30. marraskuuta 2013

Movember päättyyPhoto by Riikka / K O T I L A


Tätä päivää on monissa perheissä odotettu! Movember päättyy ja viikset väistyvät. Sinänsä uskomattoman hieno idea kasvattaa viikset hyvän tarkoituksen puolesta, vieläpä kun ne eivät useimmillekaan miehille edes sovi, joten vaatii vielä suurempaa pokkaa osallistua tempaukseen.

Suostuisivatkohan naiset johonkin vastaavaan, noin suuresti ulkonäköä muuttavaan, kampanjaan esim. rintasyövän takia? Minkälainen muutos naisilla olisi samanlainen kuin viiksien kasvattaminen...? Sitähän voisi leikata otsatukan, mutta sen takaisinkasvattamisessa menisi kauemmin kuin  parranajossa... Kainalokarvat eivät näy talvella, mutta kesällähän sellainen tempaus onnistuisi, paitsi että ne on helppo peittää vaikka juhlissa, viiksiähän et piiloon saa :)


Arvostan teitä kaikkia viiksivalluja,
hyvän asian puolesta olette läheisiänne viiksillänne kiusanneet!
Riikka 

8 kommenttia:

 1. Nimetön30/11/13

  Työpaikallani osallistuttiin tempaukseen tänä vuonna n. 5 miestä. Ehkä ensi vuonna enemmän. Hauska tempaus hyvän asian puolesta. T. Heli Kantola

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä näinkin Heli fb:ssä niitä kuvia, oli hauskan näköisiä työkavereita viiksineen ;)

   Poista
 2. Kyllähän tästä oli jossain, että naiset kasvattavat "puskaansa" joulukuussa. :P Yök..ihan rauhassa vaan jos joku tahtoo..jäis kyllä kainalokarvojenkin kasvattaminen..

  VastaaPoista
 3. Meillä miehellä oli viikset nyt marraskuussa ja voi yöksis, ei ole kyllä mun makuun ollenkaan:D Noh, mutta hyvän asian puolesta ymmärrän valluilun:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että tämä villitys kestää vain kuukauden :)

   Poista
 4. Minulle tuo otsatukan leikkaaminenkaan ei käy, kun on jo valmiiksi otsatukka...mutta nuo kainalokarvat...hmm.....no mititään sitä sitten kesällä...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otsatukka on itseasiassa mun mielestä niin hyvän näköinen, ettei se oikein mene samaan kategoriaan viiksien kanssa ;)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...