4. marraskuuta 2014

Tunnelmakuvia alakerran olohuoneesta


Eilisessä postauksessani lupasin itselleni, että aion opetella tekemään postaukset nopeammin. Kiitos muuten ihanat niistä saamistani blogistaniaan takaisintulotoivotuksista, ne lämmittivät sydäntä <3 

Ja eihän tämä pikapostaaminen niin vaikeeta ole, eihän..? Jos ei välitä siitä, ettei tekstiä ole nyt tämän enempää tai syvällisemmin tai informatiivisemmin. Kuvat kertokoon tunnelmat :) 


I challenged myself to "write" a blog post more quicklier from now on and I made it - this took only 15 minutes, my personal record! Okey, the photos were already taken some days ago, but still :) Ja aikaahan löytyy aina siihen mihin aikaa haluaa löytyvän.
Riikka


4 kommenttia:

 1. Nimetön5/11/14

  Jeps kiva kun saa taas lulea sun juttuja ja kuvia katsella...ehdinkin tässä jo miettiä missä olet piilossa ....ei vaitiskaan tiesin et sulla kiirettä töissä kun ollut poissa pitkään. Voi että niin kaunista valkoista jota rakastan....T.Marita.K

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Marita ja kiitos <3 Kiva kuulla sustakin pitkästä aikaa! Toivottavasti syksy on mennyt mukavasti! Mun täytyy tulla moikkaamaan sua kun meillä on joku palaveri siellä teidän talossa :) Iloa viikkoosi!

   Poista
 2. Kaunista ♥ Kiva kun palasit blogiinkin, instagramissa oonkin seuraillut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana, joo instassa ollaankin "nähty" viimeaikoina :) Mukavaa viikkoa sulle!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...