2. huhtikuuta 2015

Pääsiäisen nopea DIY
Oletko sinä tehnyt tänä vuonna jotain pääsiäiskoristeita itse? Minä en ole juurikaan askartelemaan ehtinyt, mutta kun palmusunnuntaina iski askarteluinspis, niin piti pikaisesti kokeilla tätä kirjaimilla kananmunan pintaan painamista, jota on näkynyt instassa ja monissa blogeissa. 

Päätin kirjoittaa sanan PÅSK, mutta hoksasin, ettei aakkosissani ollut ollenkaan Å-kirjainta. Onneksi j-piste korjasi tilannetta hieman. Nyt kun kuvaa katsoo, niin sana erehdyttävästi vie ajatukset suomenkieliseen kirosanaan… :D No, kivasti tuo yksilö joka tapauksessa piristää munakoria! 

Samalla ideallahan voisi toteuttaa vaikka plaseerauskortit pääsiäisbrunssipöytään, kananmunat nimellä koristeltuna kauniissa munakupeissa.

I did one DIY egg in the weekend. PÅSK means Easter in Swedish.


Oletko sinä käyttänyt painokirjaimia jossakin askarteluprojektissa?

Mukavaa kiirastorstaita!
Riikka


16 kommenttia:

 1. Kivaltahan ne painokirjaimet näyttää noinkin käytettynä :) Mukavaa torstaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös näytäkin :) Niillä voi tehdä vaikka mitä! Iloa torstai-päivääsi!

   Poista
 2. Samaan tyyliin leimasin minäkin munia viime vuonna. Minulla jälki oli vain paljon suttuisempaa. :D
  Idea on kyllä kiva, täytyy tänäkin vuonna muistaa leimat pakata mukaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin ensimmälnen kappale oli suttuinen, kun painoin liian nopealla tahdilla ja munan pinta luisti. Sit vielä sotkin sormillani märkää painojälkeä :) Mukavia askarteluhetkiä!

   Poista
 3. En ole tehnyt yhtään koristetta enkä tee :)))!
  Hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) onneksi ei tartte tehdä jos ei halua tai ehdi tai koristeita löytyy jo entuudestaan. Ja nykyään ostokoristeitakin löytyy joka makuun ja tyyliin! Rentoa pääsiäisviikonloppua!

   Poista
 4. Leimailin itsekin kananmunia ja mignonmunia täksi pääsiäiseksi ja huomenna leimattuja munia on lähdössä tuliaiseksi pääsiäisaterialle anoppilaan - toivottavasti sielläkin tykätään ideasta:D
  Leppoisaa pääsiäistä<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mignonmunien leimailu oli loistoidea ja niiden vieminen tuliaisiksi pääsiäisvierailulle! Kiitti vinkistä :) Hyvää ja rentoa pääsiäistä <3

   Poista
 5. Leimailin itsekin kananmunia ja mignonmunia täksi pääsiäiseksi ja huomenna leimattuja munia on lähdössä tuliaiseksi pääsiäisaterialle anoppilaan - toivottavasti sielläkin tykätään ideasta:D
  Leppoisaa pääsiäistä<3

  VastaaPoista
 6. Täytyypä testata! Iloista pääsiäistä! Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kokeilla, se oli nopeaa ja kivaa hommaa, kunhan ei kiirehtinyt liikaa, muuten tuli suttuista jälkeä :) Mukavaa pääsiäisviikonloppua Tuija!

   Poista
 7. Tosi hauska idea ja yllättäen kaikki mustavalkoiset tekstijutut osuu ja uppoaa mulle ihan täysillä.
  Meillä ei oo tehty yhtään mitään pääsiäisvalmisteluja. Menee kai se pääsiäinen ilmankin ja onhan tässä vielä huominen aikaa koristella loput pajunoksat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelinkin että sä voisit tykätä :) Onneksi näitä pääsiäisen pyhiä on monta, niin ehtii tehdä pääsiäisvalmisteluja rauhassa ilman stressiä! Iloista pääsiäistä Anna <3

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...