24. huhtikuuta 2015

Kesäkuvia huvilalta


Olin viime viikonloppuna pienellä minilomalla Helsingissä. Alkuviikkoon osui sopivasti työmatka, joten sain kaksi kärpästä lätkäistyä yhdellä iskulla. Junassa istuessani, siivosin läppärini kuvapankkia turhista talletuksista. Huh, mitä hommaa, niitä kuvia kun on ihan turkasesti! Mun oma vikani on se, etten ole ottanut kameran jalustaa käyttöön, joten varmistelen ottamalla aina joka tilanteesta useita kuvia, ettei epätarkkuus estäisi kuvien käyttämistä sitten myöhemmin. No, siksipä mulla on aina kymmeniä ellei satoja kuvia tilanteesta kuin tilanteesta, joista vain aivan turhimmat poistan heti kättelyssä… Järkevääkö tällainen filmin polttaminen (tulipas käytettyä vanhaa ilmaisua viime vuosituhannelta :), no ei todellakaan, eli mun pitäisi kehittää kuvaustaitojani kesän aikana. 

Kokosin sitä kesää odotellessa muutamia huvilakuvia vanhoista arkistoista. Ai että, kun tuo auringonlaskukin näyttää nyt kuvassa niin kauniilta, sillä sitten loppukesällähän sitä jo melkein turtuu kaikkiin auringonlaskukuviin, joita on instat ja facet täynnä. Mutta onhan ne hienoja, auringonlaskut, eikö!

Instagramissa, klik linkkiä, on kuvia muutamista Helsingin reissun aikana läpikahlaamistani sisustusliikkeistä hieman ydinkeskustan ulkopuolelta, kuten Korkeavuorenkadulla Tikau, Pore, Götan maailma, Antik Fasaani, Rakennusapteekki, Sali ja Don Goffo, sekä Bulevardilla Granit, Viale ja Nougat. Olen lukion jälkeen opiskellut ja asunut 11 vuotta Helsingissä, joten kaupunki on todella tuttu ja kotoisa. Ihan tuli liikutuksen tunne taas kotikonnuille palaamisesta, kun astuin junasta ulos ja kävelin rautatieaseman läpi kohti Stockmannia. (Tarkennus: en siis liikuttunut siitä, että pääsen Stockmannille ;) Ja ehtihän sitä viettää aikaa Helsingissä hyvien ystävienkin seurassa, vaikkei niistä kuvaraportteja olekaan <3

Mutta hei, nythän alkaa taas viikonloppu, joten jihuuuu! Mitäs sulla on tiedossa viikonlopuksi? Minä aion suunnitella tämän meidän kodin työhuoneen uuteen uskoon, jotta saisin puolet huoneesta vaatehuoneeksi itselleni. Hieman mietityttää avohylly/-rekkiratkaisut, mutta niistä pohdintaa sitten ihan omassa postauksessaan!


Iloista viikonloppua!
Riikka
4 kommenttia:

 1. Aivan ihanan näköinen paikka ja näyttää rauhalliselta!! Onni on tuollainen huvila :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana ja huvilalla kyllä pääsee rauhoittumaan! Mukavaa viikonloppua :)

   Poista
 2. Tuo paikka on vaan niin ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En voi olla muuta kuin samaa mieltä sun kanssa Irmastiina :) Kiitos <3

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...