9. maaliskuuta 2014

Lehtikorissa


Mä en näytä pääsevän eroon pahasta tavastani, sisustuslehtien ostamisesta, vaikka netti onkin täynnä visuaalista viihdettä myös sisustusrintamalla. Mun sisustuslehtisuosikkeja ovat tällä hetkellä brittiläiset, kärkipäässä Livingetc ja Elle Decor UK. Ne inspiroivat nyt. Taidan olla vielä lisäksi niin vanhanaikainen, että LUEN (en siis vain selaa) lehdet.


The Internet is full of interior decor inspiration. However, I am a bit old fashioned, and I like to read magazines. My favourites are the British ones, like Livingetc and Elle Decor UK. Breath of fresh air! And I READ magazines, not just flip through them. 


Taas uusi viikko edessä!
Great new week ahead!
Riikka

10 kommenttia:

 1. Sisustuslehdet ovat kyllä aikamoinen houkutin - itsekin tykkään lukea lehden kannesta kanteen. Kun aloittelin kotona pari vuotta sitten ikuisuuteen kestävää raivaisprojektia, oli pakko myös harventaa lehtihyllyjä. Itku melkein pääsi, kun ihania, vanhoja sisustuslehtiä pois kannoin. Nyt yritän ekopaastoilla ja yksi lupaukseni on olla ostamatta irtolehtiä. Vaikeaa tulee;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieno idea tuo ekopaastoilu, tsemppiä siihen! Mä kans myyn lehtiä kirpparilla, mutta parhaat säästän. Varsinkin joululehdet, niitä on hauska selailla joka vuosi :)

   Poista
 2. Itsellä sama paha tapa. Välillä pitää olla melkein osto-lakossa mutta ne pari on ihan pakko silti saada :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on myös muutama lehti, jotka pitää saada, vaikka kuinka yritän lakkoilla :)

   Poista
 3. Sisustuslehdet on ihania. Tietokonetta ei viitsi illalla kantaa sänkyyn, joten lehti on ennen nukkumaanmenoa paras kaveri - sisustuslehti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti nukkumaanmenijän paras kaveri :)

   Poista
 4. Ei netti korvaa lehtiä vaikka sieltä kauniita juttuja löytyykin! Minä taas olen niin vanhanaikainen että käyn kirjaston lukusalissa lukemassa mielenkiintoiset lehdet :) Ihana hiljaisuus ja täydellisen Omaa Aikaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lukusali on luksusta ja todellakin old school -meininkiä :) Sitä pitäisi muistaa käyttää!

   Poista
 5. Samaa mieltä! Sisustuslehtiä on ihana selailla ja lukea, eikä netti niitä korvaa. :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...