23. maaliskuuta 2014

Kauniit lahjapaketit by POMARBO


Rakastan kauniita lahjapaketteja. Usein kuitenkin käy niin, että kaikessa juhlavalmistelujen tuoksinnassa, hiusten kiharoinnin lomassa ja paitojen silityskiireessä, jää lahjan paketointi ihan viime tippaan. Ja silloin harmittaa hutaistu lopputulos, sillä lahjan ensivaikutelman luo sen kääre. Juhlava paketti ja lahjanarut antavat lupauksen paketin sisällöstä. Ja miten ihanaa on saada kaunis paketti!


Olin siis todella kiinnostunut, kun sain yhteydenoton ja mahdollisuuden tehdä yhteistyötä keskisuomalaisen POMARBOn kanssa, ja kokeilla heidän katseen ja kiireenkestäviä lahjapakettejaan tosielämän tilanteissa. Voit lukea lisätietoa yrityksestä ja lahjapaketeista postauksen lopusta ja yrityksen kotisivuilta.


Nopeat ja kätevät lahjapaketit ovat pelastaneet minut lyhyen ajan sisällä jo kolme kertaa. Viimeksi perjantaina, kun menimme iltapäivällä työpäivän päätteeksi koko perhe puettuina ja suittuina ristiäisiin. Oli niin helppoa ja nopeaa laittaa kastelahja kauniiseen lahjapakettiin, jossa on rusetti ja satiininauha valmiina. Lahja näytti edustavalta ja se oli ilo laittaa lahjapöydälle muiden pakettien joukkoon.
Nämä minun käyttämäni lahjapaketit ovat printeiltään tyylikkään romanttisia, harmaita ja vaaleanpunaisia. Niiden kartonki on todella tukevaa ja paketoinnissa ei tarvittu saksia tai teippiä ollenkaan. Valmis rusetti antaa paketille viimeistellyn loppusilauksen.


Voit tutustua POMARBOn valikoimiin, erilaisiin ja erivärisiin printteihin ja pakettikokoihin, heidän nettikaupassaan. Suosittelen lämpimästi valitsemaan kotimaista laatua!Faktaa POMARBOn tuotteista:
POMARBOn on uusi suomalainen paketointikonsepti. POMARBO on lanserattu lokakuussa 2013. Yrityksemme on pieni start up -yritys Keski-Suomesta.


Lahjarasioiden kuosit ovat omien suunnittelijoidemme käsialaa. Yrityksemme haluaa tuoda innovatiivisia ratkaisuja arkemme helpottamiseksi. POMARBOn lahjalaatikon avulla voit helposti ja nopeasti paketoida lahjan. Lahjarasioissa on mukana kokonaisuuteen sopiva satiininauha, joka on sidottu valmiiksi rusetille. Rusetti/satiininauha menee näppärästi lahjalaatikon päälle rusetin alla olevan kuminauhan ansioista. Vihdoinkin paketoiminen on helppoa, nopeaa ja tyylikästä.


Pomarbon lahjarasiat on painettu kasviöljypohjaisilla väreillä suomalaiselle kartongille. Sisäpuoli on printin lisäksi saanut lakkapinnan, ettei painoväri tartu lahjatuotteeseen. Ekologisen kartonkisen lahjarasiamme hiilijalanjälki on mahdollisimman pieni. Lisäksi tuote on kierrätettävä.  
More information on these beautiful Finnish gift boxes on POMARBO´s homepage.
Kiitos vielä POMARBOlle yhteistyöstä ja lahjapaketeista!

Kauniiden lahjojen puolesta,
Riikka

4 kommenttia:

 1. Kauniita paketteja. Itsellä samaa ongelmaa että kauniita lahjoja olisi kiva antaa mutta miksi se pakentointi tulee jätettyä viime hetkelle. Sitten paketti onkin kaikkea muuta mitä haluaisi sen olevan. Täytyypä käydä katsomassa tuota putiikkia.
  Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan sama vaiva, niin ärsyttävää kun ei ikuna opi paketoimaan (ja hankkimaan lahjoja) ajoissa :) Onneksi löytyy näitä arjen apulaisia, kauniita sellaisia!

   Iloista ja toivottavasti aurinkoista viikkoa sullekin <3

   Poista
 2. Ihania paketteja :) Aurinkoista viikon jatkoa!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...