25. maaliskuuta 2015

Bloggareiden sisustusilta Säteessä




Tänään on tiedossa todella iloinen ilta, sillä olemme kutsuneet Sisustusliike Säteen kanssa vaasalaisia bloggarikollegojani keväiseen sisustusiltaan Palosaaren liikkeeseen. Koska olen tehnyt Säteen kanssa yhteistyötä nyt jo reilun vuoden verran - mistä olen todella kiitollinen ja ikionnellinen - kävin jo hieman ennakolta tekemässä kuvareportaasin Säteestä, jotta voin kertoa sinullekin enemmän tämän upean sisustusliikkeen tuotetarjonnasta, mikäli et ole paikkakuntalaisia. Tästä tuli nyt oikein kuvapläjäys, sillä otin kaikkiaan 491 kuvaa, eli ymmärrät miten valtavan ihanasta ja inspiroivasta liikkeestä on kyse!

Sädettä kutsutaan naisten rautakaupaksi, eikä syyttä. Valikoimat omat todella monipuoliset! Totesin Tuijalle ja Riitalle viimeksi käydessäni, että ainoastaan vessapaperin joutuu ostamaan muualta, kaiken muun kotiin tarvitsemani saan Säteestä :) Ja tietystihän naisten rautakaupasta löytyy tauluhyllyjen ja ripustuskoukkujen, vetimien, valaisimien ja vatkaimien lisäksi kauniita vaatteita ja ihania huiveja. Hengareilta löytyy ihanuuksia mm. Creamilta ja Lexingtonilta.




Olen jo aiemminkin tainnut mainita, että Säde palvelee jokaista sisustusmakua. Sisustustavaroita ja -tekstiilejä löytyy hyvinkin erilaisten kotien tyyleihin. Valikoimissa on aina myös paljon ajankohtaisia sisustuksen trendiherkkuja. Tällä hetkellä sisustussilmääni miellyttävät messinki, kulta, kupari ja ripaus blingblingiä.




Svaneforsin sisustustyynyissä kiiltelee sisustuslehtien trendihedelmä ananas ja tanskalaisen Tine K:n uutuuksia on paljon esillä.





Alakuvan House Doctorin maton kotiutin meille ja valikoimissa on paljon, paljon muutakin kivaa tältä suosikkimerkiltäni. Ja jos ei hyllystä löydy lempimerkiltäsi tiettyä tuotetta, niin tilaamalla Säteen kautta sen saat! Netistä löytyy nykyisin useimpien sisustusmerkkien katalogit, joiden avulla saa tilattua juuri niitä juttuja kotiinsa kuin itse toivoo, vaikkei niitä ehkä liikkeeseen olisikaan myyntiin tilattu. Esimerkiksi isommat huonekalut ja peilit voi tilata näin kätevästi Säteen kautta. Pitääkin tänään bloggari-illassa kysyä, kuinka monen valmistajan tuotteita Säteellä on valikoimissaan, mutta ainakin useiden kymmenien, uskaltaisinkohan veikata lähemmäs sataa merkkiä...  




Säteestä löydät myös isot valikoimat kauniita Mateus -posliiniastioita, jotka ovat Portugalissa käsintehtyjä. Ne ovat todella suosittuja varsinkin Ruotsissa. Niitä näkeekin Lantliv -lehden kattauksissa usein. 




Valikoimissa on myös paljon muiden valmistajien kahvimukeja, lautasia, kulhoja, kannuja ja muita astioita, joista voi koota kodin koko käyttöastiaston. Jos olisin kesämorsian, haluaisin kyllä ehdottomasti laittaa häälahjalistani Säteeseen!






Greengaten astiat ja muut kodin tuotteet ovat kestosuosikkeja monelle innokkaalle sisustajalle ja kodinlaittajalle. Niiden kauniit, heleät värit raikastavat kesäisen keittiön ilmeen hetkessä.











Olen tykännyt Nordalin sisustustuotteista jo monen malliston ajan ja alakuvan Tine K:n koreja löytyy meiltä useissa eri malleissa ja eri kokoisina. Niissä on näppärä säilyttää aurinkolaseja piirongin päällä eteisessä, päiväpeittoa sängyn vieressä makuuhuoneessa, sisustuslehtiä pöydän alla olohuoneessa ja koreista saa helposti lisää säilytystilaa kuivamuonalle keittiössä työtason päällä.




