14. marraskuuta 2013

Enkeleitä, onko heitä?


By Frida


Näinä viime viikkoina olen saanut kokea sen, miten enkeleitä on ympärillämme. Sellaisia, joita emme näe, mutta joiden läsnäolon tunnemme sydämessämme. Henkiolentoja.

Ja sellaisia ihan todellisia enkeleitä, jotka elävät täällä meidän keskuudessamme ja levittävät ympärilleen hyvää ja kaunista huolimatta siitä, onko sydämellisyyden kohde edes itselle todellinen, ehkä tuntematon ihminen.

Sellaisia enkeleitä olette olleet kaikki te, jotka olette jättäneet tänne blogiini, facebookiin ja sähköpostiini  monta sataa enkelinkosketusta. Ihan todellisia. Olen niistä saanut lohtua ja voimaa. Olen ollut kiitollinen jokaisesta enterin painalluksesta, jolla olette halunneet ottaa osaa suruumme, jakaa omia koskettavia kokemuksianne ja antaa valoa elämäämme. Kiitos kauniista runoista ja sanoistanne, olen niitä lukenut monet monet kerrat ja vastannut teille kaikille, vaikkakin sitten vain sydämen kuvalla.

Ilman rakkailta sukulaisiltamme, ystäviltämme, tutuiltamme ja teiltä virtuaalienkeleiltä saamaamme tukea olisi menetyksemme ollut vielä raskaampi kantaa. Sydämellinen kiitos, teille kaikille ihanille enkeleille!Erityisesti haluan vielä kiittää sinua sydämellinen Frida Koti kaupungin laidalla -blogista erittäin kauniista ja liikuttavasta enkelinsiipitaulusta, halaus sinulle! Ja sinua Rovaniemen markkinoilla -blogin Lennu, kauniin runon lähettämisestä, josta alun laitoimme hautavihkoon muistolauseeksi.Muistetaan olla toisillemme enkeleitä, 
myös ihan tuntemattomille!
Riikka


24 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Oli todella ihana tavata sut livenä torstai-iltana <3

   Poista
 2. Ihan uskomatonta miten aivan tuntemattomiltakin saa niin paljon! <3

  VastaaPoista
 3. Nimetön14/11/13

  <3 t.marina

  VastaaPoista
 4. Voi sinua, ihana Riikka <3 Minulla nousi ihan väreitä tätä lukiessani. Olet kaunis ihminen <3 Niinkuin sinullekin sanoin, olen itse saanut tukea vaikeassa tilanteessa melkein tuntemattomilta ihmisiltä, ja halusin jakaa sitä tunnetta eteenpäin. Toivottavasti enkelitaulu tuo voimia huomiseen:)

  Voimia ja haleja sinulle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Frida kauniista sanoistasi <3 Voimia olemme saaneet, miehenikin ihasteli upeaa taulua ja sinun hyväsydämisyyttäsi! Haleja sinullekin!

   Poista
 5. Olen ollut vähän vähemmällä lukemisella täällä ja nyt vasta luin postauksia... osanottoni ja oikein iso halaus Teille ♥ Vedet silmissä tekstejäsi luin... kauniisti olet kirjoittanut. Pistää taas kerran pysähtymään ja miettimään, että miten sitä saa olla onnellinen, niistä pienemmistäkin hetkistä tässä elämässä ♥
  Kyllä... kyllä enkeleitä on ♥

  VastaaPoista
 6. Enkeleitä on...niin henkiolentoja, kuin maanpäällisä.
  Voimia sinulle♥

  VastaaPoista
 7. Voi, nyt vasta luen näitä. Voimia ♥

  VastaaPoista
 8. Toivon sinulle ja perheellesi lisää enkelinkosketuksia, voimia ja jaksamista <3

  VastaaPoista
 9. Ehkä se jaettu suru jakaantuu kuin jaettu ilo kaksinkertaistuu :)

  VastaaPoista
 10. Luulin että just mä olisin osannut sanoa sulle jotain. Enpä osannu, yhtään mitään. Teki mieli halata mutta en tehny edes sitä etten ois vaikuttanu oudolta. Tiedä kuitenkin, että olet ihan tuntemattoman ihmisen ajatuksissa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Oli ihana tavata sut torstaina, Sannis <3 Se tilanne oli vaan jotenkin sellainen, etten mä itsekään osannut ottaa koko asiaa puheeksi... Sun kanssa olis ollut kyllä niin paljon puhuttavaa! Halataan näin virtuaalisesti ja toivottavasti vielä livenäkin joskus lähiaikoina!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...