12. joulukuuta 2014

Jotain punaista meilläkin


Saitko joulukortit ajallaan postiin? Minä kirjoittelin suurimman osan eilen illalla ja tänään vielä loput. Vaikeintahan joulukorttien kirjoitusurakassa on löytää siihen sopivat, sottaamattomat urakkapalkkaherkut. Ruskeat suklaatahrat korteissa eivät ole kivoja, joten vältän suklaan syömistä kortteja kirjoitellessani. Samoin vältän herkut, jotka ovat rasvaisia, niistäkin jää ikävät tahrat. Mutta olen luonut teorian siitä, että korttien päälle kaatunut glögi ei haittaisi kortinsaajaa, jouluinen tuoksu tulisi niinkuin bonuksena, ja kaikki (varsinkin pienlapsiperheet) ymmärtäisivät klassista
"uupstietystijustsattuinäinettäglögikaatuijoulukorttienpäällekunolinmuistanutkuvatalapsetvaloisanaikaanhyvällätuulellajasaanuttilattuanekortitsieltäifoloristajuuriennenviimeistäjoulukorttienhalvallalähetyspäivää" 
-tyyppistä tilannetta ;D 

Ei, täällä ei nähdä punaista joulukorttien kirjoittamisesta, päinvastoin, täällä nautitaan perinteistä ja samalla herkutellaan sillä punaisella. Nimittäin Säteestä saamani Saga of Swedenin piparmintunmakuiset suklaamantelit ovat parasta herkkua mitä tiedän jouluvalmistelupuuhiin. Mantelit ovat vieläpä todistetusti terveellisiä ja piparmintunmaku niin jouluinen ja värikin mitä loistavin vaikka tyylikkääksi jouluaaton karkkikipon koristeeksi. Näitä minä napostelen vielä ainakin toisen pussin ennenkuin se joulupuu on rakennettu.


These Christmassy peppermint almond candies, which I got from Säde by Saga of Sweden , helped me to write and send all our Christmas cards on time!


Iloista perjantai-iltaa sulle ja tunnelmallista viikonloppua!
Riikka 


/ Blogiyhteistyö - Blog Collaboration /

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos darling <3 Viikonloppu meni nopeasti! Toivottavasti sinulla on mukava viikko!

   Poista
 2. Sain kuin sainkin, vaikka tiukille meni ;D viimeminuuteille.. Ihanaa viikonloppua sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä se viimetinka onneksi riittää :D Iloista viikkoa sinne <3

   Poista
 3. Toissailtana kirjoittelin kortit ja vein peräti jo eilen postiin. Mutta mulla ei ollut mitää urakkaherkkuja. Höh. Ihanaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinähän olit kadehdittavan ajoissa :) Urakkaherkut auttoivat paljon! Nauti joulunajasta, Jemina <3

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...