Yläkuvassa on kotimaisen Tarja Ritari Designin upeita koristetyynyjä. Olen tehnyt tämän naantalilaisen suunnittelijan kanssa yhteistyötä jo pidempään. Innolla jo odotan hänen uusia tuotteitaan, joihin pääsemme tänään kaikki sisustusillassa tutustumaan. Pääsiäiseksi odottelen häneltä pakettia, joten pysykäähän kuulolla. Kotimaista laatutyötä on ilo tukea!


Vaikka minun postaukseni välillä hieman maanläheisiin sävyihin rajoittuu, niin ei väriä Säteestä puutu! Valikoimissa on toinen toistaan upeampia, herkullisen värisiä sisustustyynyjä ja muuta piensisustustavaraa. Tiesitkö muuten, että tällaiset vesivärinomaisesti maalatut kankaat ovat trendien kärkeä tällä hetkellä maailmalla ja varsinkin vaatemuodissa kukat kukkivat runsaina. Minulle tulee näistä mieleen 90-luku, eikä millään pahalla, sillä itseasiassa pidän näistä vesiväritöistä todella paljon!






Alakuvan Lene Bjerren tuotteet ovat löytäneet tiensä minun sisustussydämeeni!








Lexingtonin ja Gantin tuotteita löydät Säteestä todella kattavalla otannalla. Vinkkinä sanottakoon, että merkkien käsipyyhkeet ovat aina tervetulleita tuliasia kyläpaikassa!





Lapsille on tarjolla paljon ihanuuksia ja täältä löytyvät myös kauneimmat lahjat kummilapsille. 














Olipa sitten uudistamista tai sisustamista vailla keittiö, makuuhuone, vaatehuone, lastenhuone, olohuone, työhuone tai kylppäri, niin Säteestä löydät varmasti kaiken tarpeellisen pieneen ilmeenkohotukseen tai totaaliseen tyylinvaihdokseen.




Lopuksi vielä pitää kertoa, että Säteessä on isot valikoimat kaikenlaisia herkkuja, kuten hilloja, makeisia, mehuja, marmeladeja ja minun erityisherkkuani eli lemon curdia. Myös tyylikkäät, monissa blogeissa näkyvät, Nicolas Vahén ruoanlaitto- ja keittiötuotteet saat Säteestä.
  


Noin kaksikymmentä ihanaa bloggaria on ilmoittautunut tänään Säteen bloggari-iltaan mukaan, joten tiedossa on paljon naurua ja vilkasta puheensorinaa sekä tietysti kiivasta kameroiden räpsyntää! Laitan seuraavassa postauksessa kuvia illasta ja kattavan listan mukana olleista blogeista, niin pääset tutustumaan sinulle ehkä uusiin blogituttavuuksiinkin. Odotan jo iltaa kovasti, sillä paikalla ovat ihanat bloggariystävät, joita on taas ilo nähdä ihan livenä! Kiitos jo etukäteen Säteelle illan järjestelyistä!


Mukavaa iltaa sinullekin!
Riikka


/ Sponsoroitu / Tuotteet on kuvattu Sisustusliike Säteessä /

10 kommenttia:

  1. Anonyymi25/3/15

    Mukavaa ja rattoisaa iltaa teille sinne :) ensi viikolla voisi käydä Säteessä kun loppuu tämä sairastupa...ja tulee odottelua ....niin voi käyttää sen ajan hyödyksi:I terv. Marita.K

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marita, meillä oli todella mukava ilta! Kannattaa käydä Säteessä, sinne on tullut taas paljon uutta. Toivottavasti voit jo hyvin! Mukavaa viikonloppua!

      Poista
  2. Tuonne täytyy kesälomareissulla poiketa :) Vähän niin kuin Seita Shop täällä meidän lähellä, löytyy tuotteita moneen makuun. Hauskaa iltaa teille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ilta oli oikein onnistunut! Suosittelen kyllä käymään Säteessä, jos tänne päin Suomea suuntautuu kesälomareissu!

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Oli ihana nähdä :) Toivottavasti taas pian järjestetään jotain bloggarihäppeninkiä!

      Poista
  4. Täytyypäs ensi kerralla poiketa - en ole koskaan käynyt..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen lämpimästi ja kannattaa tulla vähän kauempaankin! Iloa viikonloppuusi!

      Poista
  5. Säde on myös minun lempikauppani omani lisäksi:) Sieltä tosiaan saa kaikkea sekä kotiin että kesähuvilalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinulla on kans niiin ihana vaateliike Vaasassa! Samaa mieltä, meidänkin huvilalle olen viimevuodet Säteestä kaiken tarpeellisen ostanut :) Mukavaa viikonloppua!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...