1. huhtikuuta 2014

Keväisiä muutoksia huvilan olohuoneessa
Kerroin eilisessä postauksessani tulevan kesän piha- ja sisustussuunnitelmista huvilallamme. Kirjoittelin, ettei sisäsisustuksessa ole tapahtunut paljon muutoksia kuluneen talven aikana, mutta jotain pientä kuitenkin. Vaihdoin sohvalla talvella olleen Lapuan Kankureiden Seita -villahuovan kesäisempään ja kevyempään raidalliseen Annon torkkupeittoon. 

Ja sohvapöydän poronsarvet ja tuikut lähtivät myös varastoon. Nyt vanhojen laatikoiden päällä on pyöreäksi hioutuneita rantakiviä, joita poikamme kummitäti keräsi huvilamme rannalta viisi vuotta sitten, kun poikamme kastettiin juurivalmistuneella huvilallamme juhannuksena ja tarvitsimme pöytäkoristeita. Ajopuunpala on läheiseltä luonnonmuovaamalta hiekkarannalta ja korkista tehdyt verkonpainot Juthbackan markkinoilta.

Lisää kuvia ja tarinoita meidän huvilalta taas huomenna, nyt mä lähden sisustusartesaaniopintoihini kuuluvaan harjoitteluun paikalliseen maali- ja sisustusliikkeeseen, kuten olen tehnyt tässä jo useamman viikon. Siksipä täällä blogissanikin on ollut melkoisen hiljaista. Minulla on myös meneillään sisustusprojekti asiakkaani uusiin toimitiloihin, mutta siitä lisää sitten kun on ennen -kuvien lisäksi  myös näyttää niitä kiinnostavampia jälkeen -kuvia. 


At our summer house, the wintery decoration, such as the woolen throw by Lapuan Kankurit, candles and reindeer horns have moved to the storage. We are ready for the Spring!


Mukavaa tiistaipäivää, ja varo tulemasta aprillatuksi!
Riikka


7 kommenttia:

 1. Heippa! Täällä ilmoittautuu uusi lukija :) Ihanan blogin löysin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja sydämellisesti tervetuloa! Tosi kiva kun ilmoittauduit :) Mun täytyy tulla kurkkaamaan sunkin blogiin!

   Poista
 2. Jälleen kauniita aurinkoisia kuvia! Mulla on ihan samanlaisia asetelmia pukuhuoneessa; ajopuuta, kiviä ja verkkomerkkejä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tajusin muuten, että kirjoitin "verkkopaino", mutta sehän on kelluke :) Kaunis on sinunkin asetelmasi varmasti!

   Poista
 3. Kauniita kuvia, tsemppiä kiireisiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tarja, tsempit tuli tarpeeseen :)

   Poista
 4. Kylläpä näyttää kauniilta! Sininen kuuluu kyllä huvilalle, eikö vain :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...