28. huhtikuuta 2015

Mindfullness viikonloppu / WAW Wellness Planet
Oletko jo kuullut Mindfullnessista? Nyt järjestetään vaasalaisessa naisten hyvinvointikeskuksessa WAW Wellness Planetissa Mindfullness viikonloppu, jonka anti kuulostaa todella mielenkiintoiselta:

_____________________________________________________________________

MINDFULLNESS VIIKONLOPPU 23.-24.5 / 
VECKOSLUTET MED MINDFULLNESS 23.-24.5

Kaipaatko rauhaa ja hiljentymistä, kenties keinoja käsitellä ajatuksia ja tiedostaa tätä hetkeä? Järjestämme kauan kaivatun Mindfullness viikonlopun Vaasassa WAW Wellness Planetilla. Alla lisätietoja kurssin sisällöstä opettajan kertomana: /

Söker du litet långsammare tempo i livet och verktyg att uppfatta just den här moment? Nu har du möjlighet att delta i Mindfullness veckoslut hos WAW Wellness Planet i Vasa. Nedanför mera info (på finska) från läraren själv:

_________________

Mindfulness on hyväksyvää tietoista läsnäoloa; sen tutkimista, kuinka kohtaamme elämämme hetkestä toiseen. Heräämme tiedostamaan sen, mitä aistimme, ajattelemme ja tunnemme, sekä kuinka reagoimme ja toimimme. Kun sallii itsensä nähdä ja kokea asiat sellaisina kuin ne ovat, avautuu mahdollisuus muutokseen. Vain kohtaamalla ja hyväksymällä sen, mitä on juuri nyt, voit muuttua ja toimia paremmin itseäsi ja toisia kohtaan.

MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction) on laajasti tutkittu menetelmä ja sitä on käytetty menestyksekkäästi mm. masennuksen, stressin, uupumuksen, unihäiriöiden ja paniikkihäiriön hoidossa. Luonnollisena rentoutusmenetelmänä se helpottaa myös monia fyysisiä oireita kuten niska-hartiajännitystä, päänsärkyä ja korkeaa verenpainetta. Säännöllinen Mindfulness-harjoittelu vahvistaa kykyä kohdata levollisesti epämielyttävät tilanteet ja tunteet. Harjoitteet koostuvat käytännönläheisesistä tiedostamis- meditaatio- ja joogaharjoituksista.

Kurssilla tutustumme Mindfulness MBSR -metodin perusharjoitteisiin, pysähdymme tiedostamaan tätä hetkeä ja tarkkailemaan niitä tuntemuksia, joita meissä herättää. Mindfulness-viikonloppu on myös ihanteellinen mahdollisuus hiljentyä, pysähtyä lepäämään hetkessä vailla velvoitteita tai tavoitteita ja nollata stressantunut mieli. (Kurssilta saat mukaasi myös meditaatio cd:n ja ohjeet Mindfulness-joogaan, jotta voit jatkaa harjoittamista kotona.)

Kurssille osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta Mindfulnessistä. Mindfulness sopii kaikille, jotka on kiinnostuneita kehittämään itsetuntemustaan, parantamaan elämänlaatuaan ja löytämään itsestään uusia voimavaroja

Olet sydämellisesti tervetullut!

”Kun kykenemme olemaan läsnä tässä hetkessä, olemme tietoisempia jokaisesta hetkestä ja tietoisempia meille avoimina olevista mahdollisuuksista. Mindfulnessin pyrkimyksenä ei ole päästä eroon ongelmista vaan oppia hyväksymään ne ja elämään niiden kanssa.” - Jon Kabat Zin"

Lisätietoja täältä!

Ystävällisin Terveisin /Med Vänliga Hälsningar
WAW Wellness Planet

Ilmoittautumiset / Anmälningar WAW Wellness Planet: 044-3233 599 tai/eller info@planewaw.com

__________________________________________________________________________


Olen käynyt jo jonkin aikaa WAWilla, lähinnä kuntosalilla.
Hyvinvointikeskuksessa järjestetään myös paljon erilaisia kursseja yms. ryhmäliikuntatuntien lisäksi.
Käy kurkkaamassa täältä!

Olen todella tykännyt käydä WAWilla, 
painoa on pudonnut ja kroppa kiinteytynyt, jihuu!
Ja kaikki keskuksen palvelut ovat tarkoitettu vain naisille :)

Energistä vappuviikkoa!
Riikka


/ Blogiyhteistyö - Blog collaboration /

6 kommenttia:

 1. Kuulostaa todella mielnekiintoiselta, harmi vaan että on liian kaukana. Täytyypä katsatsaa löytyisikö pääkaupunkiseudulta kyseistä kurssia:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö kuulostakin, Souliina! Toivottavasti löydät vastaavan kurssin sieltä teiltä päin :) Iloista vappua!

   Poista
 2. Nimetön29/4/15

  Jos asuisin lähempänä olisin mielenkiinnon vuoksi kyllä halunnut mukaan tapahtumaan ;) Mukavaa vappua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi, kun et asu lähempänä! :) Hauskaa vappua!

   Poista
 3. Mäkin haluisin tutustua tohon, tekis mulle monessa mielessä hyvää. Olen vaan minäkin täällä kaukana etelässä...

  VastaaPoista
 4. Mäkin haluisin tutustua tohon, tekis mulle monessa mielessä hyvää. Olen vaan minäkin täällä kaukana etelässä...

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...