19. marraskuuta 2014

Stringin uusi asetelma

Stringin asetelma vaihtui viikonloppuna, mutta voihan valo, 
kun ei meinaa ehtiä kuvaamaan ennenkuin talo on jo ihan pimeänä!

Mattamustaa, marmoria, harmaata ja valkoista.
Puuta ja betonia.


A new stilleben, still life, on the String Pocket shelves.


Näillä mennään taas hetken aikaa,
RiikkaPS. Huomasin, kun katselin blogini kuvia toisella koneella kuin omallani, että nehän ovat ihan epätarkkaa suttua, argh! Nyt ei ole aikaa selvittää, mistä se johtuu, onko kellään tietoa? Google+ -asetustenkin pitäisi olla kunnossa... Joten kuvitelkaa mun kuvat tarkkoiksi ja teräviksi, jookos murut?! :) Ja antakaa pliis palautetta kuvien laadusta, ne näyttävät niiiiin erilaisilta eri näytöillä!


14 kommenttia:

 1. Yksinkertasen tyylikäs ja silmänilonen (<-onko tuo oikia sana ees) asetelma :)
  Ja nuo aiemmakki postauskuvat, oi että sie ossaat ottaa hyviä ja upeita kuvakulmia + kauniita asetelmia teet <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana sana tuo silmänilonen :) Kiitos Satu palautteessa <3 Todella lämmittää sydäntäni kuulla, että otoksistani on iloa sullekin! Mukavaa viikkoa, kohtahan se on jo viikonloppukin, jeee!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Sanna <3 Huomasitko muuten, että voitit Jurlique -arvonnan?! En ole tarkistanut sähköpostiani, että jokos olet laittanut osoitetietoja mulle päin :)

   Poista
 3. Kaunis. Täällä kuvat näyttää ainakin hyvältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna, hyvä kun annoit palautetta kuvistakin!

   Poista
 4. Kauniilta näyttää asetelma :) kuvien laatuun en ota kantaa kun puhelimella luen nyt blogeja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Kuvien laatua on joo vaikea arvioida kännyllä, mulla ainakin niin pieni näyttö nykyisessä kännyssä, että kaikki kuvat näyttää pääosin ihan hyviltä, vaikkei ne sitten isossa koossa olisikaan teräviä :)

   Poista
 5. Kyllä kuvat aivan selviltä ja hyviltä näyttävät minunkin koneeltani katsottuna. Olisiko vika ollut siinä toisessa koneessa, ei kuvissa?

  Terv. Täysin arkista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kristiina, kun kommentoit kuvien laatua, olin jo hetken epätoivoinen eilen illalla :) Mukavaa torstaita sulle!

   Poista
 6. Asetelma on upea. Mä en nykyään ehdi ollenkaan kuvata valoisaan aikaan. Ärsyttävää.
  Mä oon myös ihmetellyt kuvien vielä normaaliakin huonompaa laatua, vaikka oon ottanut pois sen automaattisen kuvanparannuksen. Eihän ne muutenkaan mitään mestariotoksia ole, mutta näyttävät tosiaan blogissa vielä suttuisemmilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna <3 Valoisaa aikaa saisi olla kyllä enemmän, joutuu ihan suunnitelmallisesti varaamaan perhekalenterista aikaa viikonloppuisin puolen päivän aikaan, että ehtisi muutaman kuvan napata ;D Onkohan Bloggerissa tehty taas jotain asetusmuutoksia, kun kuvat tosiaan ovat jotenkin suttuisia (tai sitten se on vaan niin että ne hämärässä kuvatut kuvat ovat todellakin vaan suttuisempia :) Iloista viikonjatkoa!

   Poista
  2. EDIT: piti kirjoittaa että: NÄMÄ hämärässä kuvatut kuvat ovat suttuisempia, sillä tuokin kuva on hämärässä huoneessa kuvattu...

   Poista
 7. Huomasitko mun postaukset aika samasta aiheesta: http://lloveyourselff.blogspot.fi/2014/11/kuvat-bloggerissa-vinkkien-vinkki.html

  Mulla auttoi kuvien kanssa ainakin tuo toimenpide! Kokeile :))

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...