5. helmikuuta 2015

Vesivahinko ja huopatossuttelua
Torstaita! Toivottavasti sinun viikko on mennyt mukavissa merkeissä! Minun ajatustilaa on noin tasan viikon verran vienyt puhelu, jossa ilmoitettiin omistamassani yksiössä Helsingissä sattunut vesivahinko. Asunto on ollut vuokralla jo useita vuosia, joten tämä ei vaikuta meidän perheen asumiseen mitenkään, mutta vaikeuttaa vuokralaisen asumista. Ilmeisesti jokin putki on vuotanut asunnosta katon läpi alakerran naapurin parketille asti. Siihenhän ei syyllisiä ole, ikävä asia, joka nyt pitää vain hoitaa kuntoon. Onneksi taloyhtiö hoitaa tapausta mallikkaasti ja ripeästi! Huomenna tai viimeistään ensi viikolla tiedetään, kuinka laajoihin purku ja kuivausoperaatioihin tässä päädytään minun yksiöni osalta.

Nyt ei siis auta muu kuin huopatossutella ympäri kotia vielä muutama hetki, eli odotella, ja ottaa sitten tyynesti vastaan millaista remonttiurakkaa tuleman pitää… Pitäkää peukkuja, vuokralaisenikin puolesta, että pysyisi kohtuullisena! Onko sinulla kokemusta vesivahingosta ja sellaisen hoitamisesta?


A week ago I got a phone call that there has been a water damage in the studio flat that I own in Helsinki. It is nobody´s fault, it is something to do with the tubes. There is a tenant, whose living in the flat will now be disturbed and bigger repairs and renovations maybe ahead. Wish me (and my tenant) luck, that it won´t take long! 


Viikonloppua ja remppauutisia odotellessa,
Riikka

8 kommenttia:

 1. Hei Riikka, ja hyvää, valoisaa helmikuuta tästä huolimatta. Nämä ovat niin ikäviä asioita ja joskus sattuvat omalle kohdalle. Vaivaa ja kulujakin niistä joskus on, mutta onneksi taloyhtiö on vastuussa korjauksesta. Rentouttavaa viikonvaihdetta kuitenkin! t; Hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna <3 Vesivahinko on aina ikävä, ja varsinkin tässä laajuudessaan, kun menee huoneistosta toiseen välipohjan läpi! Kuivatettavaa on paljon. Mutta eihän tässä mitään hätää ole, taloyhtiö on hommannut hyvän remppafirman :) Eli ihan mukavalta tämä helmikuu muuten näyttää :) Iloisia, valoisia päiviä sinullekin ja mukavaa viikonloppua!!

   Poista
 2. Nimetön6/2/15

  No voi harmi....toivottavasti kaikki menee hyvin...tottahan kaikki tommoset on mielessä ja niitä pohtii...mutta Toivotan sinulle mukavaa vkl:) terv. Marita.K

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marita <3 Eiköhän tästä kaikki hyväksi muutu, yksiössä on isompaa remonttia viimeksi tehty silloin kun ostin sen 15v sitten, hyväkuntoinenhan se on, mutta olisikin jo aika hioa puulattiat uudelleen ja lakata ne. Iloista viikonloppua sulle!

   Poista
 3. Ohhoh! Peukut pystyyn, että vahinko hoituisi supsikkaasti! Aivan valloittavan ihana kuva tässä postauksessa!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan niin, Kristiina, peukut on kyynärpäitä myöten pystyssä täälläkin :D Ja kiitos kuvapalautteesta! Ihana kun valon määrä alkaa lisääntymään huomattavasti päivä päivältä. Nauti viikonlopusta <3

   Poista
 4. Ikäviä aina tuollaset, jospa asia saataisiin nopeasti kuntoon =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä Maikki, toivotaan todellakin! Iloa viikonloppuusi!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...