10. joulukuuta 2014

Sivakkaa menoa

Kylläpäs nyt on suksi luistanut, vaikka lunta ei todellakaan ole täällä Pohjanmaalla. Viime ja tällä viikolla on ollut voitelu kohdillaan ja ladulle ei ole tarvittu havuja, p**k**e! Eli maisemat ja päivät kiitävät ohi kuin pikamatkalla ja välillä hörpitään mustikkakeittoa lennossa. Ei täällä kiirettä ole, mutta kotona, näissä kuvien maisemissa, en tule olemaan kuin muutamana iltana tällä viikolla, sen verran paljon on ollut kivaa ohjelmaa! (Ja hyvä puoli siinä on se, että koti pysyy siistimpänä joulua varten, kun minä pysyn täältä poissa kaiken maailman sisustus- ja askarteluprojekteineni ;))

Maanantaina olimme järjestämässäni bloggareiden Jurlique -luonnonkosmetiikkaillassa Home of Kikas Beauty and Design -verkkoputiikin  tiloissa Raippaluodossa ja eilinen ilta vierähti taas ihanien bloggareiden seurassa KN2 -verkkokaupan sisustusillassa Vaasassa. Tänään oli koti-ilta ja huomenna illalla päiväkodin joulujuhla. Lauantaina on Lucianpäivä ja me menemme kummipojan 2v-synttäreille. Eli ihan tavallinen joulukuuhan tämä...  INSTAGRAM -tiliäni ("Kotilablog") seuraamalla pysyt mukana menossa! Instassa on jo reilut 900 seuraajaa, mistä olen todella kiitollinen <3


I have not been sitting on this chair a lot during this week, because we have had wonderful bloggers´ events, on Monday we visited  Home of Kikas Beauty and Design and yesterday we had KN2  -webshop evening. More about them later, have a good evening lovelies! Btw, check out my INSTAGRAM!  


Mutta siis, tulin vaan kertomaan pikaisesti, 
että todella upeita arvontoja on tulossa pikapuoliin yhteistyön merkeissä, 
kunhan vaan saan kuvat julkaisukuntoon!

Mukavaa iltaa ihanat!
Riikka
3 kommenttia:

 1. Ihanat nuo puiset sukset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Ne löytyivät muutama vuosi sitten Habitar-messujen antiikinmyyntiosastolta. Mukavaa joulunodotusta sulle!

   Poista
  2. Siis Habitare... taitaa se just avattu Habitat vaikuttaa mun kirjoitustaitoon :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...