28. maaliskuuta 2015

Sisustusilta Säteessä ja säteilevän ihania ihmisiä

Huuda hep, jos tiedät sen tunteen, kun on ollut jonkun ihmisen seurassa hetken ja sen jälkeen olo on täynnä energiaa, iloa ja inspiraatiota! Sellaisten hauskojen bloggariystävien ja Säteen ihanien naisten seurassa minulla oli suuri kunnia viettää keskiviikkoiltaa, kun parisenkymmentä vaasalaista bloggaria kokoontui kutsustani Säteen keväiseen sisustusiltaan. 
Säteen Riitta ja Tuija kertoivat aluksi yrityksen yli kymmenvuotisesta menestyksekkäästä taipaleesta sekä yrittäjyyden iloista ja haasteista. Tärkeänä näkökulmana korostui paikallisten yritysten tukeminen, johon me bloggarit tietysti voimme vaikuttaa omilla blogikirjoituksillamme. 
Parituntiseen mahtui paljon puhetta, naurua, sensuroituja kaveriselfieitä hölmöillä ilmeillä (terkut huippuhauskalle Sannikselle <3), Tuijan leipomia herkullisia tuulihattuja (arvaa montako söin), valokuvien napsimista ja tietysti shoppailua. Ihanan goodiebagin (mikä se muuten on suomeksi?) sisällöstä kerronkin sitten toisessa postauksessa, mutta paljastettakoon jo, että sieltä löytyi upea pellavainen uutuustuote Tarja Ritari Designilta.


Laitoin tähän postaukseen blogilleni poikkeuksellisesti paljon kuvia ihmisistä ja vähän sisustustuotteista, sillä niitä kuvasin jo kasapäin aiempaan postaukseeni Bloggareiden sisustusilta Säteessä (varoitus, linkin klikkaaminen voi aiheuttaa sisustusintoa ja muutoshalua omaan huusholliin ;)


Haluan myös osaltani tukea paikallisia bloggareita, kuten yrittäjiäkin, ja listaan illassa mukana olleet vaasalaiset blogit tähän alle, niihin kannattaa ehdottomasti tutustua, klik klik! 

Täytyy vielä ihan mainostaa, että Löytö -blogin tehonainen Johanna Koo (ylläkuvassa oikealla) on perustanut BlogiVaasa -blogin, johon nämä listan blogit muiden muassa kuuluvat. Se kokoaa postauksia mukana olevilta yhteen osoitteeseen. Minulta on muutaman kerran kysytty, miksei blogini ole siinä poppoossa mukana (kysymyksenasetteluna ennakkoasenteelliset "etkö sä ole halunnut mukaan", "eikö sua ole pyydetty" :), joten kerrottakoon, että syy on ihan maantieteellinen eli asumme n. 80km Vaasasta ja BlogiVaasa on nimenomaan vaasalaisille blogeille ja se on mielestäni hyvä rajaus se! Ihania, energisiä ja kuplivia bloggarikaveita nämä naiset ovat ja tapahtumiin kutsutaan puolin ja toisin. Tällainen vertaisryhmä on mahtava olla, sitä kun muuten on aika yksin bloggaamiseen liittyvien moninaisten kysymyksien, teknisten juttujen ja kokemustensa kanssa, jos ei kukaan tuttu bloggaa.

Olen "kasvanut kiinni" Vaasaan, sillä olen asunut siellä aiemmin ja käymme siellä molemmat mieheni kanssa edelleen töissä päivittäin, sekä monet hyvät ystäväni asuvat Vaasassa. Luonnollisesti myös shoppailut keskittyvät sinne, vaikka meidän pikkukaupungissakin on hyvät palvelut, se täytyy lopuksi paikallisuuden nimissä mainita!


Nyt vedän untuvatoppiksen päälleni ja lähden kantamaan korillisen puita ja lämmittämään ulkosaunaa sillävälin kun mies lähti meidän 5veen kanssa pelaamaan lätkää. Eilen illalla käytiin lasten serkkujen kanssa uimahallissa, niin ettei korvantauksia tarvitsisi tänään pestä, mutta tämä takatalvinen päivä sai luuni kaipaamaan kuumia löylyjä. Satoiko teilläpäin tänään lunta?


Kiitos vielä Säteelle todella mukavan tapahtuman järjestämisestä!
Iloa elämään ja ihanan leppoisaa lauantai-iltaa!
Riikka6 kommenttia:

 1. Tuulihatut olivat suussasulavia! Nam!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olleetkin :) Kyllä noissa retroresepteissä on kaikki maut kohdillaan ja Tuija on hyvä leipuri! Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 2. Tuulihattuja ois voinut syödä paaaaljon enemmänkin.
  Oli kyllä kiva nähdä pitkästä aikaa. Aika meni älyttömän nopeasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin olis voinut syödä, Anna :) Aika meni kyllä ihan siivillä, kun oli kivaa. Ja oli ihana nähdä sua! Rentoa lauantai-iltaa!

   Poista
 3. Kiitos vielä Riikka kivasta illasta <3 ja ne tuulihatut olivat todella hyviä :)

  ja meidän pitää järkätä jokin juttu vielä keväällä // ihan vaikka nyyttäriperiaatteella, kivaa yhdessäoloa ja
  jutustelua, ollaan yhteydessä asian tiimoilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi, oli ihana nähdä <3 Nyyttärikutsut kuulostavat kivalta idealta, olen ehdottomasti mukana, palataan siihen :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...