4. huhtikuuta 2015

Lankalauantain pienet trullit
Tänään meidän 5vee pukeutui taikuriksi, kun lähdimme hänen serkkutyttönsä kanssa virpomiskierrokselle. Eilen askartelemamme ja ahertamamme pääsiäiskortit oli mukava jakaa ja lapsen vaivannäkö niiden tekemisestä palkittiin. Suloiset ja reippaat trullit hymyilyttivät ystävällisiä ovenavaajia ja herkkupalkat olivat runsaat - kiitos niistä! 

Illalla menemme vielä katsomaan isoa pääsiäiskokkoa fammon ja faffan sekä ukin ja mummin kanssa. Sitten on juhlittu kunnolla pohjanmaalaisten perinteiden mukaan pääsiäistä. Ihana kun on vielä kaksi pyhäpäivää tulossa, niin saa jatkaa akkujen lataamista ja nauttia kiireettömistä päivistä!


Miten sinun pääsiäinen on sujunut?
Hyvää lankalauantaita!
Riikka & pikkutrullit4 kommenttia:

 1. Aivan sattumalta löysin tänne kauniiseen blogiisi ja klikkasin itseni samantien lukijaksi :) Näyttää niin viehättävälle täällä! Suloiset trullit siellä kierroksellaan <3 Meillä täällä Pohjois-Pohjanmaalla virvottiin jo viikko sitten palmusunnuntaina :) Mukavia pääsiäispäiviä sinulle! Tervetuloa vastavierailulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kun kiva kuulla, että jäit lukijaksi Kaaru, sydämellisesti tervetuloa <3 En tiennytkää, että Pohjois-Pohjanmaalla virvottiin jo palmusunnuntaina. Kiitos kutsusta, tulen varmasti vastavierailulle! Iloista pääsiäistä!

   Poista
 2. Ai teillä virvottiin nyt launataina? Meillä Oulussa virvottiin viikko sitten. Ihanaa huomata että perinteissä on pieniä eroja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, täällä Vaasan seuduilla virvottiin tosiaankin vasta lankalauantaina, en tiedä missä Pohjanmaan paikkakunnilla nämä perinteet ovat mitkäkin :) Hauskoja nämä eroavaisuudet!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...