16. marraskuuta 2014

"Uusi" sivupöytä vintin olohuoneeseenIrtaimistoineen päivineen ostamamme vanhan hirsitalomme ulkovaraston ullakko on ollut oikea aarreaitta. Sieltä löytyi myös tämä ajan patinoima kukkapöytä, joka oli pitkään alakerrassamme - kukkapöytänä. Kaipasin kuitenkin vinttimme olohuoneeseen sivupöytää tyhjää seinänpätkää elävöittämään, joten kiikutin viime viikonloppuna kukkapenkin sinne. Se sopii mitoiltaan mainiosti vinon katon alle.

Valkoista tapettia vasten Amaliasta saamani amaryllikset pääsivät todella oikeuksiinsa - kiitos vielä niistä!! Laitoin sivupöydälle myös uuden Ylva Skarpin posterin hetkeksi, mutta nyt se on jo siirtynyt alakertaan ruokahuoneen seinälle. Meillä ei kovin kauan pysy sisustustavarat paikoillaan! Onko teillä havaittavissa samaa tautia?!

Sulat ja höyhenet miellyttävät sisustussilmääni juuri nyt ja tuo korkea sulka sopi mielestäni hyvin kirpparilta muutamalla eurolla löytämääni keraamiseen vaasiin. Kukkapenkki on aikoinaan upeasti suunniteltu, sillä siinä on hyvin säilytystilaa (sisustus)lehdille!A "new" sidetable in our upstairs living room. Have a great Sunday evening folks!Me mennään nyt lapsien kanssa leipomaan mokkapaloja ennen pihasaunan lämmitystä.
Nauttikaahan tekin sunnuntai-illasta!
Riikka
10 kommenttia:

 1. Onpa suloinen "uusi" pöytä :) Täälläkin sauna lämpiää ja kyllä, huomaan itsekin samaa, sisustus esineet ei kyllä kauaa samalla paikalla seiso :) Mukavaa iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jasmiina! Meidän saunailta jäikin sitten välistä, mutta mokkapalat tehtiin :) Iloista uuden viikon alkua sulle!

   Poista
 2. Wonderful painting!

  http://beautyfollower.blogspot.gr

  VastaaPoista
 3. Hieno löytö ullakolta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö, sieltä on löytynyt vaikka mitä :) Toisaalta, sen siivoaminenkin on ollut kyllä iso urakka!

   Poista
 4. Kaunis pöytä ja asetelma! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marianne :) Mukavaa uutta viikkoa sinulle!

   Poista
 5. Kaunis pöytä ja ihana Ylvan printti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen kans todella tyytyväinen tuohon printtiin :) Kiitos Johanna ja iloa viikkoosi!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...