14. marraskuuta 2014

Antioxidant Face Oil by Jurlique

Nyt kun ilmat ovat kylmenneet ja pikkupakkaset alkaneet, huomaan ilmojen vaihdoksen melkein heti ihossani. Ihoni ihana päivittäinen pintakuivuus ja hilseily (huomasit kai ironian äänessäni?!) on haastavaa. Olen yrittänyt hoitaa sitä kaiken maailman voiteilla ja kuoria hellävaraisilla kosmetiikkatuotteilla, joissa ei ole rakeita, mutta aika heikoin tuloksin. Onko sulla samanlaisia iho-ongelmia talvikeleillä? 


Sain upean Jurlique -yhteistyön puitteissa kokeiluuni Home of Kikas -nettiputiikin Marikalta Herbal Recovery Antioxidant Face Oilin jo kesällä, kun kerroin näistä ongelmistani. Iso iso kiitos vielä! On ollut todella mahtavaa päästä mukaan tähän yhteistyöhön ja tutustua näihin upeisiin luonnollisiin kosmetiikkatuotteisiin, joita voin nyt useamman kuukauden kokeiltuani suositella lämpimästi! Minusta on tullut ihan Jurlique -tyttö :) Voit lukea aiemman postaukseni käyttössäni olevista Jurlique -tuotteista täältä. Ja lisää tietoa näiden tuotteiden biodynaamisesti viljellyistä raaka-ainesta ja  Jurlique -tuotemerkistä löydät täältä.


Mutta sitten itse kasvoöljyyn! Antioxidant Face Oil on raikkaan yrttisen tuoksuinen ja öljyksi kevyt ja nopeasti imeytyvä. Se jättää hyvän tunnun iholle, olematta paksu tai tunkkainen öljykerros. Olen ihoani ravinnut iltaisin puhdistuksen jälkeen muutamalla tipalla, nyt pakkasia odotellessani. Öljy on kyllä ollut jo tehokas apu pintakuivuuteen. Ihoni tuntuu pehmeämmältä, eikä kiristä. Suosittelen!


Oletko jo muuten huomannut meneillään olevan arvonnan? Voit osallistua vielä huomiseen lauantaihin asti upeaan Jurlique -tuotearvontaan, jossa voit voittaa vapaavalintaisen kosmetiikkatuotteen raippaluotolaisen Home of Kikas -nettiputiikin valikoimista! Kannattaa klikata mukaan!Find more info about the awesome Jurlique -skincare products here!
Have a wonderful Friday evening!Mitenkäs sinun perjantai-ilta, 
onko suunnitelmissa sohvailua vai jotain muuta?


Meidän neiti 11vee lähtee illalla koulun discoon,
joten täällä on jo kiharrin kuumana eli minä siirryn hiustenlaittohommiin! 
Iloista viikonlopunalkua kaikille teille ihanille!
Riikka
2 kommenttia:

  1. Kokeilepa LR health & beauty systemsin aloe vera sarjaa. Siinä on kosteutus ja hoito kohillaan. Blogissani on kyseisillä tuotteilla ihana arvonta menossa. Meillä tuo sarja on auttanut kahden atoppisen ihon hoidossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä! Mukavaa viikonloppua :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...