10. marraskuuta 2014

Paras sacherkakku vadelmahillolla





Meidän perhe tykkää suklaakakuista, joten ei ollut vaikea päättää mitä leivomme isänpäiväksi. Olen metsästänyt todella mehevän suklaakakun ohjetta nyt jo useamman vuoden, mutta onnistunut aina unohtamaan, millä tallessa olevista resepteistä tuli juuri se suussasulava herkku. 






Toinen syy miksi valitsin sacherkakun tänä isänpäivänä oli se, että kakun piti pysyä useamman päivän kuosissaan, sillä leipomispäivä lasten kanssa oli jo torstaina (koska olin perjantai-illan ystävättärieni kanssa vietämässä pikkujoulua, Instagramin seuraajat ovatkin nähneet jo niistä bileistä kuvia, ja lauantai meni kaupungilla). En ole koskaan pakastanut kakkuja, joten se ei nytkään tullut kysymykseen, ja tiesin sacherkakun vain paranevan useamman päivän vetäytymisajasta. Itseassa kakku oli tänään, neljäntenä päivänä, ihan parasta! Nappasin juhlapäivän aamuna koristeeksi kolme kukkaa upeasti kukkivasta valkoisesta orgideasta, jonka ostin lauantaina, koska kakku näytti muuten niin paljaalta. Tietääkseni orgideat eivät ole myrkyllisiä.




Mutta siis se Parhaan Sacherkakun resepti? 
Se löytyy Myllyn Paras -sivuilta , en sitä tähän lähtenyt kopioimaan.
Laitoin täytteeksi fammon tekemää vadelmahilloa, meillä kun ei aprikoosista tykätä. 
Pidätkö sinä sacherkakun täyteläisestä mausta?


In our family we love chocolate. 
For the Father´s Day I baked with the kids a cake 
that really was the best chocolate cake ever! 
So, in my opinion, the best Sacher Torte (a.k.a Sacher cake) recipe,
 in Finnish, can be found here .


Suosittelen reseptiä kaikille suklaasuille!
Riikka


PS. Muista osallistua luonnonkosmetiikka-arvontaan, klik klik !




4 kommenttia:

  1. Sacher-kakku vadelmahillolla kuulostaa taivaalliselta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä se on, suosittelen kokeilemaan, ei niin kirpakkaa kuin aprikoosi :)

      Poista
  2. Aivan mielettömän kauniita kuvia :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...