23. marraskuuta 2013

Maastoshoppailua


Photo by Riikka / K O T I L A


Metsään meni. Siis tämä tyttö ja ihan korkokengissä, suosittelen ;) Ihan yliarvostettuja jotkut vaelluskengät tällaiselle pikaiselle maastoshoppausretkelle. Käydessäni Plantagenissa meinasin tarttua myynnissä olleisiin pieniin pusseihin, joissa oli sammalta ja jäkälää, mutta sittenhän mä tajusin luonnon olevan lähempänä kuin lähellä eli ihan kädenojennuksen päässä.

Hyvähän se on että niitä myydään, sillä jokamiehenoikeudet kieltävät sammalen ja jäkälän keräämisen ilman maanomistajan lupaa. Onneksi sellainen löytyy takataskusta. Hoksasin sentään tänä vuonna mennä metsään juuri ennen lumen laskeutumista eli toissapäivänä, sillä on niitäkin joulunalusia ollut, kun olen ihan porona kaapinut kohmeista jäkälää etusorkallani lumen alta... Nyt on sitten pussin pohjalla kaikkea kivaa laitettavaksi joulukukka-asetelmiin, kuten metsän pieneliöstöä ;D Ja mitenkä sattuikin sopivasti tuo blogiyhteistyökumppanin muovipussikin mukaan metsäretkelle!Photo by Riikka / K O T I L A

Photo by Riikka / K O T I L A


Tässä on nämä mun maastokengät, Biancosta, on muuten hyvät jalkaan, myös asfaltilla. Piti testailla muutama viikko ennen kuin halusin sanoa mielipiteeni näistä.  Mä en ole pitkään aikaan nimittäin käyttänyt mitään korollisia kenkiä. Pelkäsin koron olevan liian korkean, mutta kiilakorko on tarpeeksi tukeva ja mukava. Nämä jalassa on niiiiin naisellinen olo että!

Ja tämä ei ollut maksettu mainos. Nyt on ollut paljon puhetta blogien sisältävän yhteistyön ja sponsoroinnin läpinäkyvyydestä ja se on hyvä se, että nostetaan asiaa esille!Postaan blogiyhteistyön pelisäännöistä vielä ihan oman juttunsa. Ja eiköhän se joulukukka-asetelmakin vielä tänään valmistu. Kirjoittelin muuten tuohon sivupalkkiin pienen esittelyn, olipa vaikea muotoilla lyhyesti itsensä ja blogin syvin olemus, mitäs tykkäätte? Olisko muutosehdotuksia? Sitä niin sokeutuu omalle kirjoitukselleen, varsinkin aamuneljältä, kun uni loppui kesken :)


Iloista viikonloppua!
Riikka
4 kommenttia:

 1. No mä ihmettelinkin, että miten oot ollut kommentoimassa keskellä yötä :D Toivottavasti ensi yönä nukut aamuun asti…

  Esittely on mun mielestä erittäin hyvä. Siitä tulee ilmi kaikki tarpeellinen. En jäänyt kaipaamaan muuta.

  Ja blogiyhteistyöstä samaa mieltä. En edes ymmärrä miten joku viitsisi salata tekemänsä yhteistyön ja peittää sen muka omaksi mielipiteekseen. Kyllähän rehellinen suositus hyvistä tuotteista/ palveluista toimii paremmin, jos kirjoittaja koetaan luotettavana. Vaikka olisi sitten saanut jotain siitä palkinnoksi.


  Rentoa lauantaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laura, viime yönä nukuin kuin tukki saunan jälkeen :) Kiitos tuosta palautteesta uuden esittelytekstin suhteen! Samaa mieltä tuosta blogiyhteistyöstä, en kans ymmärrä salailua. Oliskohan se ongelma niillä, joilla ei muita postauksia olekaan kuin vain "mainoksia"...

   Poista
 2. Oi että..jotenkin sopii mulle tollanen maastoilu! :D

  Mun mielestä on vähän ärsyttävää ja tylsää näin bloggaajana, että jos mainitsen jonkun tavaran tai asian niin aina pitää sanoa että "tämä ei ole maksettu mainos". Mun mielestä pitää riittää, että sillon kun on mainos niin siitä mainitaan. Mutta niin vaan olen minäkin tuon hokeman lisännyt..ettei kukaan luule, että piilomainostan vaikka se on täysin vastoin mun periaatteitani!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maastoilu on kivaa ja halpaa shoppailua ;) Mulle on iskenyt sama tauti, että pitää oikein alleviivata, etten ole jotain blogin kautta saanut, ettei syytettäis piilomainonnasta :/ Toivottavsti nyt on vaan menossa ylimenokausi niiden kuluttaja-asiamiehen ohjeistusten takia ja homma rauhoittuu ja normalisoituu taas pian.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...