19. elokuuta 2014

Juthbackamarknaden - Suomen suurin kirppistapahtuma

Ensi perjantaina ja lauantaina 22.-23.8 järjestetään taas täällä meidän pikkukaupungissa Suomen suurin rompetoritapahtuma eli Juthbackan markkinat . Viime vuonna kirppismyyjiä oli alueella yli 700 ja kävijöitä vuorokauden aikana huimat 35.000! Iso osa meidänkin kodin ja huvilan kirppislöydöistä on tehty siellä viime vuosien aikana.

Myyjiä tulee ympäri Suomen ja vanhojen tavaroiden ammattimyyjiä aina Ruotsista asti. Kirppikseltä on mahdollista löytää siis todellista antiikkia kohtuuhinnoin ja tietysti tavallista kirppiskamaa lastenvaatteista kodin käyttöesineisiin. Ja mikä parasta, hinnat ovat aina neuvoteltavissa ;)
Odotan jo innolla ensi perjantaita! Jos olet yhtään kirppisihminen, niin nämä markkinat pitää ehdottomasti kokea ainakin kerran elämässään! Joten tule sinäkin ihmeessä vaikka kauempaakin, myynti alkaa virallisesti perjantaina klo 16.00 ja jatkuu vuorokauden ympäri lauantaihin kello 16 asti. Vaikka alueelle saapuva väkiluku kuulostaakin hurjalta, niin myyntialue on niin laaja ja nurmikäytävät niin leveät, että tunnelma on tiivis, muttei ahdas. Ja parkkialuetta riittää ja paikoitus on hienosti hoidettu paikallisten vapaaehtoisten voimin eli hyppää porukalla autoon perjantaina ja saavu paikalle!

Lauantai-iltana lähdenkin sitten työpaikan naisten kanssa hieman tuulettumaan ensimmäisten tiukkojen työviikkojen jäljiltä, joten todella kiva viikonloppu on tiedossa!


Next Friday will be organised the biggest outdoors flea market in Finland called the Juthbackamarknaden. Come and visit our little town and experience the amazing market atmosphere with over 700 sellers and 35.000 visitors during 24 hours! See you there!Viikonloppua jo odotellessa,
Riikka


14 kommenttia:

 1. Näyttää kivalta tapahtumalta - toivottavasti saatte hyvät säät:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä kivaa eilen markkinoilla! Tuli yksi isompi sadekuuro, mutta se meni onneksi melko nopeasti ohi, ja ilta oli sitten aivan aurinkoinen :) Toivotaan että tänäänkin sää suosisi ennusteista huolimatta!

   Poista
 2. Vau..pitäsköhän lauantaina tehdä kirppisretki. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ehdottomasti :) Ja eikös Vaasassa ole blogikirppiskin?! Iloista viikonloppua sulle!

   Poista
 3. Voi, tänne tahtoisin. Aika monta sataa kilometriä vaan välissä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi, kun välimatkaa on niin paljon! Toivottavasti pääset joku vuosi kirppismatkalle :)

   Poista
 4. Voi vitsit sentään mikä tapahtuma! Voi kumpa asuisin lähempänä.... Hyviä löytöjä vaan sinulle toivottelen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa harmittelen sinulle kuin äsken Sannalle, että harmi kun asutte sen verran kaukana, ettei päiväreissua pysty tekemään! Ja kiitos, tein eilen muutaman ihan mukavan ostoksen ja ehkä yhden löydönkin, pitää vähän googlata ;D

   Poista
 5. Iiiik hyvä kun muistutit, olin unohtanut ihan kokonaan! Viime vai oliko se toissa vuonna kun kävin.. Täytyy päästä uudestaan joskus (eli nyt ois hyvät mahikset). :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta nyt sitten vaan markkinoita kohti, jos et jo eilen ollut, kun on kerran hyvät mahikset :D Me oltiin eilen 6 tuntia ja tänään mies on siellä aamupäivän takoissa parkkipaikalla ohjaamassa autoja, mä lepään tämän päivän jotta jaksan lähteä myöhemmin naisten kanssa saunailtaan ;)

   Poista
 6. Tämä jäi tänä vuonna minulta kokematta ~ valitettavasti.. Joka vuosi olen kolunnut rompemarkkimat läpi ja sekös vasta on kivaa! Mutta sentään saan nauttia jälkikäteen näistä kuvaustasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No harmi kun sulla jäi tänä vuonna väliin, ensi vuonna sitten :)

   Poista
 7. Tuolla olisi varmasti ollut vaikka mitä aarteita...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, nuo markkinat ovat todellinen aarreaitta :) Tule ihmeessä ensi vuonna!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...