16. toukokuuta 2014

11 asiaa


Sain kivaksi yllätyksekseni Jenulialta KoKoti -blogista haasteen, kiitos siitä!! Joudun nyt vähän muokkaamaan tätä haastetta ajanpuutteen vuoksi, joten vastaan vain Jenulian esittämiin 11 kysymykseen ja jätän kirjoittamatta 11 asiaa itsestäni, kun on niin vaikea tietää mistä kirjoittaisi näin äkkiseltään :) Minähän olen tunnetusti kaikkien aikojen huonoin haasteisiin vastaaja, mutta nyt sain ryhdistäydyttyä! Tässäpä nämä kysymykset ja vastaukset mun nassutaulun kera:

1.  Tuote, jonka aiot ostaa seuraavaksi (tai jonka ostosta haaveilet) ?

Olen haaveillut jo pitkään verhokannan uusimisesta ruokahuoneeseen, keittiöön ja olohuoneeseen. Mutta ongelmana niinkuin aina on se, että mulla on liian monta hyvää ideaa ja sitten vaikeus valita niiden väliltä... Tämä verhoprojekti siirtyy suosiolla syksyyn ja makuuhuonekin tarvitsisi uuden tapetin...2. Oletko menettänyt uskosi suomalaiseen designiin (viitaten tuotantoon Aasiassa jne)?

Aasialainen tuotanto ja Ikea tulevat varmasti jatkossakin kopioimaan designhelmet, sille ei kai voida mitään. Mutta usko  on vahva suomalaiseen designiin, meillä on upeaa koulutusta ja hienoja suunnittelijoita ja nuoria lupauksia.


3. Mitä aiot tehdä kesällä?

Koska viime kesät ovat olleet melkoisen työpainotteisia, kun huvilan pihaa ja sisätiloja on laitettu kuntoon, niin tänä kesänä me aiotaan NAUTTIA perheen kanssa huvilaelämästä. Ja mä aion viettää ainakin yhden hellepäivän ihan vaan aurinkotuolissa kylmiä juomia siemaillen ja vanhoja sisustuslehtiä lukien, sillä sellaista päivää en nimittäin muista milloinkaan viettäneeni viimeiseen viiteen vuoteen, sen verran touhukasta on meidän elämä ollut :) Ja huvilan läheiselle autiolle hiekkarannalle pitää ehtiä retkeilemään perheen kanssa usein. Projektina on myös saada kesäkeittiö jonkinlaiseen kuosiin ja keittiöpuutarha kasvamaan. Ja siellä kesäkeittiössä valmistettavan ruuan tasoa haluaisin hieman nostaa, sillä viime kesät on menty aikalailla samoilla (kylläkin hyvillä) resepteillä, joten jotain uutta haluaisin tarjolle tänä kesänä. Siinä onkin jo ihan tarpeeksi tekemistä - toivottavasti tulee kaunis kesä!4. Mikä on kotisi lempipaikka?

Voi niitä on monta... Mutta varmaankin kaikista paras on ruokahuone, jossa on aina valoa ja näkymä puutarhaan.5. Mikä projekti on tällä hetkellä kesken?

Sisustusartesaaniopinnot. Niissä on projektia kyllikseen. Piirrän sisustussuunnitelmia, teen portfolioita sisustuskohteistani, ompelen verhoja, päällystin pari tuolia...  6. Paras löytösi/tuunauksesi/rakennelmasi ikinä?

Mä vaihdan tuon "paras" sanan tilalle "viimeisin", jos sallitaan, ja kerron noista ihan omissa postauksissaan heti seuraavaksi mahdollisimman pian :)7. Brändi, jonka tuotteisiin olet hullaantunut? 

Niitä on aika monta, mutta TineKHome taitaa olla tällä hetkellä eniten huullaantumista aiheuttava :)8. Mistä haaveilet?

Kiireettömistä, huolettomista kesäpäivistä.9. Projekti, jonka aloittamista et suosittele kenellekään?

No en kyllä suosittelisi kenellekään vanhan talon ostamista irtaimistoineen ;) Ei vaan, aika kultaa muistot ja nyt on ihan mahtavaa, kun vanhoja huonekaluja, tauluja, astioita ja muita esineitä löytyy ihan omalta ullakolta, mutta silloin kun taloa nopealla aikataululla tyhjennettiin remontin alta, niin silloin oli kyllä hymy hukassa. Oli iso työ käydä kaikki talosta löytyvä tavara läpi, kaikki lipastojen laatikoiden tavarat, täydet kirjahyllyt ja astiakaapit. Lajitella kaikki, pikkutaroita myöten, kierrätykseen, ekoroskiin, kirpparille, paikalliseen museoon tai itsellä pidettäväksi. Siinä kun nuppineuloja laatikon pohjilta nyppi, niin meinasi mennä hermot. Emme olisi voineet kipata kaikkia vaan johonkin kaatopaikalle, sillä halusimme säästää talon historiikkia ja irtaimistoa mahdollisimman paljon ja halusin käydä vanhat kirjeet ja valokuvat läpi.10. Kesän hittibiisi?

Sommaren är kort on aina hyvä muistutus nauttimaan kesän jokaisesta päivästä täysillä!11. Mikä tekee Sinun / Teidän kesän?

Yhteinen, kiireetön aika perheen kanssa. Saunan terassilla istuminen kylpytakissa auringon laskiessa.


Tulipa monta kertaa mainittua sana "kiireettömyys"... Sitä kohti siis! En nyt laita tätä eteenpäin kenellekään, sillä en ole harmikseni seurannut teidän muiden blogeja yli kuukauteen (mulla on kiinniottamista teidän kuulumisissa :) joten en tiedä kenellä tämä haaste on jo käynyt.


Thanks for the blog challenge Jennulia , KoKoti -blog ! In short, our summer in our summerhouse will be more enjoying life and less working this year... At least this is the plan. Let´s see, if we manage to keep the number of "small" projects in some limits, heh hee :)Tämä riittää minusta puhumiseen tällä erää,
mutta millaisia kesäsuunnitelmia sinulla on?
Rentoa viikonlopun alkua!
Riikka2 kommenttia:

  1. Tuo talon mukana tulleen irtaimiston lajittelu kuulostaa todella työläältä, joskin kiinnostavalta projektilta. Siitä kuulisi joskus mielellään vielä lisää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli juuri niinkuin sanoit kiinnostavaa, mutta työlästä. Mä laitan aiheen hautumaan, kiitos vinkistä :) Iloista viikonloppua!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...