17. toukokuuta 2014

Tunnelmakuvia
Tällaisen ensimmäisen kunnolla lämpimän päivän iltana on kiva postailla tunnelmakuvia tulevan huvilakesän hengessä. Instagramiani seuraaville nämä ovat jo tuttuja, mutta luulenpa ettei teistä lukijoistani kovinkaan moni ole siellä mukana, olenko oikeassa..?
Korikassit, olkihatut, maksimekot ja sandaalit, siinä varmoja valintoja kesäpukeutumiseen. Korikassit ovat olleet jo muutaman kesän ajan todella suosittuja. Minä löysin omani Säteestä, se on iso ja nahkaisella peace-merkillä koristettu. Siihen on helppoa pakata mukaan eväät ja rantapyyhkeet, kun menemme veneellä huvilan lähellä olevalle autiolle hiekkarannalle, jonne on pääsy vain vesiteitse. Kassi on TineK Homen viime kesän mallistoa, mutta uudet mallitkin ovat todella ihania, ja niitä on toivottavasti vielä saatavilla Säteestä. 


Sinivalkoraidallisen riippumaton ostin jo useampi viikko sitten Prisman kesäpihalta. Se ei ollut hinnalla pilattu, joten uskalsin ottaa sen mukaan vaikka varmaa paikkaa sille ei vielä ole suunniteltu. Huvilalle sen johonkin haluaisin, mutta täytyypä vielä hieman pähkäillä että minne sinne...


Huomenna lähdemmekin mieheni kanssa yhden yön minilomalle Helsinkiin, sillä meillä on liput Robbie Williamsin keikalle. Jihuu, kivaa siis tiedossa, Instassa varmasti tunnelmakuvia, joten klik klik sinne seurailemaan!


Some photos under the theme of Summer. Basket bags, straw hats, maxi dresses and sandals - you won´t be out of style wearing them! I bought my basked bag by TineK Home from Säde, be sure to get yours before they are sold out. And don´t miss my feed on the Instagram, click! Tomorrow were are off to Helsinki to Robbie Williams´gig, I´m sure it´s going to be fun! Follow my Insta to get the latest!


Mä lähden nyt miettimään huomista keikkavaatetusta, 
ettei jäisi ihan viimetippaan :)
Kauniita unia sinne!
Riikka


/ blogiyhteistyö - blog cooperation /  

6 kommenttia:

 1. Nimetön18/5/14

  Hep hei ....tuleepi seurattua näitä sun kuvia ja nyt on ollut ni paljon, että on pitänyt jo kiirettä kun oon jääny tujotteleen koneelle mitä ihanuuksia oot taas kuvannut.Mutt lähden tuonne kauniiseen aamuaurinkoon....tuolit odottavat pesua ja öljyä:)Aurinkoista päivää sulle Riikka:) terv. Marita:K Ps. rentouttavaa minilomaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihanainen Marita, sait hymyn huulilleni heti aamusta :) Mukavaa ja aurinkoista päivää sulle, me startataan nyt Helsinkiä kohti!

   Poista
 2. Ihania kuvia. Minäkin kävin eilen hakemassa cittarista raidallisen riippumaton terassille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna! Voi kun ihana saada terassille lekottelupaikka :)

   Poista
 3. Tine K korikassit on ihania..Minulle piti tulla täksi kesäksi se missä on sellainen nahkainen tähti mutta päädyinkin siihen missä on hopeiset raidat..Kivaa vaihtelua..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne hopeiset raidat ovat kauniit! Niistä korikasseista on todella vaikea valita, kun kaikki ovat niin hienoja :) Mun tekisi mieli vielä sellaista pientä kesäiseen käsilaukkukäyttöön...

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...