31. maaliskuuta 2015

Huovutetut pääsiäiskoristeet


Hain viikonloppuna laatikollisen pääsiäiskoristeita ulkovarastosta, kun meidän 5vee halusi påsk pyntata. Olin ajatellut, ettemme tänä vuonna niin paljon koristeita ripottelisi pitkin huushollia, mutta koska väki vaati, niin pitihän sitä koristellaan pääsiäiseksi -termi opetella suomeksi ja päästää luovuus (lue: lapsi) valloilleen. Onhan se ihana, kun poika riemusta hihkuen löytää laatikosta päiväkodissa tekemänsä värikkäät tiput ja kukot ja miettii niille loppusijoituspaikkaa. Ja siis, se on meillä kaikilla, nimittäin oikeus oman kodin sisustamiseen!

Nuo huovutetut pääsiäiskoristeet ostin silloin kun meidän 5vee oli 1vee, eli hänen ensimmäisen pääsiäisensä koristeiksi. Meillä oli silloin vain matalia tasoja olohuoneessa, eikä niille voinut laittaa ymmärrettävistä syistä kuin vain särkymättömiä esineitä. Tykkään niistä edelleen, niin kuin meidän pieni sisustajakin. 

Olen jonkun verran huovuttanut, mutta näitä en siis ole itse tehnyt. Ehkä joku teistä näppäristä siellä ruudun takana voisi napata tästä idean toteutukseen! Oletko sinä koskaan kokeillut huovuttamista? Se on hauskaa puuhaa.

Lisää kuvia meidän pääsiäiskoristeista ja muita reaaliaikaisempia juttujani löydät Instagramissa @kotilablog! 1500 seuraajan raja on melkein jo saavutettu, nöyrä JIHUU ja iso KIITOS teille ihanille! 


Last weekend our boy wanted to decorate for Easter. These felt decorations are cute, don't you think! Have you tried felting? It´s fun! More on Instagram!Tipunkeltaista tiistaita
(meillä on itseasiassa valkoinen päivän väri, sillä yöllä on satanut näköjään oikein kunnolla lunta)
 ja mukavan lyhyttä pääsiäisviikkoa!
Riikka

6 kommenttia:

 1. Voi kuinka kauniit tipuset :) Mukavaa tiistaita.

  VastaaPoista
 2. Söpöjä tipuja :) Olen pari kertaa huovuttanut lasten kanssa ja se on ihan helppoa. Lapset ovat itse asiassa paljon kokeneempia, koulussa ovat huovuttaneet useinkin. Miksiköhän huovuttaminen tulee yleensä mieleen vain joulun lähestyessä? Voisihan sitä tehdä vaikka mitä koristeita siten!

  Mukavaa päivää lumesta ja rännästä huolimatta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta joo, näin eilen huovutettuja pääsiäismunia, ne olivat kans hienoja! Ja helppoahan se on :) Iloista päivää sinnekin <3

   Poista
 3. Nää on kyllä niin super extra hyber hienoja! Wau :) Meillä pääsiäisvalmistelut on retuperällä, mutta kaippa sitä ehtii sitten pääsiäisenäkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipas mukavat superlatiivit, kiitos Jani :) Ja varmasti ehtii pääsiäisvalmistelujen kanssa, siksi niitä päiviä on varmaankin niin monta pääsiäisviikonlopussa…kun pitkäperjantaina aloittaa niin pääsiäiseksi on ihan valmista ;)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...