13. toukokuuta 2014

Raparperipiirakkaa ja kuulumisia pitkästä aikaa!
Yli kuukausi on vierähtänyt viime postauksesta! Kyllä aika menee siivillä! Heti aluksi täytyy kiittää teitä ihanat lukijani, ja te satunnaiset kävijät, jotka olette täällä vierailleet ahkerasti vaikkei uusia postauksia olekaan ollut, ehkä olette käyneet lukemassa vanhoja juttujani. Kiittää pitää, sillä huomasin blogin kävijälaskurin hipovan pian 100 000 käynnin merkkipaalua, hurjaa! Se motivoi jatkamaan bloggaamista!


Ja erityiskiitos sinulle, joka nyt olet klikannut itsesi tänne lukemaan pitkästä aikaa meikäläisen kuulumia, etkä ole unohtanut blogiani luovasta tauostani huolimatta <3 


Mitäpä siis tänne kuuluu ja miksi moinen blogipaussi? Syynä oli niinkin arkinen asia kuin kiire: sisustusartesaaniopintojen loppurutistus ennen kesälomaa, kuuden viikon rautakauppaharjoittelu, näyttöihin valmistautuminen, iso sisustusprojekti Seinäjoella asiakkaan toimitiloihin, huvilalla pieni keittiöpuutarhaprojekti ja keväthommia kotona sekä huvilalla ja tietysti tärkeimpänä perhe-elämä. 

Siinä riitti kylliksi ohjelmaa viime kuukaudeksi, niin etten ehtinyt koneella istua kuvia käsittelemässä ja blogia kirjoittelemassa, vaikka kyllä mieli teki monesti. Tärkeä harrastushan tämä blogi on, tämä on minun tapani olla luova. Saa kirjoittaa ja kuvata. Ja täällä tapaa ihania ihmisiä ja teidän kommentit ovat parasta bloggaaamisessa! Minusta ei ole, harmi vaan, maalaamaan vesiväritöitä tai tekemään taidegrafiikkaa, siihen ei taitoni riitä, joten puran tämän taiteellisen puoleni sitten täällä somen ihmeellisessä maailmassa. Tai leipomalla kakkuja ja piirakoita ;)

Kerron lisää kuulumisiamme ja tarkemmin artesaaniopinnoistani ja Seinäjoen sisustusprojektista kuvien kera myöhemmin, mutta nyt pitää jakaa tämän kesän (joko niin voi sanoa?) ensimmäinen suussasulava raparperipiirakka sun kanssasi :) Herahtiko vesi jo kielelle? Tämä mehevä paparperi-mansikkapiirakan ohje löytyy täältä, suosittelen sitä lämpimästi! 

Meinasin ihan huutaa reimusta, kun huomasin meidän huvilan pienessä keittiöpuutarhassa muutaman raparperin varren jo kasvaneen piirakkamittaan viime viikonloppuna! Vietimme äitienpäiväviikonlopun huvilalla ja laitoimme keittiöpuutarhaa uuteen uskoon, jotta sinne saisi kasvamaan hieman salaattia ja porkkanoita, kuvia luvassa siitäkin projektista myöhemmin. 

Jos on täällä blogin puolla ollut hiljaista, niin Instagramissa olen sitten ollut "äänessä", seuraajia on tullut jo upeat muutamaa vaille 300, kaunis kiitos :) Kuten olen jo aiemmin kertonut, Insta on nopeampi tapa välittää kuvia, ja se on sopinut kiireisiin päiviini viime aikoina. Mutta en aio bloggaamista todellakaan kokonaan lopettaa! Huvilakausi on aluillaan, ja paljon kivoja pieniä juttuja aiotaan huvilalla puuhailla tänä kesänä, joten pysyhän menossa mukana ja klikkaa itsesi lukijaksi tai facebook -seuraajaksi tuolta sivupalkista, jos sitä et ole jo tehnyt.


Tämän alakuvan näkivätkin jo Instagram -seuraajani aiemmin tänään päivällä. Tuo lapion muotoinen lusikka on edelleenkin suosikkini kakkujen ja piirakoiden syömiseen. Ostimme niitä puoli tusinaa mieheni kanssa edelliskesänä Toscanan lomaltamme. Pieni pöytäliina on PbHome ja löysin sen Blossomista viimeksi käydessäni. Posliininen pieni leikkauslauta on jo syksyllä ostettu Lundagårdin kaupasta. 
It's been over a month since I wrote my last blog post. I'm not going to quit blogging, no way! This was just a pause because I had so much other things in my life right now, like my interior artisan studies and a big interior design project for my client. And the most importantly I wanted to spend time with my family during the busy weeks. So hang on there, I will post more frequently from now on, I promise! 

The first rhubarb pie tastes the best, don't you think! You can find the recipe here.  Nyt aion lähteä lapiomaan tuota piirakanpalaa iltapalaksi,
joten iloista iltaa ja mukavaa viikkoa, nähdään pian!
Riikka


6 kommenttia:

 1. Jee..minä täällä kukkuu! :) Ilahduin kun näin Kotila-päivityksen listassani! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Kiva, kiitos ja todella mukava kuulla sinusta! En ole ehtinyt seuraamaan sinun tai kenenkään muunkaan blogeja ollenkaan, joten täytyypä tulla lukemaan sun kuulumisia pian!

   Poista
 2. Kyllähän bloggaamisessa välillä taukoja tulee väkisinkin - elämä on:)
  Ja minähän en tuollaisiin raparperipiirakoihin päin saisi vilkuillakaan - menossa on ties monesko kurinpalautusviikko. Mutta vilkuilenpa kuitenkin;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, elämä on :) Hyvä sinä, kun olet pitänyt kurinpalautusta, onneksi kuvia katsomalla ei kilot kerry ;)

   Poista
 3. Nimetön14/5/14

  Oi kun kiva kuulla sinusta jälleen, kovasti olen odottanut :D uusia postsuksia. Onnea opintoihin ja mukavaa kesää koko perheelle. Sinun tekstiä on niin mukavaa lukea ja kuvat on niin kauniisti sommiteltuja, kokonaisuus kuulostaa ja näyttää ihan aidosti sinulta.
  Ulla Koo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Ulla <3 Ihana kuulla, että postauksia on odotettu! Ja sydämellinen kiitos palautteestasi, arvostan sitä todella!! Iloista viikkoa sulle!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...