18. marraskuuta 2013

Takan reunuksella

Photo by Riikka / K O T I L A

Lupasin kuvia meidän alakerran olohuoneen uudistuneista jutuista. Viikonloppuna oli aikaa sisustaa raivata paikkoja, jolloin sisustuksen yleisilme tuli taas näkyviin kaiken kaman keskeltä. Onko sulla samoja ongelmia, siis ettei sisustuksen kokonaislinjaa oikein erota, kun vaeltava tavara hallitsee kokonaiskuvaa..? Onko kellään pyykkikasaa sohvalla odottamassa kaappiin pääsyä? Postit pitkin poikin pöytiä? Leluja hujan hajan? Antakaa nyt pliis joku vertaistukea, ei teillä niin siistit huushollit voi olla..? Anyone..? Edes pikkulapsiperheelliset..?


No mutta tää tuleva sisustusartesaani laittoi kaikki kykynsä käyttöön, niin saatiinhan sieltä kuorittua siisti alakerran olohuone, eikä tuossakaan takanreunuksella ollut enää yhtään mainoslehtistä, juomalaisia tai kännykkää ;) Valaistus on mitä on tähän vuodenaikaan, joten pahoittelen noita kuvan varjoja ja pimeää yleisilmettä. Tuon takanreunuksen ilme varmasti muuttuu jouluisemmaksi juhlan lähetessä, muutama idea on jo mielessä...


Toivottavasti sulla on uusi viikko alkanut hyvissä merkeissä!
Riikka 


Metalliset pitkät kynttilänjalat: House Doctor (ostettu jo viime joulun alla)
Kuppimaiset metalliset kynttilänjalat: Bruka Design (myös viimevuoden hankintoja)
Metallitähti: Blossom
Honeycomp -koriste: Nordal
Kaikkien tuotteiden ostopaikka olikin sama liike eli upea vaasalainen Säde.


23 kommenttia:

 1. Voi kuule... *huokaus* ...pinoja on vaikka muille jakaa. Meillä koko perhe rakastaa tyhjiä tasoja: minä sillä mielellä, että pidän niistä tyhjinä, muu perhe näkee elämänsä tilaisuuden täyttää ne uudelleen. Olen yrittänyt keksiä vaikka mitä ratkaisuja, ettei kasoja ja pinoja kertyisi, mutta nopeasti ne vain uudelleen syntyvät. Ihan itseltäkin. Jään siis kuulolle, josko jollain olisi joku pidempiaikainen kasojen selätyskeino. Mutta hei, kaunis takanreunus teillä. Etenkin tuo tähti oikein kruunaa koko kokonaisuuden.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen päätynyt teoriaan, että tyhjät tasot vetävät magneetin tavoin tavaraa puoleensa :)Niitä ratkaisuja odotan täälläkin innolla!

   Poista
 2. Älä mitään... kuulostaa kuule niin tutulta... ja hauskan nimityksen olit keksinyt: "vaeltava tavara". Meidän huushollissa tuollaisia on varmaan puolet tavaroista. Mitä enemmän tasoja ja tuoleja, niin sitä enemmän tavaraa niille kertyy. Huoh:)
  On kyllä kaunis tuo tähti... ei siis ihme että julistit sen jo kauneimmaksi joulukoristeeksi:))
  Ja nyt mun alkoi tekemään mieli mustia kynttiläjalkoja. Ou nou!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Kiitos vertaistuesta Frida!! Mustat kynttilänjalat ovat olleet mun suosikit sisustuksessa, eiku hakemaan omat :)

   Poista
 3. Säde is the best! :)

  VastaaPoista
 4. Täältä tulee vertaistukea myös - ja meillä on jo ja vain yksi kymmenenvuotias lapsi (jolla on kaikenlaisia kauko-ohjattavia autoja, aseita, yms. yms. tilaa vieviä härpäkkeitä); kotimme on siisti sen pari tuntia, joka sijoittuu perjantaiaamun hätäraivauksen ja perjantai-iltapäivän siivoajakäynni väliin. Perjantai-iltaan mennessä kaaos on taas vallannut etenkin alakerran...tämä toistuu joka viikko! Yritys on hyvä, ja olemme kyllä kaikki sitä mieltä, että siisti koti on tosi kiva, mutta sitten arjen haasteet tulevat ja pyyhkäisevät hyvien aikomusten yli...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis meillä ihan tuo sama, huomenna tulee siivoaja ja täällä SIIVOTAAN hiki hatussa, että siivooja pääsee töihinsä ;D Kiitos vertaistuesta!!

