3. lokakuuta 2013

Huvilan sauna


Postailin jo aiemmin kuvia meidän huvilan makuuhuoneesta, klik tästä ja tästä. Saunasta en olekaan kuvia pahemmin ottanut, se on sen verran pieni, että kuvakulmat ovat hieman rajatut. Tässä kuitenkin olisi nyt muutama otos:
Kesällä huvilan sauna lämpiää joka ilta.
Saunan terassilla on ihana istua ilta-auringossa kylpytakeissa.

Tykkäätkö sinä saunoa?
Riikka

11 kommenttia:

 1. Saunominen olisi kivaa jos olisi kauniimpi sauna. Ja unohtamatta sitä seikkaa, että itse en voi kauaa löylytellä kun happi loppuu kesken :( Teidän saunallenne tulisin silti vaikka väkisin saunomaan ;) Kiitos muuten lehdestä, oli todella kivoja juttuja ja piristi päivää kun se postilaatikosta tipahti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun lehtilahja tuli perille :)

   Tuo happiongelma on harmillinen, meilläkin vähän samaa vikaa kotisaunassa, pitää porata uusi ilmareikä seinään. Sauna saisi kyllä olla kaunis, jotta mieli lepäisi siellä - tai sitten voisi istua silmät kiinni ja haaveilla unelmiensa saunasta :)

   Poista
 2. Tykkään saunoa tosi paljon (vaikka meillä onkin ruma ja tylsä sauna, mutta löylyt sitten sitäkin paremmat) :))

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Hups, tuli copy/pastena vahingossa facebookiin kirjoittamani saateteksti.. Eli uusi yritys. :)

  Kauniita pintoja teidän saunassa! Ihanat myös nuo tekstiilit.

  Ja sattumalta juuri tein sinulta lähtöisin olevan haasteen - aiheena SAUNA :)

  http://kotiolotila.blogspot.fi/2013/10/uusi-kuvakulma-haasteessa-saunaa.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liisa!! Tekstiilit ovat Annon saunasarjaa. Kävin jo kurkkaamassa sun saunakuvat ja postasin linkin lukijoidenikin iloksi, kiva kun jätit tänne kommentin :)

   Poista
 5. Ei, en tykkää saunoa...tai no, toisaalta tykkäisin. Sairastan (myös) fibromyalgiaa ja se ei tykkää saunomisesta. Seuraavana aamuna on olo erittäin ikävä. Eikä mieskään viitsi yksin saunoa, kun käy kuitenkin uimahallin saunassa kerran viikossa, joten sauna on ihan turhan panttina. Nyt, kun tarvittais lisätilaa mun käsityötarvikkeille, olen ehdottanut, että muutetaan sauna varastoksi, muttei ehdotus ole saanut kannatusta. Ehkei sitten kuitenkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi että, voimia sinulle sairauden kanssa elämiseen!

   Saunat seisovat monissa perheissä tyhjänä tilana, josta muotoutuu pyykkien ja urheilukamojen varasto :)

   Toivottavasti saat lisätilat sun käsityötarvikkeille! Vie ne lauteille vaikka läpinäkyvissä kannellisissa muovilaatikoissa, niin ne on helppo siirtää pois, jos saunomaan haluaa!

   Poista
 6. Nimetön5/10/13

  Ihana sauna teillä mökillä! saunaa ei voita mikään, aina kun vaan on mahdollisuus niin saunaan, kotona mökillä ja joka kerta salilla käydessä. Oman saunan remontti valmistui vuosi sitten. Sitä hyvää ja rentoutunutta oloa saunan jälkeen ei voi mitenkään muuten saavuttaa.
  t. UllaKoo
  vähintään 5 kertaa viikossa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinähän olet oikea saunamestari :) Saunan jälkeinen hyvä olo on kyllä mahtava! Teillä on varmasti hieno sauna, kiva kun remontoitte teille noin tärkeän huoneen, nautitte siitä varmasti joka kerta saunaan mennessänne!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...