5. joulukuuta 2014

Kuusen paikka
Mihin nämä viikot oikein kiirehtii, kun ei meinaa perässä pysyä :) Tänäänkin heräsin 5.30, tuntia ennen kuin olisi pitänyt töihin ehtiäkseen, jotta sain tehtyä joulukorttitilauksen ennen ihan viimetinkaa!

Alakerran olohuoneen ilme on jo muuttunut viime viikonlopun kuvaushetkestä jouluisammaksi, kun ripustimme tähdet ikkunoihin. Olen kerännyt sivupöydälle ja matka-arkulle kokoelman pääasiassa Säteestä ja kirppareilta löytämiäni kauniita esineitä runsaiksi asetelmiksi. Runsaus kuuluu muutenkin   tämänvuotiseen joulukoristeluun, motolla more is more.

Tuon sivupöydän paikalle tulee perinteisesti kuusi, joten nämä koristeet ja pöytä saavat pian siirtyä muualle joulun sisustuksen päätähden tieltä. Milloin teille otetaan kuusi sisään..?!
Mä haluaisin sen olohuoneeseen jo vaikka heti huomenna!The Christmas tree will be where the side table is at the moment, 
so the decorations and the table will be moved somewhere else quite soon. 
Enjoy your weekend folks!Nauttikaahan Itsenäisyyspäiväviikonlopusta ihanat ihmiset!
Riikka/ Blogiyhteistyö - Blog collaboration /


8 kommenttia:

 1. Kauniit asetelmat ja onhan sullakin hieno keraaminen käpy! Meille haetaan kuusi heti kun kauppiaat ilmestyvät katukuvaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaima! Tuo "käpy" on itseasiassa latva-artisokka, hankin sen viime vuonna, kun en sitä kunnon käpyä en ole mistään keraamisena löytänyt :) Eli olen edelleen kade sun kävystä! Mukavaa itsenäisyyspäivää ja kuusen hankintaa!

   Poista
 2. Kaunis ja kotoinen tunnelma kuvissa. Ihana valo kuultaa verhon taka! Musta tuntuu, että täällä ei tuollaista valoilmiötä olr juuri näkynyt...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna <3 Valoa, eikä ainakaan aurinkoa, ei tainnut tuona päivänä olla meilläkään, valoilmiö kuvassa johtuu Exposuren eli valotusarvon nostamisesta kuvankäsittelyllä, jolloin saadaan illuusio lisääntyneestä valosta. Viime viikolla oli kyllä muutama upea aurinkoinen päivä, mutta silloin olin töissä, joten sitä pystyi ihailemaan vain ikkunoista :) Hyvää itsenäisyyspäivää!

   Poista
 3. Huikaisevan kauniit asetelmat. Esineiden sopusointu on täydellinen. Joulun tuntua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Vilja, arvostan palautettasi suuresti <3 Onneksi jouluntunnun saa loihdittua ilman punaista väriäkin, jos niin haluaa :) Nauti viikonlopusta!

   Poista
 4. Aivan ihanat kuvat ja kauniita asetelmat! Huomenna me laitamme myös kuusen :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana <3 Jee, sinä saat jo kuusen tänään, mahtavaa!! Iloista ja kuusentuoksuista viikonloppua!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...