23. marraskuuta 2013

Joulukukka-asetelma-ajatuksia


Photo by Riikka / K O T I L A

Photo by Riikka / K O T I L A

Photo by Riikka / K O T I L AJopas oli otsikko! No mutta, mietinnän alla on jo keskiviikosta asti ollut tehdä näistä Plantagenista ostamistani tarvikkeista joulukukka-asetelmaa, mutta en ole yksinkertaisesti ehtinyt. Ehkä tänään ehdin.

Mä tykkään vähäeleisistä joulukukka-asetelmista. Vihreän ja valkoisen yhdistelmästä. Joskus olen valmiiksi tehdyistä asetelmista jopa riipinyt koristeita pois, jos niissä on ollut liikaa häppeningiä. Kirjoittelinkin jo aiemmin, että pyrin tänä jouluna välttämään punaista meidän sisustuksessa jos vaan mahdollista. Katsotaan onnistunko :) Tykkään siitä kyllä, mutta haluaisin meidän kotiin jotain erilaista tänä jouluna.

Vaasan Plantagenissa ei ollut valinnanvaraa pienissä havukasveissa, joten perinteisellä mennään. Ja hyllyt olivat ihan tyhjinä hyasinttien kohdalla, on tainnut tulla joulukukat aika aikaisin koteihin tänä vuonna - kiva!

Nyt sanoista tekoihin!
Riikka


PS. Eilen alkoi sisustusliike Säteen kanssa yhteistyössä ihana House Doctorin tuotearvonta, klik klik! Arvontaan on jo tullut mukavasti osallistujia, ja on ollut todella kiva lukea teidän joululahjatoiveitanne :)

9 kommenttia:

 1. Voi nyyh..meillä mies on allerginen hyasintille. Tosin, ajattelin jos kuitenkin kokeilis nyt monen vuoden jälkeen jos se vaikka yhtäkkiä meniskin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös se altistaminen ole päivän sana allergiahoidoissa ;)

   Poista
  2. Voi kuinka ihania kuvia <3

   Poista
  3. Kiitos Johanna <3

   Poista
 2. Kauniita on hyasitit nuppeuisenakin....:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on melkein kauneimmillaan juuri nuppuisena :)

   Poista
 3. Nimetön23/11/13

  Niin on nätti sun asetelma....kävin Vöyrillä sielä oli kans hyasinttejä että saa itse tehdä asetelmia ihan Halpa-Hallissa...ostin mutta en vielä tehnyt asetelmia , huomenna lähden metsään hakemaan joulukuusta ulos ni samalla sitten jäkälää ja muuta mukavaa pusiin:) ps. pidän myös nuppuisista sinteistä:)

  VastaaPoista
 4. Just vihreetä vaan ja valkosta on mun lemppari myös. Ja hyasintit just sillon, kun niistä vasta tietää, että niistä on tulossa hyasintteja, mutta vielä ei varsi reuhota pitkänä ja kukka kenällään :)
  Mutta apua, jos ne on nyt jo loppu, kun itse en ole vielä kertaakaan edes ajatellut joulukukkien hankkimista. Jotenkin ei vaan toi ainavihreä nurmikko yhtään innosta joulupuuhiin.

  VastaaPoista
 5. Kyllä on kauniita hyasintteja! Harmi että ne kestävät nupullaan niin lyhyen aikaa.
  Minun jouluuni ei kuulu enää punainen väri. Viime vuonna jotain punaista taisi vilahtaa hetken verran (ehkä pari päivää), mutta sitten se alkoi tökkiä. Nyt on osa punaisista joulukoristeista myyty kirppiksellä, loput myydään ehkä ensi vuonna, kun nyt en enää ehdi. Valkoinen, harmaa, bling-bling sekä luonnon koristeiden värit (havut, kävyt jne) sen sijaan ovat minun jouluvärejäni. :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...