaasti, mutta hellävaraisesti. Käytän sitä jopa silmämeikin poistoon, vaikkei sitä ole ilmeisesti siihen tarkoitettu, sillä en jaksa käyttää useampaa puhdistustuotetta iltatoimissani. Pesen puhdistusmaidon vedellä pois. Iho jää miellyttävän pehmeäksi, eikä arkuutta tai punoitusta tule, kuten monia muita puhdistustuotteita kokeiltuani. Suosittelen kokeilemaan tätä lämpimästi, jos et ole vielä löytänyt tarpeeksi hellää ihonpuhdistustuotetta!




Yläkuvan päivävoiteessa on täyteläinen koostumus, joka kosteuttaa kuivemmankin ihon, kuten minulla, tehokkaasti jättäen iholle terveen hehkun. Voiteen käyttöön on annettu hyvä ohje lämmittää pientä nokaretta tuotetta ensin sormenpäissä ja sitten taputella voide kevyesti ihoon. Tämän ansiosta se imeytyykin nopeasti ja antaa iholle suojaa päivän rasituksilta. Tämä päivävoide on voimakkaamman tuoksun ystävälle ihana yllätys. 




Rose


Jurliquen suloinen pieni kosteusvoide, Love Balm, on ihan täydellinen tuote, siinä on kaikki yhdessä näppärässä paketissa! Se mahtuu mukaan pienempääkin käsilaukkuun. Voin käyttää sitä huuliin, kynsinauhoihin, kyynerpäihin eli mihin vain kosteutusta tarvitsen. Minun Love Balm on ihanan hennon ruusun tuoksuinen. Love Balm on saatavana myös hennon mandariinin tuoksuisena.


Lue lisää tuotteista ja niiden luonnosta saatavista ainesosista 
klikkaamalla vaaleanpunaisella kirjoitettua tuotteen nimeä!





Nyt tutustumaan Home of Kikas -nettiputiikkiin lukuisiin muihin upeisiin tuotteisiin!
Kiitos vielä Marikalle ja Jurlique Finlandille!


Huomenna sitten osallistumaan arvontaan, 
niin voit voittaa Sinulle sopivan tuotteen itsellesi!
Riikka


/ Blogiyhteistyö  -  Blog collaboration /
/ Tuotteet saatu blogin kautta /



4 kommenttia:

  1. Tuotteet näyttää tosi kivoilta! Täytyypä käydä tutustumassa nuihin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen lämpimästi tällä usean kuukauden käyttökokemuksellani! Tänään alkaa arvonta, kannattaa osallistua :) Mukavaa viikonloppua!

      Poista
  2. Ihania kuvia, ihania tuotteita. <3 Jurliquen joulupakkaukset siintää mielessä. Niin kauniskin brändi.

    Iloista päivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia <3 Kohta on tulossa taas Jurlique -arvonta, tykkäät varmasti!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...