27. elokuuta 2013

Huvilan ulkovaraston uudistus

Photo by Riikka / K O T I L A


Kesän asuntoautoreissumme Ruotsiin ja Tanskaan oli huvimatka, mutta kyllä siitä jotain hyötyäkin oli remppaprojektiemme kannalta. Hyödyksi laskettakoon se, että saimme varmistuksen tämän inspiraatiokuvan myötä huvilamme ulkovaraston väriksi. Siitä tulee musta, ja ovista siniset. Ruotsin etelärannikolla näkemässämme venevarastossa ovi oli mielestäni liian tumma, joten me päädyimme taalainmaan siniseen, joka on vaaleampi. Lisää ulkovaraston faceliftistä huomenna. Eilen alkoi siis sisustusartesaaniopintojemme eka lähijakso tänä syksynä, aiheena piti olla kiinteä verhoilu. Mutta koska kangas, jonka olisimme kurssille tarvinneet Pappilan tuolien päällystysprojektiin, ei ollut saapunut, niin opettaja vaihtoi aiheeksi irtopäälliset seuraavan lähiviikkomme ohjelmasta. Paljon opittiin uutta kaavoituksesta, tänään jatketaan, jotta saadaan valmista. 


Tiistaitunnelmissa,
Riikka 

4 kommenttia:

 1. Ulkovarastosta tuli ihan varmasti upea!
  Mukavia opiskelupäiviä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marru, saat arvioida itse lopputuloksen piakkoin ;) Mä kyllä olin tyytyväinen! Terkut täältä opiskelujen parista. Iloisia päiviä sinullekin!

   Poista
 2. Ihanat maisemat teillä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa tämän nimenomaisen kuvan maisemat eikä ulkovarasto ole meiltä, vaan Ruotsin rannikolta ;) Vaikka kyllähän meiltäkin avomerelle näkyy, muttei ulkovaraston kohdilla, joka on metsän puolella huvilaa, laitan lisää kuvia huomenna.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...