29. huhtikuuta 2015

Olohuoneen seinät harmaiksi?

 Joko sulla on vappusuunnitelmat tehty? Täytyy vain nyt toivoa hyvää säätä, jottei tarvitsisi juhlakansan ihan räntäsateessa värjötellä valkolakit päässä. Siitä tulikin mieleeni, että pitäisikin hakea varastosta ne valkolakit jo valmiiksi. Uskomatonta, miten taas on jo vappu ja kesä koittaa ihan pian!!  
 
Sisustusjuttuja sen verran, että mua on alkanut hieman mietityttää meidän alakerran olohuoneen beiget seinät. Tai siis nykyinen sävy on juuri se oikea ja paras beigen sävy mitä olen kuunaan nähnyt, mutta kun kyllästyy niin kyllästyy ja kaipaisin vaihtelua. Mitäs sanot, jos väri vaihtuisi harmaaksi..?
 
Mutta älä nyt sitten odota, että seuraavassa postauksessa olisi jo muutostyöt tehty ;) Eikös se hyvin suunniteltu ole puoliksi tehty? Meillä on työhuone/vaatehuoneenkin muutosprojekti juuri käynnistymässä, joten olohuone saa kyllä odottaa, mutta suunnitellahan aina voi! Sunnuntaina juhlitaan pojan 6vee synttäreitä, joten tämä vappuviikonloppu menee niiden valmistelussa ja juhlinnassa.
 
 
Mustaa maalia on jo ostettu purkillinen, mutta sitä ei siis käytetä näihin seiniin,
vaan ihan johonkin muuhun tarkoitukseen...
Siitä lisää myöhemmin,
Riikka


 
PS. Ihania keväisiä viherkasveja löydät Amaliasta, jonka upeat ja inspiroivat liikkeet löydät Vaasasta, Oravaisista ja Uudestakaarlepyystä. Myös linkistä löytyvästä nettikaupassa on tarjolla paljon hienoja sisustustuotteita, joten klik klik!

 

14 kommenttia:

 1. Mielenkiintoista nähdä minkälaiset ovat harmaat seinät. Meillä on valkoiset seinät kaikissa huoneissa ja olen hieman lakanut miettiä myös harmaata väriä. Makuhuoneesen haluaisin yhden seinän melko tumman harmaaksi ja muut vaaleammaksi, mutta toistaiseksi en ole saanut hyväksyntää Armastukselta, mutta jos olisi näyttää hvyiä kuvia, niin ehkäpä saisin asiaa eteenpäin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä asuu ilmeisesti vähän samanlainen tapaus kuin teidän Armastus eli pitäisi olla konkreettista näyttöä, että jokin sisustusratkaisu voisi oikeasti olla hieno ;D Sun makuuhuoneen värisuunnitelmat kuulostavat hyvältä, harmaan tummuuserojen käyttäminen voisi tuoda mukavaa eloa huoneeseen! Saas nähdä milloin meillä päästään tuumasta toimeen tämän alakerran olohuoneen kanssa...

   Poista
 2. Rauhallinen vappu tiedossa! Ihanaa :).

  Mukavia hetkiä teille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin oli rauhallinen vappu :) Iloista viikkoa sulle!

   Poista
 3. Yhdyn niin tuohon uudistusaatteeseen, välillä kaipaa muutosta :) Mukavia vapun synttärijuhlia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kotilaituri, meillä oli mukava vappu ja synttärijuhlat :) Ja tämä muutoksentarve taitaa olla ihan geeneissä, jos katsoo omia vanhempiaan niin heillä on koko ajan jokin projekti meneillään kotona, mökillä tai äitini vanhalla kotitalolla :D

   Poista
 4. Kaunis kuva :) Oikein mukavaa vappuviikonlopun jatkoa <3

  VastaaPoista
 5. Kaunis kuva :) Oikein mukavaa vappuviikonlopun jatkoa <3

  VastaaPoista
 6. Odottelen innolla, mihin päädyt seinien maalaamisessa. Mä oon viime vuosina hävittänyt seiniltä kaikki värit ja kynnys muuhun kuin valkoiseen on yllättävän korkea. Eipä näistä täysin valkoisista seinistä toki oo nautittu vielä vuottakaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkoiset seinät ovat kyllä mun suosikkini kans, niihin ei vaan kyllästy ja kaikki sisustusjutut näyttävät freeseiltä valkoista seinää vasten! Meillä on ruokahuone valkoinen ja tykkään siitä tosi paljon. Mä kans odotan mielenkiinnolla, mihinkä lopputulokseen päädyn ;D Mukavaa viikkoa <3

   Poista
 7. Harmaat seinät tai vaikkapa yksi ainokainenkin harmaa tehosteseinä olisi kyllä kaunis! Vaihtelu virkistää, joten siitä vaan pensselöimään seinää/seiniä uuteen uskoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kannustuksesta Kaaru!! Alakerran olohuone joutuu nyt kyllä hieman odottamaan vuoroaan, sillä ensin telasta saa viereinen työhuone :) Iloista viikonloppua!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...