31. maaliskuuta 2014

Sudenkorento ja huvilan kesäsuunnitelmia

Lupasin viimepostauksessa laittaa tällä viikolla kuvia meidän huvilalta, jotta päästäisiin jo hieman huvilakauden tunnelmiin. Sattuneista syistä huvilalla ei ole kukaan sisustellut ja muutellut juttuja talven aikana, mutta kivoja kuvia vanhoista tutuista jutuistakin tuli, näet niitä pitkin viikkoa. Tämä sudenkorento lensi viime syksynä terassilta sisälle rottinkituoliin talvehtimaan. 

Huvilakuvia katsellessani inspiroidun suunnittelemaan uutta kesää ja uusia sisustus- ja tuunausprojekteja omaksi päänimenokseni. Joko sulla on suunnitelmia tulevalle sisustuskesälle?

Me aiomme laittaa huvilan pihaa. Se on ollut terassinlaajennuksen ja maansiirtotöiden kohteena viime kesänä, joten maisemointia ja terassisisustusta on tiedossa. Ja suunnitelmissa on myös saada jonkinmoinen kesäkeittiö aikaiseksi ja pieni keittiöpuutarha siihen viereen. Kerron suunnitelmistamme lisää sitten kevään edetessä. 

Mutta jos ihan totta puhutaan, niin mua kyllä vähän hirvittää ajatella miten mun hortonomintaidoilla saan helposti hengiltä ne herneet ja porkkanaparat... Olisko sulla ehdottaa jotain hyvää keittiöpuutarhurin opasta idiootille aloittelijalle? Siis sellaista perusteosta? Tässä ei taida nyt auttaa mun meriitit kymmenvuotiaana 4H-kerhosta keittiöpuutarhasarjassa. Silloin sain hieman apua vanhemmiltani, jotka ovat edelleenkin himokotitarhureita. Täytyy varmaan turvautua samaan hyväksikoettuun apuun kaalin kasvatuksessa nytkin, jokunen vuosikymmen myöhemmin. 

Klikkaa itsesi tuolta sivupalkista Google -lukijaksi ja/tai Facebook -tykkääjäksi, niin saat postaukseni uunituoreina (ja voit seurata mun ryytimaani mahdollista kukoistusta ja/tai hidasta näivettymistä)! Postailen myös Instagamiin kuvia ahkerasti, paljon sellaisia jotka eivät päädy tänne blogiini, joten tervetuloa sinnekin seuraajaksi! Ja sydämellisesti tervetuloa teille kaikille uusille lukijoilleni, joita on taas tullut lisää!What comes to our summer house´s interior decoration, not much has changed during the winter.  Only this dragonfly cushion flied indoors from the terrace when the autumn came. 

Next summer we are planning to have an outdoor kitchen and a little kitchen garden. I will tell more about our plans later, I promise. Do you already have plans for the summer regarding to interior/outerior decor?  

You can follow me on Facebook and on Instagram ! I hope you have had a good start for the week!Toivottavasti sinun viikkosi on alkanut mukavasti!
Riikka


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...