27. elokuuta 2014

Ekotuolit by Pintanikkarit
Jos jostain, niin näistä Ekotuoleista olemme jo pitkään unelmoineet meidän huvilalle. Postasin jo kaksi vuotta sitten suunnitelmistamme hankkia niitä, joten voitte kuvitella kuinka tyytyväinen olin, kun minulle tarjoutui tilaisuus tehdä yhteistyötä Pintanikkareiden kanssa! 

Nämä tuolikaunottaret ovat Siperian lehtikuusta, joten ne ovat huoltovapaat. Puu harmaantuu kauniisti melko pian, varsinkin kun ankara meri-ilma sitä käsittelee. 

Ekotuolit ovat todella mukavat istua. Halusimme laiturille sellaiset istuimet, joissa ei tarvitsisi olla pehmusteita, sillä niitä ei voi merituulien riepoteltavaksi jättää. Nämä eivät pehmusteita kaipaa ja niskatyynyt ovat helppo irroittaa sateen sattuessa. Istuma-asento on mukavan rento ja siinä kelpaa katsella auringonlaskua pidempäänkin.
Ekotuolien design on tyylikäs. Ne sopivat monenlaiseen sisustusmakuun, niin mökkimiljööseen, kotiterassille, puutarhaan, merenrantamaisemiin kuin vaikka ihan sisäkäyttöön!

Ekotuolit toimitetaan näppärästi valintasi mukaan kompaktina pakettina joko lähimpään postiin tai matkahuollon toimipisteeseen. Ne saa tilattua myös kotiin kuljetettuna ja vieläpä kasattuna, jos niin haluat, katso lisätietoja Pintanikkarit.fi

Mutta ne ovat kyllä helppoja kasata itsekin pakkauksen ohjeen mukaan. Meidän tuolit pisti näppärästi pystyyn meidän 11v ihan itse, joten ei ole hankala homma! Puupalat sidotaan yhteen köysinarulla, jonka päät voi joko jättää roikkumaan, sitoa ne rusetille tai sitten kieputtaa ylimääräisen köyden sykerölle, kuten minä tein.

Joko teille on hankittu omat Ekotuolit? Pintanikkarit ovat olleet tänä kesänä Kalajoen Loma-asuntomessuilla ja Jyväskylän Asuntomessuilla, joten ehkä olet tutustunut tuoleihin messuilla? Heiltä löytyy myös paljon muita mielenkiintoisia tuotteita messuilla ja nettimyynnissä, joihin kannattaa tutustua! 


The wooden Ecofurn chairs by Pintanikkarit.fi are a stylish choice for terraces, gardens, docks and piers!


Viikonloppuna vietetäänkin sitten huvilakauden päättäjäisiä
täällä Pohjanmaan rannikolla!
Riikka/ Blogiyhteistyö -  Blog Collaboration /
/ Tuotteista saatu alennusta bloginäkyvyyttä vastaan /


18 kommenttia:

 1. Ihastuttavat ekotuolit kerrassaan! Ihan pop!
  Kaunis muotokieli ja sopivat suomen luontoon mainiosti!
  Olen itsekin moisiin tutustunut joskus. Sinne laiturille vaan villahuopaan kääriytyneenä ihastelemaan maailmaa!
  Täällä tropiikissa voi vain haaveilla vielä moisesta...
  Nautitaan elämästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolit ovat kyllä kauniita!

   Ja ihan oikea asenne, että nautitaan näistä viilenevistä illoista vielä ulkosalla :) Ihania päiviä sinne tropiikkiin!

   Poista
 2. Oih, olen myös tykästynyt noihin ja sellaiset olisi kiva saada myös meidän terassille. 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt vaan tuumasta toimeen ja tilaus nettiputiikkiin vetämää, niin pääset niissä istumaan syksyn aurinkoisina päivinä ja siemailemaan kuumaa kaakaota :)

   Poista
 3. Olen myös ihastellut ja monesti koeistunut näitä tuoleja. Miettinyt, minne ne meillä sopisivat....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä viisasta ensin miettiä, mihin uudet hankinnat aikoo laittaa, ennen kuin ne kärrää kotiin :) Mutta uskon kyllä, että näille kaunottarille löytyy paikka ja nehän sopivat keveän ulkomuotonsa ansiosta vaikka minne!

   Poista
 4. Nämä ON kauniit! Olen haaveillut tuoleja meillekin, mutta ensin pitäisi olla kunnon patio tehtynä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Patio siis valmiiksi ja sitten kokoamaan Ekotuoleja :) Iloa viikonloppuusi!

   Poista
 5. Koeistuttiin nämä Jyäskylän asuntomessuilla ja oli kyllä todella hyvät istua. Ehkä pitää joskus pihasaunan luo hankkia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös, todella hyvät! Sopisivat varmasti hyvin pihasaunan interiööriin!

   Poista
 6. Todella kauniit tuolit! Maisemakin aivan upea <3

  VastaaPoista
 7. Nimetön3/9/14

  Kun istahdin näihin teidän laiturilla,meinasin mereen pudota hämmästyksestä! Luulin tuoleja koviksi mutta nehän olivat niin mukavat istua että meinasin unohtua haaveilemaan ja istumaan koko päiväksi! T. Hanna-K

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, meillä oli niin kivaa silloin kun kävitte kesällä :) Ne ovat yllättävän "pehmeät" istua, muotoilu on juuri oikea takamukselle ja tukee selkää niskaan asti, niin että niissä voisi istua vaikka kuinka pitkään, auringonlaskuun asti! Sitten tuletta taas ensi kesänä niissä istuksimaan!

   Poista
 8. Sun blogi on tosi kiva :) Liityin lukijaksi, ja ajattelin linkittää oman blogini myös. Oma blogini on sisustuspainotteinen, ja oon suunnittelemassa omaa sisustusmallistoo, josta kirjottelen sinne välillä. JA siellä on myös arvonta nyt käynnissä!

  http://bytiahenriikka.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos palautteesta, se lämmitti todella <3 Ja tervetuloa! Täytyypä tulla sun blogiin vastavierailulle, kuulosti mielenkiintoiselta!

   Poista
 9. Hih! Meidän möksältä löytyy samaiset tuolit! Pidän niiden kauniista ulkonäöstä,
  sopivat kuin nenä päähän meren rannalle.

  Kivaa loppuvuukkoa Riikka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, ne on kuin suunniteltu merimaisemaan, vaikkakin sopivat ihan yhtä hyvin järven tai lammen rannalle! Kiitos samoin, mukavaa viikonloppua!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...