   Poista
 5. Haha, no täältä saat vertaistukee...vaikka mitä lojuu ja missä ja kaksi kissaakin sekottaa pakkaa :/ Huoh! Tää on ollu yksi niistä päivistä kun kaikki kaatuu päälle. Urgh! No huomennakaan ei siivota, kun meen töihin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi pääset töihin "lepäämään" ;D

   Poista
 6. Aivan ihana tuo tähti, niin must listalla hankinnoissa :) Blogisi on kyllä ihana, juuri tänne näin yömyöhhän löysin (imetyspuuhissa). Meillä ainakin on tavaroita hujan hajan, kolmen lapsen kanssa on kyllä hankalaa pitää paikkoja puhtaana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aloin uutena lukijana selaamaan muita juttujasi ja oli pakko palata, paljon voimia suureen suruunne! <3

   Poista
  2. Kiitos osanotostasi Laura <3

   Imetyspuuhissa itsekin silloin aikoinaan keksin hyvää tekemistä ajankuluksi :) Kiva kun jäit lukijaksi, sydämellisesti tervetuloa!

   Poista
 7. Meillä kanssa tavarat aina hujanhajan :)

  Mukavaa viikkoa

  VastaaPoista
 8. Voi ei ole niitä kasoja:) Joskus jää olohuoneen nojatuoliin "heittovaatteita".
  Lapset ovat lentäneet 2/3 pesästä joten ne ajatkin ovat ohi...
  Veressäni on ilmeisesti saksalaista verta, kun aina kaikki on tip top :D
  Alles ist ordnung!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heittovaatteita, hauska termi :D Olispa mullakin samaa verta....

   Poista
 9. Voi kuule... Meillä on niitä laajoja kuvakulmia tosi vähän, koska avoimen tilan takia kyseiset kuvat vaativat useamman tunnin raivaamisen ja siivousoperaation. Ja tilanne on sama joka tapauksessa heti seuraavana päivänä. Niitä "naked truth"-tyyppisiä kuvia kertyis meillä ihan joka päivä erilaisilla romuasetelmilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anna, kiva kuulla että teilläkin on samat ongelmat :) Kirjoittelinkin joskus aiemmin, että blogini nimi voisi olla "Kodin kaaos", silloin olisi niiiin helppoa päivittää blogia monta kertaa päivässä just noilla vaihtuvilla romuasetelmilla ;D

   Poista
 10. Yhdyn kuoroon, sillä välillä tuntuu, että olen ainoa meidän perheessä joka koskaan vie tavaroita niiden oikeille paikoille. Etenkin tyttäret kylvävät tavaraa ympärilleen sellaista vauhtia, ettei yksikään huone pysy siistinä juuri tuntia kauempaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä Riikka, jos edes yksi on siisti luonteeltaan, niin se vähentää jo tavaran kertymistä neljän hengen perheessä 25%:lla... Meillä ollaan kyllä ihan 100%:sen siististä tykkääviä, mutta saman verran tavaroita väärille paikoille jättäviä, joten siitä se sekamelska sitten helposti syntyykin :D

   Poista
 11. Minusta tuntuu että meillä on jatkuvasti räjähtänyt ydinpommi ja ihailenkin näissä blogeissa niitä kauniita ja siistejä koteja:) Meillä lapset suurinpiirtein ovelta, koulusta tullessa heittää jo reput lattialle ja kengät peräsää, huh huh.
  Mutta siis kauniilta näyttää nuo ihanat mustat kynntiläjalat ja tähti <3

  VastaaPoista
 12. Nimetön22/11/13

  Jos joku olisi nähnyt meidän kodinhoitohuoneen eilen,niin olisi laittanut oven kiinni ja laulanut kuin J. Karjalainen: "mä käännyn hiljaa pois". Voisiko joku tehdä kuvakollaasin näistä lapsiperheiden pyykkihuoneista? Sellasta vertaistukea todella tarvittaisi! T. Hanna-K

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...