25. tammikuuta 2015

Pellavainen sisustustyyny






Taas vierähti kuukausi viime postauksesta… Ei siksi, etteikö olisi jotain sanottavaa tai postattavaa, vaan yksinkertaisesti siitä syystä ettei tunnit viikossa meinaa riittää :D No te tiedätte, kun töissäkäymisen, 2 tunnin päivittäisten työmatkojen, lapsen jääkiekkoharrastuksen ja peruskivan perhe-elämän jälkeen ynnää yhteen sitä kuuluisaa "omaa aikaa", niin sen muutaman hetken viikossa laittaa vaikka salilla käymiseen (ehkä noin 10 kertaa kävin syksyn aikana, tänä vuonna en vielä kertaakaan ;), ystävien kanssa turisemiseen, nukkumiseen tai instagramissa pyörimiseen. En oikein jaksa iltayhdeksän jälkeen tehdä mitään älyllistä, joten postauksien tekoon ei tällaisessa yhtälössä siis luontevasti jää tyhjiä tunteja. Ai niin, olihan tuossa toissaviikolla myös vatsatautia ja viimeviikolla miehellä pidempi työmatka, joten ei kai tässä tarvitse paljon selitellä, miksen koneella istu valokuvia käsittelemässä :D  Mutta en aio ottaa tästä kivasta harrastuksestani mitään paineita, kirjoittelen aina kun siihen aikaa löytyy, välillä tiiviimmässä tahdissa ja välillä taukoja pitäen.

Omien nurkkien sisustusrintamallakin on ollut hiljainen hetki joulun jälkeen, toisaalta osaan nauttia siitäkin, ettei kotimme sisustus koko ajan muutu. Oletko sinäkin huomannut joulunjälkeistä sisustuskaamosta vai oletko jo innoissasi laittamassa huushollia uuteen uskoon kevättä varten? 

Pientä muutosta meidän yläkerran olohuoneeseen tuli ennen joulua, kun tilasin upean pellavaisen sisustustyynyn Koti kaupungin laidalla -blogin taitavalta Fridalta. Käy ihmeessä kurkkaamassa hänen hienoja sisustusjuttujaan!


The beautiful linen cushion cover is made by talented Frida, check out her blog! You can find more of my photos on Instagram, see you there!


Instagramista on tullut mulle ihana koukutus,
joten tule ihmeessä sinne kurkkaamaan kuviani!
 Instatiliäni seurailee jo huikeat yli 1200 silmäparia,
sydämellinen kiitos kaikille :D

Mukavaa sunnuntai-iltaa ja uutta viikkoa!
Riikka



10 kommenttia:

  1. Ihania noi Fridan tyynyt! Hiplasin niitä itsekin juuri viime viikolla
    By Pia's designin Turun myymälässä.
    Energiaa viikkosi Riikka <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Fridan tynynpäälliset, ja muutkin tuotteet, ovat kauniita! Iloista ja energistä viikkoa sullekin <3

      Poista
  2. Aivan upeita ovat kyllä nuo Fridan tyynynpäälliset <3 leppoisaa sunnuntaita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös, olen niitä jo pitkään ihastellut ja himoinnut :) Iloa viikkoosi <3

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Samaa mieltä, Johanna! Mukavaa uutta viikkoa sulle <3

      Poista
  4. Anonyymi25/1/15

    Kyllää se Frida osaa :)) <3. Insta on ihana paikka!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taitava flikka <3 Ja insta on niin mukavan helppo kanava postailla kuvia ja saada inspiraatiota teiltä ihanilta instaystäviltä, kuten sinulta <3

      Poista
  5. Vastaukset
    1. Eikö olekin Jemina! Iloa helmikuuhun <3

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...