8. kesäkuuta 2015

Kesäkuulumisia ja Kesäpesä -kirjan voittaja
Tässähän ehti vierähtää jokunen tovi ennenkuin ehdin suorittaa Ilona Pietiläisen Kesäpesä -kirjan arvonnan! Mutta nyt se on tehty, kiitos kaikille osallistuneille! Perinteisen lippulappuarvonnan voittajan paperilapussa lukee näin: 


"Kesäpesäni on oma terassini, joko riippukeinussa tai riippumatossa, oooh tulis jo kuuma kesä <3
 Seuraan bloggerin ja instan kautta :) Olis ihana kirja!" 


Eli voittaja on nimimerkki 
Mehukattinen!! 
Onnea, onnea!!Laitan sinulle sähköpostia, niin saan yhteystietosi ja pääset nauttimaan muhkeasta Kesäpesä -kirjasta riippukeinussasi :) Toivotaan, että kuuma kesä alkaisi meidän kaikkien iloksi pian! Oli niin mukava lukea teidän kaikkien arvontaan osallistuneiden kesäpesätarinoita <3


Mitä teille kuuluu? Toivottavasti kesäkuu on alkanut koleudestaan huolimatta hyvin! Minä kävin tyttökaverini kanssa viime viikolla upeassa (ja kuumassa) Barcelonassa nauttimassa yhdistetystä kaupunki- ja rantalomasta, postaan siitä oman juttunsa piakkoin. Ja viikonloppu meni kikatellessa ja tietysti hyvää ruokaa syödessä meidän huvilalla, kun kokoonnuimme tyttökavereiden kanssa jo kuudetta kertaa perinteiseen naistenviikonloppuun, joka kääntyi kaikkien yllätykseksi Carl Philipin polttareiksi ;D Mutta sekin on ihan oma tarinansa se… 

Kohta alkaa miehenkin loma ja perheen kesken on tehty mukavia lomasuunnitelmia. Lähdemme ensi viikonloppuna äitini eli mummin kotimaisemiin Forssan Tammelaan viettämään kesäisiä sukujuhlia. Ihana nähdä vanhempiani, siskon ja serkkujen perheitä, enoa, setää ja tätiä ja muita rakkaita sukulaisia  samalla kertaa <3

Ja vielä muistutus, älkäähän missatko kohta käynnistyvää arvontaa ihanaan raamiin.fi -nettikauppaan, eli pysykäähän kuulolla!!


Meillä on vilpoista täällä päin Suomea, mutta aurinko paistaa,
joten nautitaan tästäkin kesäpäivästä!
Riikka 


5 kommenttia:

 1. Menneet ja tulevat tapahtumat kuulostavat oikein mukaville. Täällä ollaan tiukasti uudessa työssä koko kesä, mutta ehkä jotain pieniä reissuja tehdään senkin pitkän loman edestä. Lämpimiä kelejä kesääsi!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Sanna :) Onnea uuteen työhösi! Ja mukavia reissuja teille, toivotaan että se lämmin ilma löytää tiensä tänne pian!! Iloista kesän alkua teille sinne!

  VastaaPoista
 3. Jään odottamaan Barcelona-postausta! Niin olen sen kaupungin pauloissa :) Toivotaan, että kesä ei anna enää kauan odottaa itseään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Barcelona oli kyllä upea kaupunki - kulttuuria, hyvää ruokaa ja rantaelämää! Instaan jo laitoinkin tapas/pinchos -kuvia :) Toivotaan todellakin, että aurinko alkaisi lämmittämään meitä pian!!

   Poista
 4. Nice bag!

  http://beautyfollower.blogspot.gr/

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...