14. toukokuuta 2014

Omenapuunoksat pullossa

If you can´t make it  - fake it! Tästä englanninkielisestä sanonnasta on tullut melkein mun mottoni, mitä tulee kukkiviin ruukkukasveihin ja leikkokukkiin. Eli kun en saa niitä menestymään tai pysymään pitkään hyvinä maljakossa, niin sitten sijoitan mieluummin rahani silkkikukkiin. Feikkejähän ne ovat, mutta ah niin helppohoitoisia! Ja nykyään niistä on tehty todella aidon oloisia, kuten nämä omenapuunoksat, jotka ostin viimeksi käydessäni Säteessä. Valikoimissa oli todella paljon erilaisia silkkikukkia, ja mä tykästyin näihin kevään kunniaksi.

Vielä kun lisäisi tuohon jo aikoja sitten kirpparilta löytämääni pulloon vettä, niin illuusio olisi täydellinen. Etelä-Suomessa on raportoitu jo kirsikkapuiden kukkivan, oih ja voih, ne ovat niin kauniita! Ja kyllähän minäkin sitten aidot omenapuunoksat taitan pulloon, kun ne kukkimaan täällä Pohjanmaalla alkavat. Aivan varmasti! Mutta siihen asti (ja sen jälkeenkin) nämä feikit ilahduttavat kauneudellaan meidän yläkerran olohuoneessa.


If you can't make it - fake it! And now I'm talking about fake flowers, not faking it in any other way :)


Omenapuun kukkia odotellessa,
Riikka


/ blogiyhteistyö - blogcooperation /

6 kommenttia:

 1. Ovatpa kauniita! Itse olen suunnitellut jo ties kuinka kauan siirtyväni vallan sisällä silkkikukkapeukaloksi, mutta aina vaan hurahdan ostamaan jonkin rönsyn, jonka sitten onnistun päästämään päiviltä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo oksat ovat todella aidon näköisiä, myös läheltä. Mulla käy samoin, että aina välillä yritän, mutta isolla todennäköisyydellä mönkään menee :) Mukavaa päivää sinulle!

   Poista
 2. Kauniita!
  Tuollaisia oksia minäkin voisin ottaa, eivät heti kuukahda ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin! Mä ostin aiemmin keväällä kirsikkapuun oksia ihan kukkakaupasta ja voi mikä homma oli joka toinen päivä vaihtaa vedet ja leikata kovasta oksasta lisää uutta imupintaa. Ne kestivät kyllä yllättävän kauan maljakossa, kun kerrankin muistin niitä ahkerasti hoitaa. Mutta lopputulos oli se, että pitkän ahkeroinnin jälkeen ne ryökäleet eivät kukkineet ollenkaan, puskivat vain pelkkää lehteä! Koivun oksilla olisin päässyt samaan lopputulokseen halvemmalla ja helpommin ;)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...