7. helmikuuta 2015

Betoniset tarjoiluastiat


























Minulla on ollut jo pidempään etsinnässä isot tarjoiluastiat, joihin voisi laittaa popcornit, sipsit, dipattavat vihannessuikaleet ja muut herkut, kun vietämme tv-iltaa vintin olohuoneessa viikonloppuisin. Ruotsinkielessä on ihan oma käsite tällaiselle perheen, pariskunnan tai kaveriporukan yhdessäololle eli fredagsmys tai myskväll. Mys (eng. cosy) tarkoittaa vapaasti käännettynä kodikasta, leppoisaa, viihtyisää tai lämmintä tunnelmaa

Ruotsissa fredagsmys on kansallinen perinne, sitä on kuvailtu jopa leikkisästi Urban Dictionaryssä pyhäksi perinteeksi ruotsalaisille. Enkä yhtään ihmettele miksi! Mikäs sen mukavampaa kuin kokoontua työn- ja harrastustentäyteisen viikon jälkeen koko porukalla olkkarin sohvalle nauttimaan kiireettömästä yhdessäolosta. 

Meillä katsellaan telkkarista kaikille sopivaa aivot noollavaa viihdettä, kuten Hauskoja kotivideoita, Voice of Finlandia tai jotain muuta mukavaa. Lasten kanssa yhdessä suunnitellaan illan herkut ja käydään kaupassa, eikä unohdeta niitä terveellisiä naposteltavia kuten hedelmiä ja vihanneksia. Lapset, ja me aikuisetkin, oikein jo odotetaan illan myysistä.

Onko teidän perheessä tällaista tai jotain muuta kivaa tapaa viettää aikaa yhdessä viikottain? Yhdessä mun suosikkiblogissani, At Maria's, ainakin nautiskellaan perjantai-illoista! Marian blogissa kannattaa käydä kurkkaamassa hieman sivistyneempiä, mutta helppoja vinkkejä perjantaiherkuiksi, jos popcornit alkavat kyllästyttää :) 

Löysin nämä sisustussilmääni miellyttävät betoniset (tai ainakin sen näköiset) sisäpuolelta pinnoitetut tarjoiluastiat joulukuun alussa Haga Hem -sisustusliikkeestä, jonka mukavan omistajan kanssa juteltiin pitkään sisustusjuttuja. Liike myy On Interior -sisustustukkuliikkeen tuotteita, kurkkaa lisää kuvia täältä. Jopas tuli muuten kunnon kuvapläjäys kerralla! Ja kuten varmastikin hyasinteistä hoksasit, kuvat on otettu joskus joulun alla.


I simply love these concrete bowls by On Interior from Haga Hem!


Mukavan leppoisaa ja kotoisaa lauantai-iltaa toivotellen,
Riikka


/ Tuotteista saatu alennusta bloginäkyvyyttä vastaan. /

8 kommenttia:

  1. Nämähän olivat kauniita <3 Ihanaa viikonloppua =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös, tykkään niistä joka käyttökerta vaan entistä enemmän :) Mukavaa viikkoa <3

      Poista
  2. Tykästyin minäkin!! Ihkua viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tykkäsit ja jätit kommentin <3 Iloista viikonlopun odotusta!

      Poista
  3. Täällä perjiksen vietto on lähinnä koomailua/nukahtelua sohvalla rankan työviikon jälkeen, mutta lördagit otetaan sitten pitkällä kaavalla, eli koko perheen voimin herkkujen ja telkkarin kanssa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta joo, että perjantaina on takki aikas tyhjänä, eikä välttämättä jaksa myysailla. Ja pitkä kaava meilläkin, pitää aloittaa jo ajoissa, ettei mene liian myöhään eikä lasten nukkumaanmenoajat ihan sekaisin :) Mukavaa loppuviikkoa sulle sitä perjistä odotellessa <3

      Poista
  4. Aika lailla samat ohjelmat tuijotetaan meilläkin koko perheen voimin. Tarjolla on milloin mitäkin, mutta kyllähän sohvalla lojuminen aina jotain naposteltavaa vaatii :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Napostelu jotenkin kruunaa sen löhöilyn, ihan samaa mieltä olen, kun herkutellaan yhdessä kerran viikossa :) Iloa viikkoosi <3

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...