12. marraskuuta 2014

Kulmikkaita muotoja

VAROITUS!
Postauksen sisältö ja linkkivinkki voivat aiheuttaa vakavaa riippuvuutta kauniisiin esineisiin!


_______   ...   _______   ...   _______ 


Eiliseen postaukseeni KUPARI -joulun hitti vai huti? tuli paljon mielipiteitä puolesta ja vastaan, ihan mahtavaa kun jätätte kommentteja! Lukijani "Meän Satu" oli jättänyt kommentin, johon mun vastaukseni alkoi näin:

Ihana kuulla susta Satu piiiitkästä aikaa <3 Mä edelleenkin muistan sut siitä, että olet ollut ensimmäisiä (tai jopa ihan ensimmäinen) lukijani, joka on kommentoinut mun aloittelevan bloggarin ekoja postauksia vanhan SISUSTUS - INREDNING - INTERIOR DESIGN -blogini puolella, ja olen saanut sulta silloin kannustavaa palautetta, joka osaltaan innosti mua jatkamaan bloggaamista! Joten kiitos niistä sanoista silloin muutama vuosi sitten!

Eli teidän, armaat lukijani, kommentit ovat todella tärkeitä mulle <3


_______   ...   _______   ...   _______ 


No niin, nyt tulee rakkaudentunnustus. Kohteena Madam Stoltz ja kulmikkaat muodot. Jaa, että siis mitä? Joo, ei ole mennyt oma mies vaihtoon (ihan vaan ystäville ja sukulaisille tiedoksi), vaan rakkauteni kohteena on tanskalainen (yllätys!) sisustusbrändi Madam Stoltz, jonka sisustusesineissä mun silmäni lepää. Ennustaisin merkistä TineK:n kaltaista hypeä, jolloin tuotteista puhuttaisiin "Madam Stoltzin kynttilänjalkana" eikä vain "kauniina kynttilänjalkana".

Entäs sitten ne kulmikkaat muodot? Ei mikään yllätys blogiani pidempään seuranneille, että mun sisustussilmää ovat jo pidempään miellyttäneet kulmat, vekit, timantit, hunajakennot etc., kulmikkaat linjat, joita meillä näkyy mm. tuikkukipoissa, kurkkaa kuvia aiemmasta postauksestani. 

Nämä kuvan kaunokaiset ovat Madam Stoltzin Christmas 2014 -mallistosta ja ostin ne Säteestä viime perjantaina, kun kävin siellä valokuvaamassa pitkästä aikaa. Niitä kuvia käsittelen parhaillaan, joten postausta luvassa lähiaikoina.

Säteessä oli paljon Madam Stoltz Autumn - Christmas 2014 -katalogin tuotteita, / VAROITUS: linkin klikkaaminen voi aiheuttaa pysyviä muutoksia sisustusajattelussasi! / / Varo katsomasta varsinkin sivut 118, 151, 156, 164, 174 eteenpäin ja 202 eteenpäin... / joita kotiutui meille muitakin samalla reissulla, en voinut vastustaa! Viikonloppuna olikin sitten kiva järkkäillä yläkerran olohuoneen sisustusta hieman uusiksi ja pohtia jo hieman joulusisustusta tälle vuodelle. Ehdin jopa kuvaamaankin meidän vintillä päivänvalolla, jota on todella hintsusti tarjolla, joten niitäkin kuvia postailen piakkoin. 

The Madam Stoltz Autumn - Christmas 1014 Catalogue can cause serious addiction to beautiful interior decorations. You have been warned! These beauties are from Säde .


Love,
Riikka


/ Blogiyhteistyö  -  Blog collaboration /
/ Tuotteista saatu alennusta blogin kautta /

10 kommenttia:

 1. *punasena ko tomaatti mutta hyvällä tavalla* :D
  Mie kans hullaantunu tuommossiin kulmikkaisiin muotoihin :)
  Tuo kynttilänjalka on kyllä ihan Hot tai Hitti vai miten sen nyt sanois :) *kuola valuen*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih :D Hotti ja hitti, aivan takuulla! Iloista iltaa!

   Poista
 2. Aivan ihana hittituote sinulla käsissäsi :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana, kynttilänjalan muodoissa kyllä silmä lepää :)

   Poista
 3. Oi oi, kyllä iskee nämä muodot minuunkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö :) Kiva kun jätit kommentin <3

   Poista
 4. Ihania, mutta täytyy vielä huudella oma mielipidekkin tänne kuparista: Huti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä Sanna, just niin, omat mielipiteet pitää olla, arvostan!!

   Poista
 5. Nimetön13/11/14

  Sun kuvat on niin kauniita että mikä vaan näyttää hyvälle:) Mun on lähdettävä Säteeseen josko sinne olisi tullut sarvipäitä lisää ....siskolle kans:) terv. Marita:K

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) kiitos Marita <3 Toivottavasti sulla oli metsästysonnea ja sait sarvipään siskollesikin! Mukavaa viikonloppua!!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...