7. joulukuuta 2014

String muuntuu moneksi
Tulipahan kokeiltua nyt tämäkin eli String Pocket -hylly vain yhdellä hyllyllä. Printtitaulu kääntyi nurinperin, katso kuvapuoli täältä, jotta sain mustan taustan marmorille ja betonille. Toimii! 

Ajattelin lähempänä joulua tehdä tuohon vielä jouluisamman asetelman ja ripustaa pienen viirinauhan roikkumaan sivuportaasta toiselle. Niin, eikä tuo asetelma enää tuossa ole, siinä on jo jotain ihan muuta, mutta siitä kerron sitten toisessa tarinassa!

Näiden asetelmien värkkääminen on mun akvarellityöni - koska en osaa maalata niin teen asetelmia ja kuvaan niitä. Nautin tällaisesta visuaalisesta ja luovasta ongelmanratkaisusta, kun esineet löytävät paikkansa ja harmonia syntyy silmien eteen. Olin jo tekemässä String 24 -stailausjoulukalenteria, eli 24 erilaista stailausta ja asetelmaa adventtikalenterin jokaiselle päivälle, mutta se projekti tyrehtyi näihin muutamaan kuvaan ajan- ja pääasiassa valonpuutteen vuoksi. Ehkä ensi vuonna..?


String Pocket looks great with just one self, don´t you think? The poster frame was turned back to the front because I needed black background for the marble and concrete. Uusi viikko ja uudet kujeet!


Huomenna illalla on kivaa tiedossa, sillä olen järjestänyt 
vaasalaisille bloggareille visiitin Raippaluodossa sijaitsevaan Home of Kikas -putiikkiin,
jossa meillä on Jurlique -luonnonkosmetiikkailta.


Käy jo kurkkaamassa juuri uudistuneet Home of Kikas -nettiputiikin sivut täältä!
Verkkokaupan uuden ilmeen kunniaksi 
kaikki koti- ja sisustustuotteet ovat nyt -10% koodilla newkikas.

Upeaa arvontaakin teille ihanat lukijani voin jo lupailla, joten palataan asiaan!
Mukavaa viikon alkua!
Riikka6 kommenttia:

 1. Onpas vain hauska idea kääntää taulu väärinpäin... Ihanaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Nimetön8/12/14

  Heps....Naurattaa kun kirjoitit, ei asetelma ole enää tuon näköinen. Eileen laitoin vähän koristuksia yhdellä kädellä ja kysyin mieheltä miltä näyttää....hyvältä näyttää, mutta tuskin tuo juttu on aattona :):):) jotenki vaan on kiva vaihdella juttuja ,vielä kun ottaa huomoon nykyisen liikuntarajoitteisuuden. Mukavaa viikkoa sulle....terv. Marita.K

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä uskon että sun koristukset, vaikka yhdellä kädellä laitettuna, ovat hienoja!! Ja sulla on siis sama "sairaus" kun mulla, että sisustusjutut vaihtelee paikkaa nopeastikin :D Iloa viikkoosi ja toivottavasti voit jo paremmin!

   Poista
 3. WAUU!! Aivan upea stringi!! Oikein kun mietin niin paljon parempi noin :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D vaihtelu virkistää!! Ja turha kangistua kaavoihin, voihan tuota noinkin käyttää, kun hyllyjen välit ovat melko pienet silloin kun kaikki kolme hyllyä on käytössä... Mukavaa viikkoa sulle <3

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...